• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Кой, как и къде изкара лятната си почивка - снимки

Започната от tsvety, 19.08.2008 00:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tsvety

Аз бях в Бургас, но обикалях и цялото Черноморие, най-вече аквапарковете в Несебър и Слътчев бряг. ААААААААА и корабчето на Ропотамо. Айде колеги, кажете вие къде ходихте??

"Любовта е болка"-казал заека...
Нека ме боли.........

bay_milee

Черноморец ме очаква нямам търпение да отида като се върна ще постна снимки. :-)

kratun

Тази година избързах с отпуската и вече съжалявам, но ще се коригирам догодина.
Село Конаре се намира на около 40 км от Казанлък и толкова от Сливен. Наблизо е яз. Жребчево, а до Казанлък е яз. Копринка.

Първи залез след пристигането:

Гледка към околните върхове:

Ето и язовир Жребчево отгоре:

Това е Аква-свят в Казанлък:

И това е оттам, ама не е това, което си мислите:

И това:

В свободното време - барбекю (тоя, дебелия на снимката не съм аз):

Беше ми много гадно.

,,Всичко, което съм искал е било — съгласие с моите желания, след конструктивна дискусия." - Уинстън Чърчил.

jimbeam0706

Колеги,
отивам на синеморец за 1 седмица в началото на септември :-P И ако не се чуем по късно,да знаете чемного ми е харесало и ме търсете там.Не че не ходя всяка година ,ама все пак  *YAHOO*
Няма невъзможни неща

acho

Ходих колеги на Влас,но по-късно снимчици.Беше много хубаво,но да не влизаме в подробности.Най-много там ми хареса яхтеното пристанище-какви яхти,какви коли направо ми настръхна косата.  *CRAZY* *CRAZY* *CRAZY* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*

Shagrath

Бяхме на Ахтопол. Много красиво място, китно градче, сравнително малко курортисти, спокойствие, ниски цени.

jimbeam0706

Цитат на: acho - 19.08.2008 09:31
Ходих колеги на Влас,но по-късно снимчици.Беше много хубаво,но да не влизаме в подробности.Най-много там ми хареса яхтеното пристанище-какви яхти,какви коли направо ми настръхна косата.  *CRAZY* *CRAZY* *CRAZY* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*

Какви яхти ,какви коли  :-D
Аз се занимавам с ветроходство от йняколко години и наистина там са най-големите яхти.Но един път бяхме на един коктейл там и честно казано за първи път видях външния дълг на България под формата на автомобили .И то всички на няколко квадратни метра
Няма невъзможни неща

acho

Това имах и аз впредвид.На много малко растояние имаше невероятни коли и яхти.

Joro Vn

За сега джиткаме семейно по за ден-два предимно по северното Черноморие, Шкорпиловци, Камчия, Несебър. Време за повече престой нямаме- отпуск ще вземам през септември. Ако пак черна котка не ни мине път, както миналата година, ще изкараме 6-7 дни в Керамоти- Гърция. Да използвам момента- ако някой има прясно инфо от/за там, ще се радвам да сподели!
    А за снимки до момента- ами май първо ще трябва да качвам някъде и след това- линк. Май има събрани доста.  *UNKNOWN*

dido

Бах мааму Кувачева, тука сме се хора-акваристи, слаби сърца и прочее  ...   :-P *DRINK*

Ето малко отпускарско от мене:

Тимфи:

Цумерка:

и два Пирински върха:

mejdupraznika

И аз началото на септември заминавам за Гърция   *YAHOO*

lz3cv

Аз водих семейството на Бургас, Сарафово. Спокойно местенце за спокойни хора.

Raven

Аз  тази година ходих два пъти на море а сега заминавам за трети път *YAHOO*
Новите снимки очаквайте след десети септември .

Знам че съм гаден ,ама не мога да го преодолея O:-)

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

don_misho

jimbeam0706

Каква е тази детска градина при теб  *DRINK*
Няма невъзможни неща

Similar topics (5)

37092

Започната от TiL

Отговори: 6
Прегледи: 4139

8411

Отговори: 7
Прегледи: 4786