• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

27.06.2025 23:05

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Аквариума на hunter

Започната от hunter, 07.05.2013 21:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

zokimkku

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs16.postimg.org%2Fa2hoxf1s5%2FDSC_0026.jpg&hash=4cd23ca7cd4469cf4161e16fb8a6f21227b41b9c

hunter

Хайде колеги дайте коментар кое добре кое не така ми е много трудно без критики. А на 1000% има много за критика :-D

Penta

Аз съм повел война срещу показването на иконки вместо снимки   >:o

hunter

То хубаво си я повел тази война но не всеки може да качва снимки като билборд. И да разполага с техника за това.

Joro V

ами на мене доста ми харесва. доста време сякаш циклеше на място, но вече нещата са потръгнали. даже и полянката е почти готова. с една дума - браво!  *privet*

hunter

17.05.2014 07:20 #155 Last Edit: 18.05.2014 20:18 by hunter
Благодаря, да нещата мисля се получават. Вече аквариума се стабилизира водорасли никакви брадата е на довиждане и растенията придобиват все по свеж вид. Определено отнесох греда с този многослойния. В началото всичко беше добре но след 8 месец някъде потръгна на обратно. От тогава мъки докато преди 45 дена не изкормих всичко и оставих само речния  :-)

Публикациите са слети: 17.05.2014 17:42

Понеже колегата Penta ме светна за това което не съм обърнал внимание ето.

Публикациите са слети: 18.05.2014 20:18

Хайде коментирайте на воля  :-) С любезното съдействие на danielm

hunter

Даже и критика ли няма  :duvar: *CRAZY*

sVGNsali

Добро утро.
Колега, аквата радва окото. Щом никой не го е оплюл, значи е ОК.
На мен ми харесва. Може би, някое по масивно растение на заден план или и коренче..
А и снимката много жълтее. Поме при мен така изглежда.
Каква е разликата между майстора и чирака? Времето.

hunter

Ами ти има високи и по масивни отзад но това е веднага след засаждане и всичко беше клюмнало. Сега са малко по добре но ще почакам още някой друг ден и тогава пак ще качвам снимка.

hunter

И точно 2 месеца след махането на зеолита поляната ме радва, че за 2 месеца се разви толкова колкото със зеолит не можа за 6

Хубавия червен цвят който бе направил danielm при мен се изми :duvar: Мисля си, че е от светлината защото до колкото съм чел за насърчаването му се иска нисък нитрат 5-10 и по висок фосфат 1-2. Нитрата ми е 10 фосфата не съм мерил но и той със сигурност е висок съдя от факта, че преди 2 дни подадох много малко и на следващия ден имаше реакция на долните листа. И остава да е осветлението само дето и то не е малко на 26л вода съм впрегнал в действие една 26вата 6500к( само за 4 часа пик) една 12вата 6400к 8часа и една 9вата 2400к 8часа. И това ако е слабо баси  :duvar:  *dontknow*

nikan

За хубавия червен цвят е необходимо допълнително подаване на желязо :-)

hunter

Торя със профито и добавям не малко желязо.Точно за това съм потресен, че не се получава.  *dontknow*

nikan

А добавяш ли допълнително  двувалентен железен сулфат  или разчиташ само на профитото!Ако добавяш Feso4(зелен камък)е добре да го правиш преди светване на лампите!

hunter

Ами не не разчитам само на профито. По горе писах, че добавям не малко желязо но не и това което пишеш. Преди време    zariio ме светна за железен глюконат и добавям от него даже и завишена доза от тази която той ми беше казал. А защо е добре на загасено?

petko

Полянката добре се е развила.
Пък червеното като стигне повърхноста ще почервенее. :-)

Similar topics (5)

23148

Започната от dune

Публикации: 16
Прегледи: 10378

41354

Публикации: 28
Прегледи: 10603

56550

Публикации: 13
Прегледи: 5270

11109