• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 15:06

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Харесва ли ви песента на Краси Аврамов от Евровизия?

Започната от Миряна, 25.02.2009 12:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Миряна

За тези които не знаят, песента на Краси Аврамов спечели първо място на конкурса. Ето и линкче към клипа:  :duvar:

http://www.krassimir.com/bg/index.html 

( ЖЕЛАТЕЛНО Е ДА ИМАТЕ ТАПИ ЗА УШИ) !!!

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs29.postimg.org%2Fcsyrovhmb%2F538237_3797678353034_21052137_n.jpg&hash=7f354611765e38613a09ec04546b6d458529bb4a

bigbeer

Краси си има някакви уникални гласови данни.. ама ние българите още още не сме дорасли да ги оценяваме тези работи.. Интересно ми е кой така манипулира класацията.. Абе българска работа пак направихме.. Евровизията никога не сме я вземали на сериозно, то не че и в България се прави нещо сериозно де.. Ама така се доубиват и слабите проблясъци които се появяват от време на време на музикалната ни сцена /виж на чалгата сме царе, даже взеха да ни копират и крадат "парчетата"/ ;)

А по темата - Не, не ми хареса !

Лора

Не е лоша песента.
Незнам кои са другите песни класирани за финала преди Евровизия, но не е лоша песента.
За съжаление, още първия път се отказах да гледам Евровизията, когато избраха една глупава песен- Лорейн... :duvar:
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Divane

единственият добър избор за Евровизия бяха Елица и Стунджи!!! Слушала съм ги и на живо и настръхвам от музиката им! *thanks

този Краси Аврамов беше доста нашумял по  едно време..има и хубави песни,но тази губи доста от чара си с фалцетчето дето извива в по-голямата част на песента.

За "Лорейн" ..направо ми се обръщат червата камо като се сетя! За жалост от тогава имам ужасна неприязън към лигавия момък,който я изпя..

Забравих и за онези..комунистическите протежета..пълните нещастници Проджект Зоон - няма такава диария! :-!

kobra

На мене песничката даже много ми хареса , сега я чух за първи път и смятам , че тука вече ни е шанса да спечелим ЕВРОвизия . Просто страхотен глас . Като изпълнение си е нещо сложно и не виждам защо толкова слабо оценявате качествата на човека, за мене си е върха при положение , че аз трудно изпълнявам "Зайченцето бяло" . Аз лично ще му стискам палци да ги размачка там . ЕВРОВИЗИЯ Е НАША ТАЗИ ГОДИНА  ;)
водка в стил IT:
0.1л-demo
0.25л-trial version
0.5л-personal edition
0.7л-professional edition
1л-network edition
1.75л-enterprise
3л-for small business
5л-corporate edition
Ракия-home edition
(за отскок)-Service pack
Зелева чорба-Recovery tool
Мезе-plugins
Бира-patch

Лора

Забравих да кажа, че очаквам БЪЛГАРСКА ПЕСЕН на Евровизия, а не английски.
Как може сърби, хървати и т.н. да пеят на роден език. Само ние се изкарваме, че сме на ти с английския, че и песни пеем.
Елица и Стунджи бяха №1. Ако някой друг им повтори успеха с БЪЛГАРСКА песен- евала!
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

}|{opukc

Цитат на: bigbeer - 25.02.2009 12:53
Краси си има някакви уникални гласови данни..

Кое му е уникалното, че взима горно "до" на шеста октава ли? Всеки кастриран го може това - ако може да пее де :duvar:

А за песента. :-! :-! :-!

Никога не съм ползвал нолкова емотикони на куп. :-!

ceco

На времето един мой бивш директор казваше за партийната секретарка- момичето е добро ама партията и не фела.
Та песента ми е интересна.Бих се радвал да я чуя в изпълнението на някой професионален музикант.
Не приемам това, че някой след като е бил известно време извън България е върхът.Пял тук, пял там.
И аз съм пял в русенскта опера ама във войнишки хор.Има разлика май :duvar:

riznik

Малко напомня за Modern Talking ама само малко,но и на мен не ми харесва особено незнам кой въобще е гласувал за него.....

onyxman

Цитат на: Лора - 25.02.2009 13:17
Забравих да кажа, че очаквам БЪЛГАРСКА ПЕСЕН на Евровизия, а не английски.
Как може сърби, хървати и т.н. да пеят на роден език. Само ние се изкарваме, че сме на ти с английския, че и песни пеем.
Елица и Стунджи бяха №1. Ако някой друг им повтори успеха с БЪЛГАРСКА песен- евала!
Абсолютно съгласен с това.Трябва да изпращат на евровизия само песни които се пеят на български и които най-добре описват България.

chaykov

Англиски форум : питаш нещо и ти отговарят. Руски форум : питаш нещо и в замяна също те питат нещо.
Български форум : питаш нещо и всички се впускат да ти обясняват колко си тъп!

https://s1.postimg.org/43tluyw8fj/aqua.jpg[/url]

onyxman

Цитат на: chaykov - 25.02.2009 13:59
A?
Имам предвид да бъдат по-скоро с етно мотиви.Не веднъж народните ни песни са ни прославяли.Да не забравяме че Българска песен лети в космоса.....

barabata

Хе-хе. Чудя се защо изобщо го разисквате.
Не се сещам какво точно правих по това време (конкурса) , нещо работих на терасата.
Чувам някакво "виене" (ако мога така да го опиша) и по някое време влязох и питам жената "Какво по дяволите е това дразнещо нещо?" (а песента тъкмо свърши) и тя ми отговаря "песента която спечели Евровизия ..."
Ако пуснете някакво леко заглушаване (като преминаване на звука през стена) се чува едно виене което е много дразнещо.

Какво да коментирам. То и на изборите се видя. Когато никой не гласува за нещо може да си го купиш като едното нищо.
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

ceco

Какво да коментирам. То и на изборите се видя. Когато никой не гласува за нещо може да си го купиш като едното нищо.
[/quote]
Абсолютно съм съгласен с теб. Точно като на изборите е. Оставяме друг да решава вместо нас и след това сме сърдити.... *DRINK*

Лора

Леко с политическите коментари. По добре ги оставете настрани. :-)

Similar topics (5)

52169

Публикации: 0
Прегледи: 2756

18328

Публикации: 17
Прегледи: 9104

26653

Публикации: 10
Прегледи: 6677

15716

Публикации: 11