• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Кой, как и къде изкара лятната си почивка - снимки

Започната от tsvety, 19.08.2008 00:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

schmatka

Цитат на: raven - 20.08.2008 09:53
Аз  тази година ходих два пъти на море а сега заминавам за трети път *YAHOO*
Новите снимки очаквайте след десети септември .

Знам че съм гаден ,ама не мога да го преодолея O:-)

гаден си  :-)аз като живея на 200м от морето по-гаден ли съм?

NO CARRIER

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

viktor_jor

Аз на море ходя само заради тези места. Една седмица на море, 3 пъти Мания, 1 път Какао бийч, 1 път Бедрум. Е това му викам почивка аз. Вие какво сте ми се юрнали по-плажове да се мъчите. Знаете ли колко е вредно слънцето ?

Raven

Цитат на: viktor_jor - 21.08.2008 00:06

Аз на море ходя само заради тези места. Една седмица на море, 3 пъти Мания, 1 път Какао бийч, 1 път Бедрум. Е това му викам почивка аз. Вие какво сте ми се юрнали по-плажове да се мъчите. Знаете ли колко е вредно слънцето ?

Опазил ме Господ....
сакън, ега ме подмине...

пу-пу..

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

miTko

Кратуне, ето ти и яз.Копринка отгоре, мараня, ама се вижда:

а ето ме и мен рано сутрин, по хлад, още по-нагоре:

и още 2 за зарибяване, от по-отгоре(увеличават се):

Разни мои АКВАРИУМИ 

kamos

Остави го това Какао бийч. Пълна лудница, надути цени и нулево обслужване!!!
Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

Boby_

Цитат на: kamos - 21.08.2008 12:51
Остави го това Какао бийч. Пълна лудница, надути цени и нулево обслужване!!!

Това важи с пълна сила за цялото ни Черноморие... за съжаление.

viktor_jor

Честно казано, Какао Бийч и Бедрум не ми допаднаха и ги посетих само по 1 път. Цените са ясни, но хората вътре са проблема. Многооо надути, на хаус парти с костюма, стоят като паметници по масите и позират, все едно са отишли само да си покажат дрешките и колите. НО Мания вече е друго. Голяма лудница. Много яко. Не стане ли 8 сутринта не можеш да ме изкараш, защото затварят. :-D

spetsa

Лично аз бях в Созопол на края на сезона и беше пълно с хора.Бях учуден от евтините цени и доброто обслужване.През деня на плажче

А вечер имаше разбиване  *DRINK*

Искам пак,късметлии са тези които живеят по морето  :'(

MethodMan

Цитат на: spetsa - 02.09.2008 23:06
Искам пак,късметлии са тези които живеят по морето  :'(

е не се оплакваме  :-P

kamos

Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

kratun

Мдам!
Отразихме и едно кратко моренце таз година.
Мястото е комплекс "Русалка", малко по-долу от Шабла и по-горе от нос Калиакра.
Красиво, подредено, умерено скъпо, но на мен бързо ми писна, защото не обичам липсата на хаос.
Най-хубавото е, че персоналът беше изцяло руски. Пролича си в отношението към клиента.
Ето и снимките:
Базата изглежда така...

... самостоятелни двойни къщички с всички удобства...

... невероятни гледки към нос Калиакра ...

... гадовете бяха навсякъде около ресторанта ...

... трите влъхви са ми подопечни за един ден, затова почерпих с по една кална баня ...

... децата се радват ...

... изгреви морски ...

... островчета ...

... хищниците са като домашни любимци. Това животно ми позволи да легна на 3 метра от него. И си хапна рибката, която му подхвърлихме ...

... и, разбира се нос Калиакра ...

От мен - толкоз!
,,Всичко, което съм искал е било — съгласие с моите желания, след конструктивна дискусия." - Уинстън Чърчил.

Stas

Много хубаво Дияне!
А лисицата е ... нямам думи!

Raven

За мен Море 08 /трето издание/ мина в обичайният стил- подводен риболов и разходки по пейзажа.

Яко гмуркане,малко риба,но все пак голям кеф- по погрешка даже посетих и нашата южна съседка Турция но под вода- гмурках в устието на Резовска река и течените ме отмъкна към техният плаж чак- добре че аскерчетата вече не стрелят на месо.

Довечера ще пусна едни страхотни снимки от Резовска и Велека.

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

jimbeam0706

Човече,
аз също бях Синеморец и резово ,само че между 30.08 и 6.09
Невероятно е,само дето се учудих на това, че Велека нямаше устие.Морето беше качило доста пясък върху самото устие и реката май се вливаше под скалите
Няма невъзможни неща

Similar topics (5)

21073

Отговори: 9
Прегледи: 6528

3783

Отговори: 4
Прегледи: 3149

27364

Отговори: 10
Прегледи: 8161