• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

78 лиров аквариум

Започната от tito, 03.11.2005 20:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tito

В момента съм с пет литров аквариум :( ,но преди бях с 25 литров, сега мисля да си поръчам 78 литров аквариум(65х20х60) и искам да питам по-напредналите колко дебело стъкло ще ми трябва:) :?:
Мерси предварително!!!

cihlidi_fan

защо толкова високо и толкова тясно?!?! :shock:  :roll:  Не мисля че са много добри размерите ти... опитай да ги попромениш малко...
А за дебелината на стъклото зависи колко ти е височината , но предполагам ако ще го правиш толкова висок 8мм... :roll:
220л. Танганайка
17 Tropheus sp."Red" Chimba, 10 Cyprichromis leptosoma "Utinta"
3 Telmatochromis vitattus, 3 lamprologus ocellatus

tito

ми и аз смятам че е много тесен но стята ми е малка...какво да се прави...та ще измисля нещо па дотогава сменям с 20 литровия щот ги згъчках в тоя буркан рибите.:)http://www.q-sands.com/quartzsands_bgceni.htm според теб за сладководен аквариум 20 литра колко пясък и какъв размер ми трябват(мисля да слагам доста водорасли)м?

NO CARRIER

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

NO CARRIER

Имах впредвид да видиш това, което написах в другата тема. Че трябва малко да попрочетеш някои неща преди да задаваш въпроси. Ако не ти се чете, съжалявам, но няма кой да ти помогне.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Stas

Tito! Това не е чат! Прочети преди да попиташ!
Ако не можеш да четеш, то поне недей да пълниш форума с безброй празни мнения.

Смятам, че е крайно време да се намеси модератор тук. Просто това е абсолютно празна тема.

NikolaV

Прекалено е висок за тая дължина - ще ти стои малко квадратен. Ако не може да го направиш по-дълъг намали височината - около 40 см.
Иначе 6-тица стига...

Similar topics (5)

26682

Отговори: 16
Прегледи: 10725

49285

Отговори: 5
Прегледи: 5121

40078

Отговори: 7
Прегледи: 4552

740