• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Аквариумът на Стефан.

Започната от bust@m@, 22.02.2011 19:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bustama

След "подстрижката".

bustama

Има една песничка за оранжевото небе и тн. при мен си е жълтее- прекалено :-)

bustama

Мисля, по-добри снимки станаха а и "Х" се вижда добре.

terier4o

На мен аквариумът ти ми харесва , чист подреден  и едновременно някак  естествен , камъните пред корена допринасят за естественият му вид .
Искам да те попитам мислиш ли да сложиш още растения ? Ако добавиш още криптокорини на среден план  би изглеждал по-добре  според мен  :-)

bustama

Ще има растения, криптокорини, анубиаси, валиснерия и с малко късмет и хигрофила пинатифида(много бавно расте тя и незная кога ще я развия, а и немага да намеря още). :-)

terier4o

Дано скоро  да си ги набавиш , ще чакаме снимка на аквариума с новите растения   *BRAVO*

bustama

cantiga

Здравей, много хубав аквариум  :-) На снимката се е получил интересен ефект, предполагам, че това по повърхността са плаващите растения по течението?  *DRINK*
Поздрав!
Светослав

evgeni200

Много тъмен ми се вижда!
Диодите само зелени ли са?

bustama

Да, на повърхността има водна леща.
Диодите са бели- evgeni200, размазващо красив е аквариума, когато светят диодите.
Решил съм да променям светлината изцяло на светодиоди. Даже, не знам за в бъдеще как ще се удържа :-D  да не светят диодите, които са на снимката!

kostur

А какво става с аквариума, който ти е в подписа. Съществува ли още? Сега само този с диодите ли поддържаш?

200 l

danielm

Този аквариум така толкова ми харесва, че каквато и риба да сложиш ... за мен ще го равали!

bustama

Веко, аквариума от подписа отдавна го гледам само на снимки. Имаше леб в него, както и в предишни варианти... но го продадох-някак размерите не ми пасваха на самия съд.

kostur

Ами, здраве да е.  :-)  На мен и този с диодите много ми харесва. Различен е , със собствен стил и изчистена визия.

200 l

bustama

Няколко нови снимки.

Similar topics (5)

26202

Започната от Alek

Отговори: 8
Прегледи: 5820

13320

Отговори: 4
Прегледи: 3021

53641