• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

23.07.2025 04:56

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Финансова помощ

Започната от sliven, 09.12.2009 02:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Lucio

Боби, дано всичко да мине както трябва и дъщеря ти да се оправя възможно най-бързо. И аз като теб се радвам много, че има останали още добри хора и че цялата тази злоба и безсилен гняв на  хората идва само от некадърните управници :duvar:
Аз лично с голям кеф ще отида с приятелката си да се насладя на Васко. Ходил съм на негови концерти и сега когато ми попада пак,мисля пак ще ходя /ако не стане нещо непредвидено/  :-D .
Надявам се да имам за компания и добри хора от форума  :-)

bobysliven

Слава Богу,операцията мина Благополучно!Ели излезе от упойката в 14.30ч.В 15.00ч. я видях и съм по-спокоен.Сега следва възстановяване!Тази вечер не можах да се вмъкна(има лоши дежурни)Утре пак атакувам реанимация.Съпругата ми писа СМС,че всичко при тях е 6.  *BRAVO* Благодарности на Жорикс,който иска, може, и го прави!Намери ме ,дари , подкрепи с благи думи и си замина по пътя, но остави след себе си следа от Приятелски чувства!  *thanks  *bg*

Tiro

Това са най хубавите новини които чувам днеска  *THUMBS UP* *DRINK* *bg*
120л. Гупи, Сае, Звезден Анциструс

Ако искате да получите от мен отговор на въпрос, задайте го на БЪЛГАРСКИ!!!
След като не полагате елементарни усилия, не виждам причина, аз да се напрягам два пъти: първо - да разчета написаното и второ - да потърся отговора.

foreigner

Слава богу..!!!Днес със съпругата ми цял ден чакахме новини!Съпричастни сме с теб и при първа възможност ще помогнем.Не се притеснявай!Всичко ще бъде наред :-)

elblanko

Цитат на: bobysliven - 16.12.2009 23:15
Слава Богу,операцията мина Благополучно!Ели излезе от упойката в 14.30ч.В 15.00ч. я видях и съм по-спокоен.Сега следва възстановяване!Тази вечер не можах да се вмъкна(има лоши дежурни)Утре пак атакувам реанимация.Съпругата ми писа СМС,че всичко при тях е 6.  *BRAVO* Благодарности на Жорикс,който иска, може, и го прави!Намери ме ,дари , подкрепи с благи думи и си замина по пътя, но остави след себе си следа от Приятелски чувства!  *thanks  *bg*
Ето това беше най важното.  :-)
Браво на лекарите, браво и на Боби за всички усиля който е положил.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

gogosavov

Цитат на: bobysliven - 16.12.2009 23:15

:-) :-) :-) *bg* *THUMBS UP* *THUMBS UP* *THUMBS UP* *DRINK* *DRINK* *DRINK* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*

tishovsx

*OK*
Дано всичко е наред и успех!
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

Radinka

късно видях темата.Дано всичко е  наред ако имате нужда от нещо пиши Боби.Аз мисля че затова сме се събрали в този форум да си помагаме
златарник,скаридарник и жабарник

sliven

Здравейте колеги и Приятели !! Тъй като на 22.този месец ще сме в София за Контролен преглед на дъщеря ми Елица(вече на 15г.)и Слава Богу всичко е наред ! Време е да БЛАГОДАРЯ   *thanks  С ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ  *privet*от Б.А.Е.:Ники Кралчев,Васко(Кilliman),Lusio,Raiko,Tiro,Жорикс;По сметка към Пощенска банка:Никола Воденичаров(NikolaV),Петър Панов(Panchopan)Атанас Атанасов(Ata_nas); Г.Савов,Анд.Митрев,Данаил Катърджиев,Татяна Тодорова ;Хората от Aquaportal са:Станислав Бояджиев,Боян Калинов,Евгени Младенов,Виолета,malomir,Атанас Казаков- собственик на магазин Discus-София,ул.Нишава 106,където Ви предлагам да се срещнете с мен на 22.02.=19-20.00ч.Подобна обява ще пусна и в другият форум.Равносметката=19души=1410лв.+150$.  Тъй като така съм възпитан,"Да не дължа никому,дори 20 стотинки".За мен е недопустимо да не Ви поканя и предложа връщане на сумите(от 20 до 200 лв.)Още веднъж БЛАГОДАРЯ и  *bg* Нека мечтите Ви се сбъднат и Бог да Ви Благослови.По ценни сте от "приятелите", които се "изпариха"и за момент ме оставиха в мрачният тунел.А, Вие дори не ме познавате.Това различава, хората от ХОРА!!   *privet*  *thanks  *bg*
Едно е да искаш,Второ е да можеш,а пък,Трето и Четвърто е да го направиш-"Мъжки времена"от Николай Хайтов

Similar topics (5)

60053

Започната от ivan78

Публикации: 0
Прегледи: 2731

1615

Публикации: 10
Прегледи: 4898

26824

Публикации: 0
Прегледи: 1994

56571