• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Кой какво спортува ?

Започната от spetsa, 10.10.2007 22:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Raven

От къде я изровихте тази тема :-D

Спрях всякакви спортове последната година и се чувствам схванат и общо взето не ми е много добре.
Май пак ще тръгвам на фитнес, проблемът ми е че не можах да се науча да тренирам като хората а все напъвам на големи тежести.

Явно когато цял живот си тренирал или спортувал нещо ,не трябва да спираш защото става по зле.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Асен Евгениев

Белота спорт ли е? *dontknow* Иначе тренирам мъкнене на кофи с вода. :-D
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

vasso

evgeni enduro

Цитат на: Raven - 01.02.2010 21:14
Явно когато цял живот си тренирал или спортувал нещо ,не трябва да спираш защото става по зле.

Според мен си много прав.
Аз тренирах 13 години плуване и то на мах. Имаше периоди, когато през седмица правехме двуразови тренировки, т.е. сутрин тренираме и след обяд пак. Плувахме на ден около 7 километра. Цяла седмица, без неделя.
След втората тренировка нямах сили и в рейса да се кача. Но ми трябваха два часа почивка и бях росен като морковче.
Вече от 3 години не тренирам и не мога да се затичам и 50 метра, тотално съм загубил форма.
Даже като отсъствах от тренировки по 4-5 дни заради настинка, после адски трудно влизах във форма и настигах съотборниците си, камо ли години
А+
LZ1 DRZ

"Българийо, за тебе те умряха....", а тези след тях дори с това се подиграха! В днешно време няма идеали, има миражи - ни един от ония 240 не важи!

ReeT

правех мускули едно време но сега съм шампион по седене сменям го отвреме на време със лежане  :-D

но съм решил да се раздвижа веднага щом излекувам тоя грип дето ме е хванал ще ставам баир будала поне при нас баири колко щеш :-D

magutta

Май на последък само скоростно ходене (нали винаги закъснявам...) и мъкнене на тежести (че се сещам да пазарувам 1-2 пъти в седмицата) са "спортните ми изяви". А чат-пат и танци (с 13-килограмовата ми племенничка на ръце).
:)))

Ех, лятото... хубаво беше, на Аязмото, в Ст Загора, тичах нагоре и надолу по алеите всяка сутрин. За един месец се бях преродила. Ако не бяха уличните кучета, сигурно и тук щях да ходя в Южен парк или в Борисовата (когато е топло). Нещо спортовете в зала ме изнервят.

Деян

Баскетбол, волейбол, фитнес. Преди и плуване, но вече не. И футбол малко, както и професионално белот и покер.  :-D

valnata

Peakone

7 години тренирах футбол, сега съм съдия

Plamenator

Здравейте,
Рекох и аз да се отчета в спортната тема. Нали съм от Плевен в апогея на ПЛАМА нямаше как да не тренирам баскетбол - има няма 5-6 години. Но отдавна съм излязъл от добрата си спортна форма, но не съм забравил как се дриблира.
В последните няколко години се отдавам на пейнтбол  *MODERATOR* . Ако ви е интересно може да посетите сайта на клуба ни - Спортен пейнтбол клуб "Аутпост".
Mens sana in corpore sano! - Здрав дух в здраво тяло!
Поздрави : Пламен

Wetdream

Занимавам се с волейбол ;)

stasy

миа

Веднъж седмично-народни танци, не знаете колко отморява психически и натоварва физически, и аз бях скептична в началото, но се убедих че не е просто "тъпо клатене наляво-надясно".

Здравков

Тенис на маса, карате.

skekivd

Риболов и любителски футбол.Иначе бивш маратонец.  *THUMBS UP*

Similar topics (5)

48812

Започната от spaisman

Отговори: 0
Прегледи: 2070

25530

Отговори: 16
Прегледи: 14062