• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 12:16

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Мнение за лилава лампа

Започната от totishish, 01.10.2010 19:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

totishish

Здравейте колекги искам вашите мнения /+; - /за лилава пура най обикновенна 18W за аква 120л. Осветлението в момента е 3x18 обикновенни искам едната да я заменя с лелава. светя по 8 часа мисля да мина на 6   

MeTogu

Това лилавото е като за дискотека.Трябва им водка и цигари на рибките и малко фреш парчета да подбереш и ще им е гот.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

kapacitet

А защо не я направиш така, че да свети вечер. Нещо като лунна светлина, знам ли, то и аз ги измислям едни.

joro1981

Аз си сложих една лилава ув лампа 25w. Вечер като я светна само нея става много красиво.
Пийте червено вино за да сте здрави, а здравето е нужно за да се пие ракия !

Асен Евгениев

Цитат на: joro1981 - 01.10.2010 20:49
Аз си сложих една лилава ув лампа 25w. Вечер като я светна само нея става много красиво.
Покажи да видим.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

MeTogu

Така може.Като лунен ефект.Ама да я сложиш да свети редом с другите няма да има никакъв ефект.

joro1981

Ефекта е нулев Методи. Просто казвам че изглежда красиво ако свети само тя през нощта.

MeTogu

Е аз какво съм казал.Ефекта е нулев но ако свети само тя нощом може и да и се кефите.

nikolay0876

Няма такава лампа.

Bolta

Наистина ....дай снимка да видим как изглежда .

tomatomov197

Сигурно не е ув лампата, защото е вредно за очите така да е открита.   Иначе наистина е красиво нощем да свети синьо .   Аз снимах , но на снимката не си личи цвета поради калпава техника и фотограф.
С добра дума и пистолет се постига повече, отколкото само с добра дума.

joro1981

На лампата пише ,че е 25 W! 90 см е . Купих я от Вики-Ват в Пловдив. Не съм сигурен дали е ултра виолетова но на такава ми прилича. Като не е включена е много тъмно лилава. Ще направя няколко снимки.

ata_nas

Поради липса на съдържание заключвам темата.

Similar topics (5)

50455

Публикации: 4
Прегледи: 3569

6642

Публикации: 2
Прегледи: 5624

7934

Публикации: 8
Прегледи: 5818

45921

Публикации: 6