• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Нещо красиво от България - Търново

Започната от tsvety, 27.05.2008 01:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tsvety

Сега малко снимки от феноменалното шоу Звук и светлина

Но препоръчвам на всеки да го види на живо

"Любовта е болка"-казал заека...
Нека ме боли.........

mita4eto2404

много е яко кефи ме максимално .А какво бихте казали едно аквариумче да се декорира по този начин и осветлението да се вкара вътре във водата дали ще стане ефектно как мислите. *JOKINGLY*

barabata

Много трудно се прави хубаво и ефектно декориране с лампички и светодиоди и много лесно се отива към кича ...
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

iliyana

Цитат на: barabata - 28.05.2008 16:47
Много трудно се прави хубаво и ефектно декориране с лампички и светодиоди и много лесно се отива към кича ...
Аз преди време исках идеи за такава декорация, по-точно за цветни балончета и половината ме оплюха тука....че било адски кич...та оттогава си мълча кротко по тия въпроси :-),но иначе възприемам такъв вариант на аквариум,стига, разбира се, да не е прекалено цветно! 
А по истинската тема- Да!  *bg*"Звук и светлина" си заслужава-особено с музиката и зарята накрая..Гледала съм го много пъти..знам, че на 3 март и на 22 март(празника на Търново) задължително има шоу...в други случаи се плаща,предимно от чужденци....
Другите не са ми база за сравнение,те са долната ми граница!

Similar topics (5)

1753

Започната от niki033

Отговори: 8
Прегледи: 5494

32430

Отговори: 2
Прегледи: 6005

25257

Отговори: 8
Прегледи: 5045

21089