• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Аквариумът на VDO

Започната от VDO, 07.10.2011 23:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

VDO

Топката "маримо" тия дни ще я изритам,временно е тук.

diskusi233

Добре върви аквариумчето..
Скакво снимаш,и защо не опиташ нещо ново(един фотоапарат да кажем) за по-добро качество.. :popcorn:

VDO

Имам апарат,обаче четеца с картата нещо не сработва с лаФтопа и все ме мързи да намеря начин да прехвърля снимките.Обаче ще го направя скоро .

Вени

Добре върви аквариума браво! *BRAVO*

VDO

Вече и с  нимфеа ред, супер качество от Вени.Направо гигантски бяха и бая ги поокастрих,че иначе само те шяха да напълнат аквариума.

Вени

Радвам се че са ти харесали само да се хваната и ще кастриш яко че бързо растат,иначе аквариума е супер! *DRINK* *DRINK*

deska_

Браво VDO, доста си се постарал и резултата е много добър.
*THUMBS UP*

Вече си го махнал, но аз все пак да попитам яванския мъх, който беше сложил на корена за колко време се захвана?
Аз бях пробвала по същия начин да прихвана на един корен в малкото ми аквариумче и след месец мъки се отказах

VDO

Благодаря,мисля този път да стигна до края с това,което искам да направя,че все стигна донякъде и всичко пропада  :-)
deska_  ,мъхът преди не беше явански ,а мисля ,че беше коледен-ето как изглежда http://i54.tinypic.com/10qaxqs.jpg
Поне така ми казаха,като питах в тази тема,първата част  http://aquariumbg.com/forum/vodni-rasteniya/kakvo-e-tova-rastenie-vsichki-pitanki-tuk!-43289/  Захвана се и започна да се развива сравнително бързо.В момента и аз съм закрепил тук там по корените явански мъх,но ми се струва,че ще направя като теб скоро  :-)

VDO

VDO

За момента е така :

nikan

Развитието е очевидно  *THUMBS UP*

VDO

hunter

Хубав е колега но тази валиснерия на преден план нещо не се вързва. Още повече ако почне да пуска доста издънки и се по сгъсти няма да виждаш почти нищо във ляво.

VDO

В момента е така.

Similar topics (5)

29632

Отговори: 454
Прегледи: 189013

14209

Започната от SkyNer

Отговори: 7
Прегледи: 5648

55298

Започната от delsol