• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Аквариумът на VDO

Започната от VDO, 07.10.2011 23:43

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

pqko

момчил

*THUMBS UP* браво супер е. Какви растения имаш в него?

VDO

Мерси,растенията са микрозорум птеропус и тридент,страуджин бихар,болбитис,анубиас,хигрофила,ехинодорус тенелус,миркантерум,май изпускам някое ,но това са почти растенията.
Ето и една пресна снимка на наното,маркучите,тръбите и нагревателя ми бъркат в мозъка,но за едната снимка много ме мързеше да ги вада.

hunter

Наното ме разцепва от кеф, стои супер естествено и това го прави много ефектно  *privet*

danielm

Наното кърти миФки!!!
*DRINK*

VDO

Разбих го,имах едни камъни и немах търпение да пробвам с тях,сега като гледам,преди по си ми харесваше ,ама ...

yanev90

Тези камъни определено са по-добре, но преди аквариума ми харесваше повече. Така както си го сложил този големия камък залепен до задното стъкло не ми харесва.. губи се дълбочината. Също и този в дъното в дясно не ми се връзва аз бих го разкарал. А къде са клонките и останалите растения?

Като цяло мисля, че ако се барне тук там, върнеш клонките и останалите растения може да стане дори още по-добре от преди :)

VDO

Предишните растения и корени ги дадох на приятели,елеохарис мини със сигурност ще го ползвам отново при следващото преправяне на кубчето,много готино растение за полянка е.Бутане със сигурност ще има,засега ше изчакам още малко да вида как ще тръгне,така е от около месец.

VDO

Малко уп и на другия,една буцефаландра май ше цъфне

petko

Ще цъфне след около 2 седмици.Ако видиш втори цвят махай го.
Много ми харесва аквариумчето. *THUMBS UP*

VDO

Мерси ,Петко,колко време държи цвета?

И още един въпрос-някой може ли да сподели опит с елатин хидропепър/истинския,не монте карлото/,струва ми се малко по-тегаво растение от миркантерум монте карло,мъча го в наното,но върви доста по-бавно.

petko

Цитат на: VDO - 24.11.2014 19:13
Мерси ,Петко,колко време държи цвета?
Няколко часа максимум ден.

VDO

Много малко  :-( ,въпреки това,страхотния оттенък на листата компенсира на 100% краткия цъфтеж.

VDO

VDO

Леко развитие :))-

Similar topics (5)

29922

Отговори: 11
Прегледи: 10743

14277

Отговори: 13
Прегледи: 6260

40337

Отговори: 77