• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 00:55

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Спам

Започната от ReeT, 02.02.2010 16:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Асен Евгениев

Вчера гледах по телевизията репортаж за тези продукти. Даваха на случайни хора да опитат от
"Стара планина" и от соевите пинизи. Вкусът на хората вече се е променил, поне половината
харесаха повече старите продукти, натъпкани с подправки до козирката. *CRAZY*
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

nikolaytoshev

Аз пробвах кюфтета с кайма "Стара планина", но не видях разлика. До толкова сме свикнали с тези боклуци, че ни харесват повече от тези със стандарт "Стара планина". Ако не си го направя аз не знам какво има вътре.

Raven

Има нещо такова- старите  продукти са бъкани с изкуствени ароматизатори и овкусители, нормално е да са по приятни на вкус.
Примерно един натурален плодов сок или нектар от магазина е по вкусен от това което ще набера от градината и ще изцедя в сокоизстисквачката си.

Сокът от магазина всякак ще е по вкусен и ароматен въпреки че натуралното съдържание в него ще е максимум 10%.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Raven

Докъде стигна футболът ни- да треперим и да се молиме да бием Черна гора :-(

Честно казано стискам палци за Черна гора, надявам се да паднем и да се разрита цялата кочина.
В БФС-то има нужда от тротил и фадрома, просто няма шанс с това ръководство.

miTko

Цитат на: Raven - 07.09.2010 19:59

... и да се разрита цялата кочина.

Ха, тва вярваш ли го? За футбола в България май от доста години само мошеници дават пари. Така че...все тая.
Разни мои АКВАРИУМИ 

Raven

Еми това е положението.

Все пак се надявам да има "Всяко зло за добро" а не "Керванът си върви, кучетата си лаят...".

Luton

Тъпо!!
Успяхме за двайсетина години да унищожим всичко с което се гордеехме, смяна на ръководството нищо не променя, не че е ненужно.
Резултатите на спортистите са плод на дългогодишна и целенасочена политика и държавна воля!
Детско юношески школи, спортни роти, спортна култура и държавна помощ-тези неща ги няма, това е проблема.
Ама каквато ни държавата, такива ни и спортните постижения.

blue1914

Тия нещастни манекенчета не трябва да се олицетворяват с името Български национален отбор.... нито смешното ръководство! Левскар съм ама Мъри, Наско и Ко не стават за тая работа. Смешни, смешни ама жалки!  *MODERATOR* *MODERATOR* *MODERATOR* ]:-> ]:-> ]:->
БЕЗ БИТКА НЯМА ПОБЕДА!

nikolay0876

Е държавата - това сме ние, лесно е зад монитора да плюем всичко и всички, но толко' си можем.

blue1914

Да де, това казвам, че държата сме ние, не тези бездарници! Аз не милея за родината срещу хонорар или заплата......., а защото тук съм се родил и това е моята Родина! И аз не само пред монитора плюя, ами и по мачове ходя, и то много... повярвай ми. И не толкова си можем, а тия всички ритнитопковци играят там защото са с връзки. Защото има мениджърси интерес, а не защото са най-добри! Факт! Помисли малко и ще откриеш 11 футболисти само в БГ първенството много по-добри и мотивирани, ама си нямат гръб. Айде да не продължавам, защото съм футболен фен от както се помня и ходя на много мачове на живо. Знам много неща от кухнята, аама не е тук мястото да говоря!
БЕЗ БИТКА НЯМА ПОБЕДА!

valnata

Наакаха се тотално. *ROFL* видяхме ги колко могат.. :-[ :-D  Изумителна загуба, уникални леваци.. Искат публика да има.

nikolay0876

Цитат на: blue1914 - 07.09.2010 23:24
Да де, това казвам, че държата сме ние, не тези бездарници! Аз не милея за родината срещу хонорар или заплата......., а защото тук съм се родил и това е моята Родина! И аз не само пред монитора плюя, ами и по мачове ходя, и то много... повярвай ми. И не толкова си можем, а тия всички ритнитопковци играят там защото са с връзки. Защото има мениджърси интерес, а не защото са най-добри! Факт! Помисли малко и ще откриеш 11 футболисти само в БГ първенството много по-добри и мотивирани, ама си нямат гръб. Айде да не продължавам, защото съм футболен фен от както се помня и ходя на много мачове на живо. Знам много неща от кухнята, аама не е тук мястото да говоря!
Нямах предвид само футбола, не съм кой знай какъв фен, а и не визирах теб. По принцип сме си такива ( визирам и себе си).

blue1914

В случая тия смешници не са държавата, иначе принципно си прав :)
БЕЗ БИТКА НЯМА ПОБЕДА!

Асен Евгениев

Резил, вече не сме и футболно джудже, а едно футболно нищо!.  :duvar:
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Denis The Hotstepper

добре че ги принудиха да подадат оставка. дано е за добро тожа начинание.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi185.photobucket.com%2Falbums%2Fx190%2Fmataxata%2F1-4.jpg%3Ft%3D1268384406&hash=0618ef6c1fddc20c43d674df9e8648210e9e6deb

Similar topics (4)

1902

Публикации: 12
Прегледи: 7412

51624

Публикации: 12
Прегледи: 7506

20156

Публикации: 21
Прегледи: 8806

21895

Публикации: 36