• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Снимки на стария ми аквариум

Започната от Nemo, 22.01.2006 18:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nemo

Така изглеждаше аквариума ми преди  :lol: снимката е много зле , за което се извинявам :) Но и сега не мога да направя по-добра :lol: Вътре има 9 златни 6 зебри , валисинерийка и водна чума. За фон е използвано торбичка с плодове  8) Има си рапани и мидки! Осветлението е 8w крушка само че растения ми върввяха чудесно!

На следващия конкурс ще покажа ъпгрейда.
Много е як нали ? :)
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

jelo

Legion

Без коментар :shock:

П.С. Колко литра е?

Nemo

36литра  :lol: и сега пак си е толкова 8)
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

nixanbal

Може би още малко валиснерия :lol:

Legion

Това е един от моите горе-долу същия калибър 56л(+-9л).Растенията са  същите,оборудванете,джунджуриите в него,фона и разстоянието от компютъра са горе-долу същите.Снимките са правени с GSM( 0.3 мегапикеселова камера) и затова  и те също са  много зле :oops:

Stas

Много як водолаз! :)
Обувката е все едно от крака ми свалена! :)

То аквариумчето е симпатично, но стига с тия телефонови снимки!
Телефоните не стават за тая работа.

Violeta

Не е честно!
Тъкмо Nemo ми вдъхна надежда, че и аз мога да си покажа аквариума... :lol:
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

Raven

най вероятно колегата очаква всеки момент да освободи едни към 2000 лв.
за да си купи апарат за снимки на аквариум :wink:

но пък аз със телефона си успях да направя по хубави снимки отколкото с апарата си.

http://www.bgphoto.net/photos/2426/o632736081235625000.jpg

http://www.bgphoto.net/photos/2426/o632736080430312500.jpg

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

nixanbal

Е, това ти е поне 1 мегапиксел...Другите са с VGA.
Иначе снимките с камерафони ще стават все по-добри.
К750 има макро и автофокус, което доста подобрява качеството, пък и е 2мегапиксела;)

Nemo

Всеки е тръгнал от някъде :lol:  Не ме е срам да покажа аз от къде :lol:  :lol:  :lol:

П.П АЙДЕ ДЕ Няма ли още някой да се престраши да ни покаже някой свой шедьовър  8)
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

Тони

Веднага щракам  три -четири снимки с ...   телефона :lol:

Ех, да имах апарат... :roll:
Тука ред нема, ама требва да се спазва!

Legion

Цитат на: nixanbalЕ, това ти е поне 1 мегапиксел...Другите са с VGA.
Иначе снимките с камерафони ще стават все по-добри.
К750 има макро и автофокус, което доста подобрява качеството, пък и е 2мегапиксела;)
Първото дигитално фотоапартче което имах щастието да видя и пипна беше на един приятел закупено през далечната 2000г от братските САЩ за скромните $329 Samsung 1.5 мегапиксела :shock:Акумулаторни батерии от 2700mAh  ги стопяваше за около 2 часа работа,а обикновенните батерии за 15мин :shock:
Тъй че някои камерафони вече правят по-добри снимки 8)  :D  :lol:
П.С.Със същия GSM се опитах да снимам един от по-големите ми аквариуми,но на снимките излезе толкова размацан, че аз не можаш да си го позная :shock:

anonto

Да се включа и аз!
Един от първите ми аквариуми преди 5 години.

nixanbal

Цитат на: LegionП.С.Със същия GSM се опитах да снимам един от по-големите ми аквариуми,но на снимките излезе толкова размацан, че аз не можаш да си го позная :shock:

Знам за какво говориш - правил съм и такива несполучливи опити, но като цяло това е най-добрата камера на телефон. Ако не шаваш и го оставиш дори на автоснимачка става много по-добре!

Съжалявам за офтопика, няма повече:)

Стига да имах, щях и аз да постна някоя и др снимка от първите ми аквариуми преди...9-10, че и повече години..Но тогава не знаех как се снима с апарат още;)

Similar topics (5)

52158

Отговори: 3
Прегледи: 3981

2149

Започната от tito

Отговори: 6
Прегледи: 4191

53717

Отговори: 4
Прегледи: 3802

6179