• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Аквариумът на Стефан.

Започната от bust@m@, 22.02.2011 19:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bustama

След тези думи, как да го продам тоз аквариум. :-D

bustama

Малко не, реални са цветовете- в действителност не са точно същите, но се получиха добри снимки.

sheytan

Много ми хареса подхода ти. Няма шаблони и е интересен. Добре подреден и чист. Предната снимка по-ми допада. Сега е малко повече обраснал и формата се губи, но важно е на тебе да ти харесва така.

bustama

Най-накрая, днес започнах сглобяването на капака с осветлението за новият аквариум!
Дотук добре, лесната част мина-предстои трудната!
А те е: облепване на капака с фолио, също облепване на капака от вътрешната страна с огледална ламарина, поставяне на фасунги, свързване на баласти, както и монтиране на вентилатор и търсене на малък трансформатор за диодна лента...
Трябва да измисля по-какъв начин ще се отварят вратичките и следва сглобяване на шкафа. Най-хубавото е, че капака с вратичките, без баласти и лампи тежи 2,8кг. което е добре.

bustama

Чакайки аквариума, вече мисля и за подредбата на клоните. Дали ще им е гот на рибетата вътре?
За сега съм се спрял единственно на мъхове, може и макранда да бодна. Други варианти, зелена нимфея/ако намеря/ и пак мъхове.

anasarka

Браво страхотен аквариум, я кажи грунда какъв е и от къде го взе. :-)
КОЛКОТО И ДА Е БЪРЗА СВЕТЛИНАТА ВИНАГИ ПРИСТИГА ВТОРА, МРАКЪТ ВЕЧЕ Я Е ИЗПРЕВАРИЛ.

bustama

Ами грунда е кварцов пясък 2-3мм. от Кривина съм го взимал.

anasarka

Мерси за отговора изглежда ми сив а незнам там да предлагат такъв, и си помислих че е речен.
КОЛКОТО И ДА Е БЪРЗА СВЕТЛИНАТА ВИНАГИ ПРИСТИГА ВТОРА, МРАКЪТ ВЕЧЕ Я Е ИЗПРЕВАРИЛ.

bustama

Две седмици след старата. Вчера пуснах първата рибка( старият боец стифодона), дано се е завъртял азотния цикъл  :-D. Параметри не съм мерил... На живо е почти кристален. За сега светя с една диодна лента и Т8/18/956.

bustama

bustama

Вчера добавих камъняка и мисля се получи мн. добре. Трябват малко по-големи камъни,  ще се ходи пак на Витоша. :D

bustama

Ето такава красива Паричка не съм имал до сега, още желязце и трябва или поне така си мися, но и се гефя. :-)

bustama

bustama

bustama

Продължавам с лиричните отклонения.

Similar topics (5)

26267

Започната от spun

Отговори: 28
Прегледи: 13897

13369

Отговори: 3
Прегледи: 4221