• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

аквариумите на vasso

Започната от vasso, 28.10.2009 00:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vasso

Здравеите! Това са снимки на моя аквариум 130 литра . За жалост е леко пренаселен ,но ще видя по натам как да го оправя този проблем .
и така обитатели: 5 скаларии , 3 барбус денисонии , 2 ботии , 1 птеригоплихт за който ще се търси нов дом , 2 анциструса .
осветление 2 пури по 18 вата на sylvania gro lux
филтрация : вътрешен филтър 700 л в час .
нагревател :150 в
растения : валиснерия , криптокорина и анубиас (по принцип си падам по пустинни аквариуми и дори смятам да махам част от тези )
корени: 4 корена от различно дърво
грунд : доста ситен към 2 3 мм
Това е общо взето в бъдеще ще махна част от рибите и ще сменя филтъра. Предварително се извинявам за лошото качество на снимките !

vancho

Усуканият корен е най-хубав  :-)

vasso

Ами да и на мен много ми хареса и затова го взех . В началото не потъваше и не ми се чакаше и го вързах с корда към 2 вакуумни лепки и го закрепих за стъклото , така че някои може да го пробва тоя начин . :-)

vancho

хмм  :-D  от  аквариума в подписа ми е по същоя начин , с корди съм вързал дървото , незнаеш колко зор видях , и накрая нищо не стана , сега е с камък и едно парченце стъкло  :-)

BOJO

оправи филтрацията и няма нужда да пипаш рибите . Аквариума е много приятен.

ssg

Много добър,изглежда див.Аз не бих махал от растенията,даже ми малеят,а бих махнал боциите и птеригоплихта *THUMBS UP*

vasso

Относно филтрацията съм много разколебан ,защото аквариумът е с този филтър вече 2 години и не съм имал никога проблеми с качествата на водата . Единственото ,което е пречка е честото чистене на филтъра. Но в крайна сметка съм решил да го сменям пък дано стане по-добре.

vasso

Още малко снимки на аквариума!
: 02.11.2009г 22:10ч
И още малко от птеригоплихта . Особено едната се получи страхотно си мисля! Очаквам критики и коментари, моля.

bigbeer

Готов си и за  нашият конкурс за снимка аквариумен обитател. Запиши се непременно!  *DRINK*

vasso

Ами не съм сигурен , защото според мен само последната снимка става за конкурса . Мога да участвам само с нея. :-)

bigbeer

Цитат на: vasso - 02.11.2009 23:44
Ами не съм сигурен , защото според мен само последната снимка става за конкурса . Мога да участвам само с нея. :-)

Ами дерзай де!  *THUMBS UP*

"Който играе, пИчели. Който не играе на пИчели!" /Камата/

vasso

Е навих се ! Утре ще ходя да взема един статив и лупа и да видим какво ще излезе , въпреки , че апарата не е много качествен. :-)
Приемам всякакви мнения относно аквариума;

vasso

Още малко снимки от аквариума. Очаквам съвети и препоръки. :-)

vasso

Още малко снимки :-). След седмица ще снимам и пускането на един нов , а по-късно и един малък със скариди. :-)

ivan_251

Нещо не се отварят снимките.Аз съм ги виждал,но другите?Относно акварума та мен ми харесва как се е получило.

Similar topics (5)

29510

Отговори: 294
Прегледи: 142096

54572

Отговори: 92
Прегледи: 44484

24097

Започната от Bolta

Отговори: 329
Прегледи: 178640

19996