• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

24-те литра на Иван 8-)

Започната от vancho, 30.03.2009 11:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vancho

Аз от толкова гледане на вашите аквариуми съм забравил да пусна мойте . Е по снимките си вижда защо си заслужава да прочета това онова относно снимането. Аквариума не е на повече от 3 седмици - променян много пъти

има 3 бременни гупи 3 кардиналчета и 1 розово данио ( ще му купя още 1 да живеят малко отделно от мъжките че искам да ги размножа) а да има 1 охлюв и 8 малки гупи от които на въднъж виждам най-много 4 .

Имам малко криптокорина  роголистник явански мъх и 4 стръка бакопа  ( като почти всичките са ми подарени от NO CARIER   *privet* за което съм адски благодарен. има си само гъба с помпичка и нагревател капака сам си го правих ит некви полосткости и лампата е обикновена 25 W

и снимкии

Първоначален вид -

2

и 3

и 4

и така е сега

за сега няма да има повече промени сега следя дали охлювът ми яде мъха  :-D

igenov

Бих те посъветвал да махнеш тая керамика и да я замениш с нещо естествено - камъни или някой корен. Така прилича на изложението в Орешак.

vancho

на мен ми харесва как изглежда с мъха . Какво е изложението в Орешак?

ogogogo

И най-дългия път започва с една крачка!
http://i629.photobucket.com/albums/uu14/ogogogo_photo/1-11.jpg

vancho

ето малко нови снимки

много си се радвам на 2-та нови малки калихта ... само като видях че са по  1.50 ....

Андрей Бобев

Най-добре отсега свиквай с идеята, че или ще сменяш аквариума, или тоя калихт рано или късно ще трябва да си ходи. Като стане една педя (готов за тиган :-D), в 24 литра направо ще си играе на булдозер. Вярно, че ще мине време дотогава, но те растат, пущините, растат... Да са живи и здрави! А ти му мисли как ще им осигуряваш жизнено пространство.

vancho

Има къде ... в басейна на село орез лятото ]:->

Андрей Бобев

Споко, за това лято няма да стане, ама за другото... Надявам се, че не си от обидчивите и че няма да се сърдиш за безплатните акъли, дето раздавам... Но калихтът наистина расте. И се надявам, че това за басейна не си го казал насериозно...  *NO*

vanio1111

:-[ :-[ :-[ бе напълно сериозно си беше   =-O  само че не са калихта . То е малко басейнче водата лятото не е по - малко от 20 градуса ... пък и за няколко дни да стане по- студено няма да се отрази много на самата температура  ... мисля че з няколко кардинала и малко растения няма да е проблем . басейна е макс метър метър и 20   доста оф топик ама ...

Similar topics (5)

37442

Отговори: 14
Прегледи: 9217

25886

Отговори: 10
Прегледи: 6246

22515

Отговори: 2
Прегледи: 7587

60188

Започната от kinsman