• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Нано, милвано от слънцето.

Започната от iek, 12.05.2008 21:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

iek

Растенията са : бакопа, ротала, паричка, мъх ,нимфея
Цитат на: miTko - 16.05.2008 13:34
Става интересно! Това отдолу лилеопсис ли е?
и утрикулария.
Няма пречка да не се подава СО2.

don_misho

Симпатично се е получило,поздравления!Мисля че тая нимфея ще стане твърде едра за тоя обем и ще развали картинката,но за сега е бомба!

iek

Продължавам да ви досаждам с моите мизерни аквариумчета. Утрикуларията вече заформя килимче, благодарение на слънчевите дни през последния месец, не мисля и да слагам някакво осветление, защото растенията се развиват бавно, но стабилно. Имаше малко нишковидни водорасли и зелени налепи по стъклата, които както се вижда от долната снимка са почти на изчезване:

Поглед отгоре:

Violeta

Надяваме се и занапред да продължиш да ни досаждаш  :-)
Поздравления за красивото кътче, радва окото.
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

miTko

Разни мои АКВАРИУМИ 

dido

Тва цървеното ше пусне листа колкото аквариума бе, махни го оттам и сложи нещо по-дребно.

fridolina

Фен съм на наноаквариумите ти! Твойте са си направо акваскейп. *thanks
Конкретно за този, през колко време и какво количество вода сменяш? ...а и откъде ги намираш тез хубави корени и клонки?

iek

Сменявам на 4-7 дни по 30-50% от водата, корените са от някакво иглолистно дърво, промени особени няма, затова и не ъпдейтвам темата със снимки. Нимфеята почти не расте, така че за момента не ме притеснява.

Birhan

Има ли някакво филтърче! :-)

OSRAM Team Bulgaria / Plovdiv

iek

Няма филтър, едно голо стъкло е.

iek

Малък ъпдейт с т.нар. килимче:

jix

zoomaniak

Да продаваш е изкуство, отговорност - всичко останало е Хаос, който се опитвам да овладея... във всеки работен ден.

chandler

Как се казва това растение отпред, което оформя килимчето? Мисля да пускам един 80-90 литров и се чудя какво растение да ползвам за отпред.
Това аквариумче е станало много интересно  *THUMBS UP*
chandler

mistar_ti

Цитат на: chandler - 07.10.2008 09:08
Как се казва това растение отпред, което оформя килимчето? Мисля да пускам един 80-90 литров и се чудя какво растение да ползвам за отпред.
Това аквариумче е станало много интересно  *THUMBS UP*
Уртикулария ако не се лъжа :) на Пламен целия ми аквариум е от такова ако не го е развалил де щотото го беше позапуснал и почти нямаше вода като ходих да го видя последно. Рибите едвам плуваха  *JOKINGLY*
3 литров буркан с отомбачена зеленясала вода

Similar topics (5)

14836

Отговори: 17
Прегледи: 29371

54788

Отговори: 2
Прегледи: 10553

21653

Отговори: 7
Прегледи: 11400

11483