• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

24.06.2025 18:28

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Моля администраторите и модератори на сайта да се намесят

Започната от nikolay0876, 26.05.2010 23:37

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

nikolay0876

Моля, обяснете на колегата джорджо армани как да борави с темите ... И въобще как да работи в сайта. Извинявайте, че така грубо се намесвам в работата Ви, но той отваря теми от преди 3 години. Благодаря за отделеното и загубено време.

gipsa

Има ли забрана да не се отварят стари теми ? Много хора отварят стари теми , понякога техните коментари са полезни ,понякога не са . Не виждам какво толкова пречи ,че отваряш стара тема ? :-|

nikolay0876

Цитат на: gipsa - 26.05.2010 23:41
Има ли забрана да не се отварят стари теми ? Много хора отварят стари теми , понякога техните коментари са полезни ,понякога не са . Не виждам какво толкова пречи ,че отваряш стара тема ? :-|
Извинете, Вие към администраторите или към модераторите спадате. Не разбрах?

petarvalchev

И на мен ми е направило впечатление, че в повечето форуми, ако се UP-не някоя стара тема, същата се заключва. Има теми, които са полезни и не виждам смисъл от това, ама нали датата е от преди 2 години, и хайде катанеца. И аз не виждам нищо лошо в повдигането на стари теми, стига те да съдържат полезна информация.

nikolay0876

Цитат на: petarvalchev - 26.05.2010 23:48
И на мен ми е направило впечатление, че в повечето форуми, ако се UP-не някоя стара тема, същата се заключва. Има теми, които са полезни и не виждам смисъл от това, ама нали датата е от преди 2 години, и хайде катанеца. И аз не виждам нищо лошо в повдигането на стари теми, стига те да съдържат полезна информация.
Колега, не знам дали внимателно Сте проследили темите, но става въпрос за някакъв аквариум, който един колега е търсил преди 3 години, едва ли още го търси, за съхранение на тубифекс отпреди 8 месеца, той сигурно се е вмирисал... и т.н.

petarvalchev

Не съм казал, че всички теми са полезни. :) Темата за съхранението на Тубифекса например е полезна за мен и не виждам нищо лошо, че е от 2009 :) Пък и зависи от гледната точка ;)

Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

nikolay0876

kdravia

Освем в раздел купува и продава,всички други теми са ако не актуални,то са интересни и поучителни и ако някой колега има сходни проблеми невиждам причина да не пише в стара тема.И аз съм го правил.
Докато има шарани,ще има и рибари!

NO CARRIER

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Similar topics (5)

39975

Публикации: 1
Прегледи: 1980

26890

Започната от stenli

Публикации: 10
Прегледи: 4074

15056

Публикации: 9
Прегледи: 4181

2851