• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 10:57

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Финансова помощ

Започната от sliven, 08.12.2009 23:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

sliven

БЛАГОДАРЯ на всички!  :'(   Утре след 10.00ч. ще науча някаква сума(досещате се,на 4 очи)Имам 700лв.Колкото е необходимо ще търся,както мога!?Предпочитам средства за помощ НА ЗАЕМ,(а със тази банкова сметка как ще разбера на кого, колко имам да връщам.)Не мога да приема парите Ви даром.  *thanks  Зная , че никой няма излишни пари.Не желая никой да се чувства задължен.Просто съм отчаян и в неизвестнноста!Ако направя тази банкова сметка,ще утре в София и ще Ви пиша във форума  за всичко ,което науча като факт.  *privet*
Едно е да искаш,Второ е да можеш,а пък,Трето и Четвърто е да го направиш-"Мъжки времена"от Николай Хайтов

Raven

Боби ти гледай да оправиш нещата с малката и всичко да е наред, говори на 4 очи и кажи числото- тогава ще направим каквото трябва.

Дано всичко е ОК с детето- другото е лесно.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

kraltchev

Абе заем...  Аз лично не ща и да чуя за връщане.  Само дето като виден идиот нямам купища пари и ще дам колкото мога. Детето да е добре.

Както казах - като се разберете какво що някой да ми прати лично съобщение тука.

--Николай

bonelez

...и аз бих помогнал.Като стане ясно, пишете ми едно лично и на мен с банковата сметка.

Дай Боже всичко да се нареди!

BOJO

Какво стана тук , имаме ли сметка ?
...........
Другия вариант е упълномощен представител на форума да открие сметка за набирането на стедства и после да ги предаде на Sliven/ Боби

niky

Чакаме БОБИ да пише. Виж по-горе поста му.

И се молим всичко да е ОК с детето.

bobysliven

От друг компютър съм.Sliven и Bobysliven е едно и също лице.Направиха ми нов профил приятелите ,при които съм отседнал в София. Банковата сметка е към Postbank.
BGN  BG62BPBI79404065850001  Боби  GSM 0899816668 *bg*  *thanks

Асен Евгениев

Баси, пропуснал съм я тая тема, а уж всеки ден влизам във форума. Някой знае ли
какво е развитието по случая? Помощ ще му трябва не само в деня на операцията,
а и след това. Да се включа и аз с едно дарение.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

barabata

Много странно ми се стори защо се налага направата на "нов профил" при положение че ако си си забравил паролата чрез пощата може да си я смениш по всяко време. В тези модерни времена докато не се появи информация от профила на sliven  за телефон и банкова сметка аз не вярвам на произволно пуснати от някой друг който казва аз съм онзи.

Нагледах се как се ползва чуждото нещастие за правене на пари.
Първо проверете дали това са конретните данни и тогава изпращайте каквото и да било.

Или човека сам да пише или някой който се е срещал вече с него да потвърди че това са правилните цифрички на сметка и телефон.
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

mejdupraznika

Да "барабата" много си прав, много хора изгърмяха точно по този начин.

Raven

Нека засега влезем в положението на човека и да изчакаме да видим какво става- щом има малко повече яснота ще решим какво и как да направим

Достатъчно хора сме- когато се налага можем да помогнем с нещо.

Така или иначе днес и утре няма какво да направим по отношение на банкови преводи, надявам се до понеделник сутринта да изясним нещата и да решаваме.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

killiman

Вчера звънях на Боби, каза, че е в София. Срещал съм какви ли не измамници, но Боби определено не ми заприлича на такъв. Операцията е във вторник. В понеделник надвечер ще го видя и ще му дам парите от мен и още двама човека от форума. Не са кой знае колко, но са от сърце.

bobysliven

Здравейте,пише ви Приятеля на Боби.Аз му направих регистрация,барабар с имейл и всичко.Защото той е много зле с компютрите,вижте първия пост на sliven и ще се уверите.Не си помни паролата нито тук,нито на имейла.След такъв шок и аз бих ги забравил.Влезте в положение.В Понеделник има среща с ваш колега от форума(Васко - Killyman)
,ще му обясним проблема със забравените пароли,надявам се ще получите успокоение.
Притян ден и благодарим за помощта!

П.П.Ето една мъдрост от Sliven:"Едно е да искаш,второ е да можеш,а трето и четвърто е да го направиш" *privet*

Caxapa

Искам да попитам от чужбина дали може да се преведат пари по тази сметка или ТЯ е само в левове?
Благодаря: Сахара.

Асен Евгениев

От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

Similar topics (5)

60053

Започната от ivan78

Публикации: 0
Прегледи: 2726

1615

Публикации: 10
Прегледи: 4870

26824

Публикации: 0
Прегледи: 1990