• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

аквариумите на eminem_999

Започната от eminem_999, 08.09.2009 15:18

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

eminem_999

два от аквариумите ми с гупички (по надолу има снимки и на големия аквариум с малавийски цихлиди но ще има промени мн празен ми се вижда сега съм подготвил корени и камъни и ще кача и негови снимки след като е готов, не е много добро качеството но все пак се вижда  *DRINK*

eminem_999

на никой ли не му харесва поне някакво мнение дайте да знам добре ли не е ли ? *dontknow*

marinko7

на мен ми харесват много но ако сложиш и на горните аквариуми тъмен фон,може да се получи още по добре ,но това е вече въпрос на избор.
"КАРАШ ЛИ БЪРЗО,ЩЕ ТЕ НОСЯТ БАВНО"

eminem_999

ами да и на мен ми харесва с фон повече даже мислех на малките да е със светло синьо фолио ама незнам как ще стой  *DRINK* лично на мен ми харесва многото растителност имам достатъчно ричия и явански мъх с мъха се оправям за полянка, но с ричията нещо ми куца четох как става но не ми е ясно с тази мрежичка с коякто трябва да я затисна мисля си че няма да има достатъчно светлина. Иначе немога да се оплача от растежа на растенията през две седмици плевя и съм мн доволен дори без наторяване и подаване на СО2

П.П: също искам да похваля аквариумите на Диване много ми харесват мн яко стоят

NO CARRIER

Приятни са за гледане. Само не знам дали няма да е по-добре да потърсиш спирална валиснерия и да смениш обикновената, че идва много голяма за обемите. За фон можеш да вземеш цветен кадастрон от книжарницата. Най-евтиния вариант за проба.

Този ми харесва най-много.

Успех!

П.п. Ползвай кодовете за споделяне на сайта, за да можеш да сложиш снимки в темата си.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

valnata

Супер са аквариумите!! Яванския мъх ми харесва много.  :-) Как го закрепяш мъха? И аз искам да си взема но мисля, че филтъра ще го засмуква и размества.

eminem_999

ами мъха го вързах с корда за плосък камък и с времето се захвана и сега си расте доста добре. може да хванеш и за корен още по готино става с една прозрачна корда и никакви проблеми няма да имаш, колкото до валиснерията сложих я преди 2 месеца, поради причината че преместих големия аквариум и тя остана сега е много пораснала и ще вадя найстина взима много място и стой неестесвено  *DRINK*

нещо немога да се оправя с тези кодове за снимките искам да ги качвам не с линк да се виждат а направо тук да си е снимката  *SORRY*

eminem_999

така да взема да кача някоя новичка снимка че яко се кефя на рибоците  *YAHOO*

: 03.01.2011г 18:06ч
на никой ли не му харесват мислех си че ще има поне едно коментарче или критика  *dontknow*

dije

Страхотни рибоци и страхотни снимки.Само този папагал с африканците.Ама и при мен е манджа с грозде но пак ми харесва. *privet* *THUMBS UP* *THUMBS UP* *DRINK*

eminem_999

те папагалите са 2 броя ама толкова ми харесват че сърце не ми даде да се разделя с тях останаха ми още от времето на астронатосите ама си живеят добре има място и се разбират мерси колега  *DRINK*

zlatna_ribka

браво за снимките искъм да те попитам да ли аквариума с гупичките съществува ако да ---- сложи една линия не ги смесвай ще е по добре (ако искъш де)  сложи повече растени на повъхноста  *THUMBS UP* (само съветвам) колега

*DRINK*
Ако човек не открие нещо, за което си струва да умре, той не заслужава да живее

миа

Може да ни дадете и малко повече информация за аквариумите? Не са лоши, обитателите изглеждат добре гледани *THUMBS UP*.

eminem_999

ами имам един с гупи  който изглежда малко по различно в момента и в него има няколко ендлери и черни гупи ако не се лъжа "турски" но може и да греша иначе веднага се отказвам от тях ако си намеря жълти гупи уникални са

колкото до аквариумите два са 35 литра с гупите с обикновенни филтри и лампи по 18 вата

големия е 240 литра филтрацията е от 2 вътрешни филтера с общ дебит от 2400 литра на час, растенията са криптокорина, гигантска крптокорина, анубиас, валиснерия обикновенна широколистна и спираловидна( но повечето ходи за закуска на африканските цихлиди), осветлението на голения аквариум е с 2 лампи филипс съвсем обикновенни а рибите с изключение на сомове папагали и демасонито са ми благодарение на колегата mario на който съм искренно благодарен  *DRINK*

ancitrusa

На брихардито не му е мястото при м,буна и папагалите, по добре ги отдели те са танганийци. А и диетата им е различна растителноядни с хищничета не се връзва :-)

eminem_999

мерси колега все още подбирам видовете да си паснат и затова сега е малко омешано  *THUMBS UP*

Similar topics (5)

30404

Отговори: 6
Прегледи: 6288

55579

Започната от T_D_T

Отговори: 22
Прегледи: 20944

27491

Отговори: 11
Прегледи: 9237

20992