• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Нано конкурс ADA Thailand 2008

Започната от iek, 24.11.2009 10:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

iek

Продължение на темата http://aquariumbg.com/forum/index.php/topic,13562.0.html
Мотото на конкурса е глосото в нано аквариума.
Конкурсът е проведен в зала, затова аквариумите са с оборудване.

miTko

Глосостигмата е тотално непригодна за наноаквариум. Предполагам съдовете им все пак са доста големи, и пак не седи добре. НС е много по-добре.
Разни мои АКВАРИУМИ 

Raven

В началото в 54 л. сложих и глосо и НС, но бързо махнах глосостигмата.
Прекалено едра е, освен това не ми вървеше толкова добре колкото НС.

Забелязах че без СО2 глосостигмата почти не върви, докъто НС си има макар и забавен, но все пак стабилен растеж.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Rendaka

Мога ли аз да задам един върос? Какво е това НС? Къде могат да се видят подробности около нанотата, понеже има някои интересни оформления,а тук не е поместена такава информация. В сайта www.adana-th.com не можах много да се ориентирам къде са нано аквариумите.
Цитат на: JolandaWell don`t be  :oops: sorry for this commonly question,that`s why this forum is for :wink:

miTko

Ползвай преводача на гугъл, иначе е невъзможно, макар че гадовете го омазаха напоследък!
Разни мои АКВАРИУМИ 

NO CARRIER

Цитат на: Rendaka - 25.11.2009 09:52
Мога ли аз да задам един върос? Какво е това НС?

hemianthus callitrichoides

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

iek

Цитат на: Rendaka - 25.11.2009 09:52
Къде могат да се видят подробности около нанотата, понеже има някои интересни оформления,а тук не е поместена такава информация. В сайта www.adana-th.com не можах много да се ориентирам къде са нано аквариумите.
Питай, ще се опитаме да ти помогнем, предполагам че те интересуват растенията?

Rendaka

^ по - скоро ме интересуват размерите на аквариумите, които са показани, осветление, подаване на въглерод и др. такива неща. Растенията остават на по-заден план. Инъче благодаря за предложението и ако имам питанки ще ги изложа. Инъче конкретно за растенията мисля, че имаше в раздел РАСТЕНИЯ тема от сорта "Какво е това растение?", или нещо от сорта.
Цитат на: JolandaWell don`t be  :oops: sorry for this commonly question,that`s why this forum is for :wink:

Similar topics (5)

29711

Отговори: 20
Прегледи: 48384

51758

Отговори: 3
Прегледи: 6072

19447

Отговори: 64
Прегледи: 53895

54788

Отговори: 2