• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 00:42

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

sicce shark adv800

Започната от todorov todor, 06.01.2012 17:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

todorov todor

някой ползва ли този филтър и какви са му впечатленията от него.пише че има гаранция 3години а ми казаха в зоо парадайс че е 2години?

nikolay0876

Аз го ползвам от около 2 седмици, даже си закупих допълнителна секция. Мое мнение- това е най-удобния и лесен за манипулиране вътрешен филтър. Засега изглежда се справя перфектно, времето ще покаже дали и колко пада дебита му. Ако не го ползваш да разпръсква въздух, е абсолютно безшумен. Ползвам го в аквариум ~200л, е не е сам де. А иначе за гаранцията, мисля че е две години.

todorov todor

аз ще имам същия другата седмица и ще си пусна най накрая аквариума 160литра,че ми омръзна да го гледам нагласен и празен. :-D
: 06.01.2012г 17:05ч
а ти с какво си напълнил малката секция щото нали били и двете с гъба.дали ще държи добър дебит с още една секция към неговите две и с какво би било добре да ги напълняосвен с керамика

nikolay0876

В голямата секция има две гъбички, в допълнителната също, а в първата има сипоракс, той си върви към филтъра. Засега е екстра, не му пречи доп. секция, даже си мисля за още една със сипоракс да сложа.

todorov todor

ти откъде си взе твоя филтър

nikolay0876

Изпратил съм ти го на л.с., да не излезе че рекламирам магазина.

todorov todor

nikolay0876

Да споделя впечатления, преди малко инсталирах още една секция на въпросния филтър. Направих го в движение, с цел да следя дебита, свалих голямата секция, сложих допълнителната и голямата отново, и през цялото време не се промени нищо. И така в момента филтъра е +две допълнителни секции и работи перфектно.

todorov todor

моя ще пристигне в петък и нямам търпение да го пробвам и аз   :-D  но засега ще бъде само с неговите си две секций

mechoka

Какви са ви впечатленията от филтъра до момента и ако е възможно да ми пишете на лично от къде сте си ги купували?

nikolay0876

Филтърът се справя и работи перфектно. Много лесен е за обслужване, и магнитите се държат все още. С две думи, заслужава си паричките.

todorov todor

напълно съм съгласен с колегата и наистина магнитната система е страхотна и много удобна за почистване на филтъра

Similar topics (4)

37042

Започната от protel111

Публикации: 3
Прегледи: 3637

30586

Прегледи: 3258

44910

Започната от ARCHEON

Прегледи: 2673