• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
29.05.2024 04:27

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Финансова помощ

Започната от sliven, 08.12.2009 23:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Caxapa

Тогава какъв е шанса на такива като мен да помогнат? Моля някой да даде пояснение! Данке.. благодаря!

meshov

по принцип няма проблеми да се превеждат каквото и да е пари банката си ги обръща в правилната валута.
само искам да помоля някой който го познава лично/някой модератор или админ на форума/ да потвърди че това му е телефона и сметката.
все пак до понеделник има време.
In normal times, evil would be fought with good. But in times like these, well, it should be fought by another kind of evil.

killiman

Телефона е този, да.
: 13.12.2009г 01:01ч
Цитат на: Caxapa - 12.12.2009 18:00
Тогава какъв е шанса на такива като мен да помогнат? Моля някой да даде пояснение! Данке.. благодаря!

Можеш да преведш пари по банковата сметка в каквато и да е валута. Нашата банка ще ги превърне в левове по собствения си обменен курс. Най-вероятно ще вземе и някаква такса за входяща сума, едва ли ще е повече от десетина евро.

raiko

Васко, можеш ли да потвърдиш, че тази банкова сметка и телефон са на Боби от Сливен. Защото са публикувани от нов потребител?

bobysliven

Никой не е длъжен да поема отговорност за мен!Писах 2 пъти  , незнам защо не излиза!? В такъв случай , прекратете тази тема, Как е правилно???Какво искам,какво да правите  , в какво се съмнявате???Който не иска , не може , не го прави!!!!   *bg*

vasso

Човека ви каза ,че е той! Едва ли някой крадец ще използва форум за акваристика. Той дори няма да подозира,че тук има такава молба!  :-(

barabata

bobysliven,  не се сърди.

Погледни от другата страна. Появява се нов потребител и пише - ас съм онзи. Нали някой на който имаме доверие трябва да го потвърди това. Ако го нямаше проблема със паролите изобщо нямаше да обръщам внимание на този факт.

Искаме да помогнем, но да помогнем на човека в нужда, а не на някой използвал момента. Затова помолихме някой който вече е направил лична връзка да потвърди изнесените данни.
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

raiko

Току що ми се обади по телефона Васко(Killiman) и ми каза, че са се срещнали с Боби от Сливен. Помоли ме от негово име да ви информирам(защото тази вечер той няма да има достъп до интернет) , че  sliven = bobysliven.
Дадената по-горе банкова сметка е негова и който има желание може да му помогне.

NO CARRIER

Да, и аз се чух с Васко. Сметката е на правилния човек, телефонът - също.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

bobysliven

Благодаря от Цялото си сърце на колеги от форума,които проявиха инициативата да се срещнем лично тази вечер във Зоомагазин"Акваристика" на ул.Нишава 106  Тези хора се казват Васко= Killiman: Голям ПОКЛОН,Николай Кралчев,Кънчо-пиши ми как е "ник неймът ти", Райко Славов от Благоевград и Lucio ,които имат Огромни сърца и ПЪЛНИ души.Въпреки , че не ме познават ме намериха и ме дариха с Разбиране, Човечност и средства с които искат да ми помогнат!!!  *privet*   *thanks  *thanks  *thanks  *thanks  *thanks По предложение на собственика на магазина,утре вечер в 19.00ч.пак да отида, за да се видя с още някой,ако иска!?(По негово  настояване (Атанас Казаков,тел:958 2962

goro

Току що говорих с брат ми-Ататас Казаков.Срещата се е провела в нашият магазин ''Discus.bg"в София.Боби от Сливен се е срещнал с Васко и човекат найстина изглеждал много объркан, което е разбираемо.
За да няма недоразумения, организираме среща с Боби наживо утре вечер от 18 до20 часа в магазина ни в София!!!!
Discus подкрепя каузата, но нека всеки прецени сам за себе си!
Моля, ако някой може да внесе още яснота за ситуацията да пише!
поздрави:Г. Казаков

bobysliven

БЛАГОДАРЯ на  gogosavov, че още на 10.12 ми изпрати Подкрепа и средства  *thanks  *privet* (Забравих в суматохата и хаосът в главата ми ) Прости ми.  *BRAVO* Благодаря и на elblanko , че  си е направил труда да отиде до болницата и се е свързал с мен!(още на 12.12) Благодаря на всички за всичко.Има истински ДОБРИ ХОРА в тази държава.Обедихте ме в това!  *privet*  *bg*

killiman

Боби, сигурен съм, че още хора ще откликнат. А ти не забравяй да ни информираш за развитието на нещата. Надявам се всичко да мине по най-благоприятния начин!

DISCUSBG

 Човека е тук!Дано има хора и тази вечер......
Не знам!

bobysliven

Благодарности !!! *privet*  *bg* Има добри хора в тази държава(обедих се в това)Събрах парите за операцията,която ще е утре сутрин(последно)Благодарение на Вас и колеги от Аквапортал.БГ,които ме подкрепиха с Добра дума и средства в този труден момент!  *privet*  *thanks Ще си позволя ,в знак на благодарност към Васко "Кръпката" и семейството му,които са ме подслонили и ме подкрепят и помагат,да Ви поканя на неговият концерт:20 години Подуене Блус Бенд  , на 21.12.2009г.От20.00ч. в "Новият Фенс"-  R.B.F.     БЛАГОДАРЯ ВИ, ХОРА!  *BRAVO*

Similar topics (5)

51220

Публикации: 10
Прегледи: 3551

24130

Публикации: 2
Прегледи: 4045

19735

Публикации: 25
Прегледи: 14944

41968

Публикации: 6
Прегледи: 2920

38324

Публикации: 0
Прегледи: 1290