• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.04.2024 01:51

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Коментари по обявите в раздели Търся и Предлагам

Започната от NO CARRIER, 13.07.2010 22:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

hunter

Цитат на: cwetalin - 21.09.2013 09:36
От една страна се напълни с търговци...
От друга с модератори...
Нови правила, НЕ важасти за всички...

Лично аз все по-рядко влизам, и като вляза все попадам на караници някакви.
То и аз заради караници подскочих, наистина е неприятно но не виждам защо мислите, че правилата важат за едни а за други не. Ей това не мога да разбера някак съм опитвал да споделя, че това не е бит пазар. Ако плащаш наем и да те прецакат да си вложил средства и да мрънкаш. Ама тука всичко е на добра воля( поне аз тъка си мисля). И вместо потребителите които предлагат излишното за тях като техника растения и тн. да са благодарни на това, че имат къде да го обявят. част от тях все недоволни. Защо така  *dontknow*

Nikiengi

Цитат на: hunter - 21.09.2013 10:10
част от тях все недоволни. Защо така  *dontknow*

Ми щото сме БЪЛГАРИ и сме свикнали вместо да си вършим работата да мрънкаме и все да сме прави! :-D

NO CARRIER

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

sportsman_86

Не съм публукивал обяват от доста време и виждам, че сайта е променен. Имам въпрос след като съм попълнил бланката и съм качил снимките, давам запази и после какво се случва с обявата. Не я виждам да се появява в радела продавам, нито знам къде се запазва бланката.

Caxapa

Преди да кликнеш на запази, има една отметка  която трябва да цъкнеш на нея, че си съгласен с правилата и прочие. Там цъкна ли?


Лора

След като се попълни бланката обявата автоматично отива в съответния раздел.
Аз виждам обявата ти.
http://aquariumbg.com/forum/predlagam/prodavam-ribki-za-varna/msg451922/#msg451922
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Yonchev

Не знам дали тук е мястото, но искам да споделя, че има нещо не както трябва в бланката за попълване на обяви. Като прикачаш снимки при Описание на стока 1,2,3 .. не се качват. И единственият начин остава с връзките по-надолу във бланката. Не че е някакъв голям проблем, но води до объркване и хора като мен си мислят, че са качили снимка, но уви не  :-)
Поздрави!

Георги


maior

При мен се получава същия проблем като при колегата sportsmen и снощи и днес сутринта. Попълвам бланката слагам отметка на това че съм съгласен с условията но обявата не се появява в раздел предлагам

martata

Цитат на: maior - 18.12.2013 13:40
При мен се получава същия проблем като при колегата sportsmen и снощи и днес сутринта. Попълвам бланката слагам отметка на това че съм съгласен с условията но обявата не се появява в раздел предлагам
Опитай с друг браузър. :-)

maior

Цитат на: martata - 18.12.2013 14:41
Опитай с друг браузър. :-)
Опитах но същата работа пръстите ми хванаха мазоли.

petko

Почти в края на формата има поле "снимка" трябва задължително да има някаква връзка.Прегледай,където има звездички дали е попълнено.

maior

Цитат на: petko - 18.12.2013 16:03
Почти в края на формата има поле "снимка" трябва задължително да има някаква връзка.Прегледай,където има звездички дали е попълнено.
Колега много благодаря, в тази отметка беше проблема.

TiratroN

Добре де- при попълване на бланката, на всеки ред с описание на стоката с червено пише "Моля, не прикрепвайте снимки тук"
Пиша си описанието и не слагам снимки. Отгоре има надпис линк "Добавете изображение". И си мисля че с тоя линк следва да се добавя снимката. Гледам влиза в postimage и даже оразмерява на 640х480 и си викам - е сигурно така си трябва.
После гледам снимките се добавили в описанието. Странно.
Изтрих ги - нали не трябва да се слагат там.
Ама тия линкове са доста объркващи.
А в графата за снимките пък, не е показано точно какъв линк да се сложи. Аз копирах едно към едно тия дето ми излязоха от въпросния линк. Не се показаха. Трябвало да има /b
Това са моите наблюдения.