• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 02:31

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Кой какво спортува ?

Започната от spetsa, 10.10.2007 22:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

botan

Еййй миналата сряда, се учих да ходя на въже, не знам дали е спорт, ама докато запазиш баланса на лентата се напрягат много мускули, важното е че ми беше мноооооого забавно. *YAHOO*
Милена Славова - Ха-ха

kapacitet

Аз има няма 7 годинки тренирах плуване, а сега се занимавам с едно руско бойно изкуство СИСТЕМА. Голям бруталия е и доста бой пада  *CRAZY* 

denbosch

Изцяло на аматьорски начала-крос,колоездене,плуване,ролери/зимни кънки/.Повечето време ги редувам,събота и неделя комбинирам от две до три.Засега това-иначе имам още едно-две неща в предвид,ама пусто нямам време.

gecatax

12г. народни танци (все още ходя де)

-250л.

qvo

Мислех щом има тема за Какво слушате в момента ? защо да няма и Какво спортувате ?
Аз например тренирам Коуездене

Raven

http://www.bulforums.com/bow_arrow_bg/viewtopic.php?f=10&t=41

Стрелба с лък всяка възможна събота.

Но от гледна точка на физическо натоварване истинският ни спорт е изработката на самите лъкове, понеже ги правим по модели и с технологии съответстващи на конкретната историческа епоха заниманието е бая натоварващо. :-)
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Radeto_pld

Като чета какво спортувате вие... сигорно ще ви се стори доста банално и вече поистъркано, но аз до скоро редовно играех футбол, в т.н лиги за аматиорски футбол на малки вратички. Самоче както при другите така и при мен дойде "Жената със сърпа"  :-D и ме цакна в десния крак... сега незнам кога пак ще се престраша да играя футбол. Иначе ми е много любим  *DRINK*

elblanko

Цитат на: Radeto_pld - 07.11.2011 18:12
Като чета какво спортувате вие... сигорно ще ви се стори доста банално и вече поистъркано, но аз до скоро редовно играех футбол, в т.н лиги за аматиорски футбол на малки вратички. Самоче както при другите така и при мен дойде "Жената със сърпа"  :-D и ме цакна в десния крак... сега незнам кога пак ще се престраша да играя футбол. Иначе ми е много любим  *DRINK*
В коя аматьорска лига си играл, и в кой отбор?
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

Mirobg

Цитат на: qvo - 07.11.2011 16:49
Мислех щом има тема за Какво слушате в момента ? защо да няма и Какво спортувате ?
Аз например тренирам Коуездене
Това езда на 'коу' ли е? ;)
Едно пиленце закъсняло да излети на юг есента. Станало студено и както летяло, тупнало на земята със заледени крилца. Добре обаче минала крава и се изакала отгоре му. От топлото кравешко ако пилето се стоплило, крилцата му се размразили и то весело подало глава над лайното и зачуруликало. Чуло го ед

Radeto_pld

Цитат на: elblanko - 07.11.2011 19:03
В коя аматьорска лига си играл, и в кой отбор?
Първите 2 години в отбор  THUNDER - Първа Пловдивска Аматьорска Футболна Лига - ППАФЛ
В момента съм картотекиран за отбор Ударната Група - Градска Футболна Лига - ГФЛ , но контузих връзки на дясното коляно и не мисля че повече ще се жертвам да застана под рамката на врата ... иначе сме на четвърт финал в момента :)
*bg* *bg* *bg*

easternalien

За съжаление не съм спортувал скоро...
Иначе като по-млад  :-D си бях спортна личност.
Няколко години футбол, малко ханбал, таекундо....сега най вече вдигане на халби с бира  :-D

Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

ATANAS1111

520 l.Tanganyika

6 Cyathopharynx Furcifer "Karilani" F1
10 Altolamprologus compressiceps Gold head "Kasanga"
5 Eretmodus cyanostictus "Kigoma" F1
15 Neolamprologus brichardi Albino

288 l. Tanganyika

12 Tropheus Nkonde Yellow  F1
22 Tropheus Black Bulu Point OB

devil111

Аз тренирам баскетбол 3 пъти седмично , а през другото време вдигам гирички у нас и ходя на лостовете до стадиона и там си правя обиколки и с енабирам :)
Всеки луд с номера си.....

tsokala

Аз спортувам игра на шах  *YAHOO*

Similar topics (5)

54559

Публикации: 2
Прегледи: 2382

18237

Публикации: 25
Прегледи: 13910

47613

Публикации: 19