• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Аквариумът на VDO

Започната от VDO, 07.10.2011 23:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

VDO

petq3515

Здрасти, колега наистина много красив аквариум си сътворил. Но да те попитам грундът на наното, на JBL  Манадо ли е или някакъв друг?
Никой не проумява какво притежава, докато не усети болката от загубата му.

VDO

Благодаря ,колега,грунда е Манадо ,само той,без подложки.

VDO

VDO

Предстои старт на едно 12л аквариумче,приблизително така мисла да е подредбата,малко още ще се доразмести тук там

jabeto

Много добър замисъл.Коренчето е идеално за дръвче.Имали начин да го издърпаш една идея по на горе или не? С какъв мъх ще правиш короната на дръвчето? Ще има ли скаридки? *BRAVO*

VDO

Мъхът за короната не знам точно какъв вид е ,но се захваща сам след време.То предимно всичко ще е с мъх,иначе най много ред черита и някой охлюв да заселя мисля.

bunzip2

Добър хард скейп. Корена кърти. Направи го с коледен мъх :)

VDO

Почти така ще бъде скейпа последно,а какво ще излезе накрая-не знам  : )))

venitos

Лелеее . . . много добро! Дано всичко ти се развие по план.  *THUMBS UP*

VDO

Мерси ,колега,дано.Да разпиша старта ,па ше видим какво ще се получи нататък.

niki_o

Ами замисъла клони към ВИШАТА класа и дано равитието е подобаващо :-)

hunter

Много добра подредба и начало като цяло. Впечатлен съм, наистина много добро и симетрично най важното.

VDO

Мерси,колеги,радвам се ,че труда ми има положителен ефект засега.Ден 5 ,всичко е кристал ,бялата плесен почва да се маха от корена,мъховете почнаха да се развиват леко,предстои добавяне на още количества ,засега мисла да е лоу тек системката,следващата снимка се надявам да е на добре развито вече танкчето.

jabeto

Много се кефя на наното ти.Харда е станал супер за мен.За следващата снимка като го снимаш раззеленен махни и филтърчето ,да му се изкефим на макс  *BRAVO*

Similar topics (5)

42936

Отговори: 17
Прегледи: 11564

44550

Отговори: 9
Прегледи: 6910

18989

Започната от petkob

Отговори: 34
Прегледи: 100627

11310