• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

Main Menu

Коя е мъжка и коя е женска рибка

Започната от klarinet, 29.11.2006 22:10

« назад - напред »

0 Потребители и 12 гости преглеждат тази тема.

ladymimka

Женските бети са с къса опашка. :-)

renityyy

Някой ако може да ми каже дали бетата е мъжка или женска  :-|

[/size]

saxon

Glezuranata

Здравейте, вчера си купих бета, но забравих да попитам мъжка ли е или женска, надявам се вие да ми кажете?

Wetdream

Glezuranata

dinero1

как да разбера женска ли е тази бета

iordan1999

Dinero1 според мен е женска.
Glezuranata според мен е женска. Разпознава се по вертикалните линии. Женските са на 2.50, а мъжките 5.00. За колко я взе ?

LaDesiTa

Здравейте! Тази синьо-червена бета трябва да е женска, но не съм сигурна *dontknow*. Четох, гледах, а и мъжкия откакто я видя само се пери като паун... Моля за компетентно мнение...

dessy13

Здравейте, колеги!
Дали някой може да удари едно рамо в разпознаването на пола на тези три трихогастерчета? На мен лично първото и третото ми приличат на мъжки, а второто - на женско, но ще се радвам да чуя по-експертно мнение. Благодаря предварително!  *DRINK*

grigor nakov

Според мен и трите трихогастера са женски,на мъжките горния плавник е заострен ;-)

dessy13

Както се казва - от твоя пост, в Божийте уши, щото имам един,който е очевидно мъжки и ако тези и трите са женски, ще вдигам банкет  *JOKINGLY*. Тези двата ме съмняваха, понеже горните им перки вървят малко по-ниско и се издължават назад... но пък за пръв път гледам трихогастери и имам много основания да се съмнявам в преценката си  :-D

ivominkov75

Здравейте,
Бихте ли ми помогнали в определянето на пола на тази бета. В магазина ми я продадоха за женска, но е много странно поведението и. Когато я събрах в един аквариум с друга бета за която съм сигурен ,че е мъжка "женската"  гони мъжката и  го спуква от бой.  Вместо мъжката бета да се пери, женската се надува  и го подгонва а той горкия се чуди къде да се скрие. Започвам да се чудя дали наистина е женска , затова ще помоля да ми помогнете да определянето на пола.

Nikiengi

Ами разбира се, че е мъжка, отдалеч си личи!
:-)

ivominkov75

Благодаря,
Това вече обяснява много неща относно поведението им. От магазина ми я бяха продали за женска, а и аз  всеси мислех, че мъжките са с много по разкошни и големи опашки както е другата мъжка. Но човек се учи  докато е жив. Отново благодаря  за помощта.

Similar topics (5)

58696

Започната от vvbozova

Отговори: 2
Прегледи: 11459

47439

Отговори: 6
Прегледи: 11904

57034

Отговори: 2
Прегледи: 9256

57191