• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

23.07.2025 02:30

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Подписка против задължителната военна служба

Започната от Pac, 17.05.2006 15:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

niki_s

Цитат на: "cihlidi_fan"Ами какво да кажа : Размина ми се  :lol:  fishsmile
Трябва да почерпя....   :blush  :broil

Да отървах ме се ние двамцата. А ми то какво излиза, че заедно ще черпиме. :D  :beer

jkk

Живко, я разкажи малко повече за легндарното поделение в Симеоновград, бившия "Маришки полк" където загинаха десет момчета по време на учение, нали така беше? Чувал съм какво ли не за там. Като например, че имало голяма циганска махала наблизо и войниците изнасилвали циганки с противогази на главата за да не ги разпознаят после(към края на 80-те) и т.н. В неделя бях случайно в Елхово и поспрях за малко да се полюбувам на бившето най-кашишко поделение в Б-я, а именно под22460. Честно казано, малко гадно ми стана като видях как една топола расте в центъра на плаца и всичко се руши в пълна пустош. Сега какво - няма армия, няма държава, а само мафия и корумпирани служители.....
350 л Малави, 120 л растителен

Raven

стига бе!
в това поделение служих около два месеца ,докъто бях в Грудово ме пратиха там на едни курсове по пиротехника,на този плац изкарах една Нова година.
много стегнат полк- водеше се "образцов полк на Българо-Съветската дружба" и бяха по лачени малко от нас.
в смисъл имаха покривки на масите в столовата.
ние за това им се подигравахме като се видехме по ученията.
хванаха ни че пием в спалното и от 23 до 1 часа стояхме прави на плаца и пеехме "и всяка майка сапьор не ражда"

не че Грудовското 22 210 е по различно сега,не че ще ми и липсва,ама все пак две години и кусур утрепах там- някак си остава спомен.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

VassetZ

:bg Да живее родната казарма и мир на прахта й от догодина...
бтв жалко и за братята роми;)

Similar topics (5)

22573

Публикации: 0
Прегледи: 1962

24836

Публикации: 23
Прегледи: 9802

44974

Публикации: 16
Прегледи: 9416

15703