• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 13:57

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Подходяща CO2

Започната от milen_sf, 28.02.2006 23:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

dido

Както съм ти казвал много пъти досега, плещенето на глупости е изключителен твой приоритет във форума. Държиш короната бих казал... Все пак ще си позволя да те посъветвам - ако искаш да не пострадат клиентите ти тук - въздържай се малко...  :beer

Относно биологията и химията - виждам, че ти не вярваш в тези две науки...  :lol:

Stas

Цитат на: "dido"Както съм ти казвал много пъти досега, плещенето на глупости е изключителен твой приоритет във форума. Държиш короната бих казал... Все пак ще си позволя да те посъветвам - ако искаш да не пострадат клиентите ти тук - въздържай се малко...  :beer

Относно биологията и химията - виждам, че ти не вярваш в тези две науки...  :lol:

Първо бих искал да отбележа, че аз всеки ден си полагам нужните грижи и за акварумите (общо 4 бр.). Това че ти имаш засега само един виртуален в Добрич, ми говори, че при теб нещата са предимно теоретични. В този смисъл моите "глупости" са подкрепени с някаква практика...

Клиенти във форума нямам и не виждам тази ти заплаха кого визира.  :lol:

Относно биологията и химията - напротив, вярвам в тях, и прилагам нещата от практическата им страна.
Никога не съм твърдял, че съм биолог или химик и никога не съм се впускал в глупавите и абсолютно ненужни на този форум теоретични спорове. Ако мислиш, че хората от форума разбират и 5% от смисъла на тези спорове - грешиш! Но понеже е форум и всеки може да си говори верни или неверни неща, то... говори си, не ми пречиш.

Стига толкова, че като знам какъв дървен философ си, тази тема не й се вижда края. Сложи сега капака и да приключваме.

Longanlon

мда... добрият тон явно е чужд на много хора, не само на мене...

Longanlon: Извинявай Дидо, ама не е честно да имаш последната дума в спора само защото си модератор на раздела.
dido: Извинявай Лонги, не съм обърнал внимание, че темата е заключена :-)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b