• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Искам да ви се похваля!

Започната от HaIr4o, 11.02.2009 20:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

HaIr4o

Знам,че тук не е мястото,но искам да споделя.Всеки ден след училище ходя на фитнес и най-накрая успех!!!едно момиче,което знае как се свалят килограми,(свалила е 30 кг за 3 месеца) ми обясни точно как трябжа да тичам на пътеката,за да издържам по повече.И най-накрая имам успех-2.5 кг за 30 мин!!! *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* а тъкмо се бях отчаял *bg* благодаря за вниманието!

deadman93

Тва 2,5 кг за 30 мин. ще го повярвам само ако ми кажеш ,че си отишъл да се изсе.......

HaIr4o

честно!аз не бих излъгал за това...и аз не мога да повярвам
и не не съм се ...само исках да споделя ако искате жяржаите  :-P

rollon

Оф човече ква е тая тема е много ясно аз след 30 мин интензивна тренировка също ще сваля ама 2 килограма пот,която после ще възвърна с пиене на вода и течности.Иначе продължавай в същия дух.И ако не си навлязъл в пубертета наблягай според мен повече на бягането и то на открити пространства!

Raven

Вода.....

За съжаление си изгубил вода което по принцип е вредна и опасна дехидратация,след като си наваксал течностите след това си въстановил теглото си.
Твоята позната не е открила бързовара ,по добре чети сайтове и програми от известни специалисти по диетология и фитнес- тези недоказани инструктори могат да са опасни.

30 кг. за три месеца - това е много вреден и опасен срив за организмът,освен че ще ги въстанови много бързо има шанс да си увреди бъбреците ,черният дроб и какво ли още не.

Всеки специалист ще ти каже че в рамките на здравословното е да се качват или свалят не повече от 2.5 кг. на месец чисто тегло.
Останалото е възможно но не създава така наречената "клетъчна памет" и организмът след това бързо въстановява началното тегло.

Иначе и аз веднъж качих 20 кг за месец и половина и си увеличих бицепса с 4 см. ,ама айде да не ви разправям как и с какво.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

mejdupraznika

Невъзможно  *BRAVO*,аз за седмица свалям по 2.5-3 кг ти за 1 тренировка  *THUMBS UP* *thanks

SkyNer

Всеки отслабва след тренировка това е закон но 2.5 кг за 30 мин са много сега за мен зора е да качвам килограми но това е за друга тема.
Прохождащия

NO CARRIER

Като ученик свалих 20 кила за един месец. Когато започнах, не можех да направя нито една коремна преса, нито една лицева опора. Бях 107 кила. :-)

Е, сега съм 137  :-[ и пак имам намерение да стигна поне 100, ама да видим дали това лято ще е успешно.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

botan

Ох, да ви имам проблемите....Аз пък каквото и да правя не мога да надебелея. :duvar:

discus

Цитат на: botan - 11.02.2009 23:17
Ох, да ви имам проблемите....Аз пък каквото и да правя не мога да надебелея. :duvar:

Нема се пУашиш не си само ти така :-P.И да ям и да не ям ефект никакъв.

SkyNer

Е тука вече ми намерихте страста мога да ви дам по 1 програма за качване която ако се спазва стриктно е много добра.
Прохождащия

HaIr4o

как така да ми имащ проблемите ве бочек?! да надебелееш има страшно много начини повярваи ми!знам го!а да отслабни6 има само един свстен начин и той е наи-трудният! :'( доста ми беше трудно днес но си повтарях "какъв съм аз,аз съм нищо ако не успея..." и т.н.

Raven

И качването и свалянето са еднакво трудни- зависи от организма.
Аз съм класически хардгейнър- боря се за всеки грам тегло.
Спра ли да тренирам и моментално почвам да отслабвам- губя апетит и не ям.Много трудно качвам маса още повече че тренирам абсолютно чисто- дори и протеин не пия да не говорим за суплементи или каквато и да е по тежка химия.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

bigbeer

Цитат на: discus - 11.02.2009 23:20
Нема се пУашиш не си само ти така :-P.И да ям и да не ям ефект никакъв.

Мисля, че с Ботанчо имате глисти.. Бягайте веднага да ви бъкнат с по една памучна щека по дупетата!  *THUMBS UP*

magutta

Аз знам една много добра диета за сваляне... първия семестър в студентски град не помня какво ядях, но около сесията бях станала 46 кила (сега съм с 8 отгоре и пак ми казват че съм слаба... не ми се мисли какво е било)
*JOKINGLY*

Така, че HaIr4o, и да не стане тази работа с фитнеса, споко :)
Само не яж Nutella... много е вкусно, и много се забелязват последствията (личен опит)

Similar topics (5)

29042

Отговори: 11
Прегледи: 16824

12798

Започната от sho

Отговори: 31
Прегледи: 15012

3842

Отговори: 31
Прегледи: 20535

45914