• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.06.2025 02:11

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

риба изродче

Започната от desislav69, 14.01.2007 00:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

desislav69

Днес минах през корал кик да си взема малко грунд и някоя друга рибка и гледам на дъното на един аквариум няква умряла рибка, преместих си погледа за секунда и като погледнах пак няма труп и му викам на човека абе ква е тая риба. той идва вика абе няма такава риба тук сигурно си се объркал и ето показа се пак и той вика не знам ква е тая риба и как се е оказала тук, но ако искаш ще ти я подаря. Пускам я вкъщи в аквариума с бети неони расбори и т.н. а тя 2см дълга и 3 мм широка не можеш да я видиш толкова малка лежи на дъното с глава,като на усойница и си върти учите. Викам си това е хищник но той най дребния ми неон е 2 пъти по голям от него. Гася лампите изчаках един час и с едно малко фенерче заничам и оп малкия си лежи и оглежда само. Минава зряла бета пред него и тоя и скочи да я яде оная бяга като луда, а тя е 30пъти по-голяма от това изродче. О така ли опитах се с една сламка да му смачкам главата ма то взе че влезе в нея и сега го пуснах да си плува в паничката на скорпионите да си ловува на воля.
http://foto.bg/showphoto.php?photo=79669&cat=500

botan

ехаа снимката е малко неясно но главата й прилича на влечуго! не я убивай!!!!!!!!!!!!!!!!! ако искаш аз ще я взема НО НЕ Я УБИВАЙ!!!!!!!!!! пиши на ЛС.
мн ме заинтригува жестока е. :shock:

torsade

Вредител някакъв ще е това, а как ли се е оказала в аквариума?
Охлювът не ни е враг!

botan

вредите да е гръбначно!?!?! :shock:
а как ли се е оказала в аквариума? - туй го пише по-горе
моля ти се дай ми гооо!!!мн ми е клюкарско какво е точно. :D
моооолятеее!!!!!обещавам да го гледам мн добрее(в собствено аквариумче)!! lalala

Raven

щипок,много добра стръв за щука и костур.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

sk4

не е много ясно...

lz3cv

Прилича на щипок по цвета ама главата му малко по-различна. Освен това ги имам два в моя аквариум но не закачат другите рибки, а десислав пише, че при него ги нападал...

torsade

Аз се чудя дали е риба въобще. Да не е минога или ларва на минога. Това имам предвид под вредител.
Охлювът не ни е враг!

Nemo

щипок - тва чудо в Майна сити май ми викаме симеонче  8)
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

dios

Абе хора тая риба въобще риба ли е?Не бех виждал такова чудо до сега. =

Legion

Дай по-хубава снимка *mislia*

P_A_N_T_E_R_A

бе квато и да е не е яко да я убиваш в секи случай !!! или ако ще го правиш го направи по хуманно ...в спирт...но не го прави...нев ти е нпрайла кой знае кво че да и набираш  :-) дай я на някой...и аз бих я взел даже...
няма нищо по-лошо от начинаещ,безпаричен акварист

Similar topics (5)

52033

Започната от pl86

Публикации: 1
Прегледи: 2996

27181

Публикации: 5
Прегледи: 7693

21689

Публикации: 3
Прегледи: 6902