• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Соленоводното пико на Дафил

Започната от dafil, 31.05.2013 21:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Joro V

а какво става с молито?

dafil

Цитат на: Joro V - 31.03.2014 23:40
а какво става с молито?
Миналата седмица  се предаде :duvar:

dafil

Лека-полека растем.

Вдигнах миналата седмица с 2-3см светлината заради Сериатопората и Акропората веднага стана повече зелена и по-малко лилава.

hunter

Тези цветове направо къртят, евала  *privet*

Ilianidis

Е щях да ти давам от онова коралче,но виждам,че го имаш вече-каролинианата на 5 снимка.Само трябва да я озелениш.Моята вече не е с бели оттенъци,макар че много ме кефеше така.Сега е тъмнозелена с жълти върхове.Сега си търся сухарсоной-тя е истински бяла със зеленикави върхове.Пикото много кефи,много добре снимаш.Но май ще мислиш за по-голямо нано скоро.

dafil

По-голямо-едва ли.По-вероятно е да сложа 3 -4 камъчета с малко зоантиди в едно литрово и да ги жабуркам с едно камъче за въздух :-)

koifish

Много красив стана тоя напръстник  :-D

dafil

Боря се в момента с някви алги върху коралите-с четката за зъби.Не ме питайте от какво са-продължавам да НЕ меря параметри :-D

Ilianidis

Браво,много красиво е станало,а и майсторски снимаш!Аз алги не видях между другото.

dafil

Цитат на: Ilianidis - 21.08.2014 11:43
!Аз алги не видях между другото.
По стилопорите на снимки 4 и 5 се виждат балончета въздух,които се задържат точно по алгите :-D

Ilianidis

Сега видях,това е циано.Чисти го със спринцовка ,че засегнатите места ще се обелят.Между другото ти липсват малко нитрати и спектър от по-нисък келвин.Кожата на стилофората е бледа,а трябва да е жълтозелена.Така ще се оцветят и акропорките.Много ниска концентрация на зооксантели имат.Добре е и някакъв аминокомплекс да добавяш.

dafil

dafil

*YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*
Бързам да се похваля,че експериментът ми стана ТОТМ ,в Nano Reef Forum за този месец!
*YAHOO*

zariio

danielm

Similar topics (4)

43609

Отговори: 21
Прегледи: 30796

52811

Започната от nemo565

Отговори: 6
Прегледи: 12554

41501