• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

13.05.2025 19:43

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Искам да ви се похваля!

Започната от HaIr4o, 11.02.2009 20:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

rollon

Не съм никакъв професионалист,но все пак се интересувам и ми се струва че нещо не е в ред все пак се препоръчва за отслабване чести хранения през 2 часа,но по-малко-на режим разбира се-ябълки и други плодове хубаво,но като ти гледам програмата ще се поболееш махни тези дъвки за мен нищо не ти помагат на мен само ми дразнят стомаха.Напиши си и годините ако не си възрастен тва е ужасна програма според мен.Аз отслабнах за 6 месеца 10 килограма не съм се лишавам от нищо(имам добър метаболизъм смея да кажа) и то само с бягане.Всеки ден по 10 обиколки на стадиона,па ако успееш да правиш 15 обиколки тва е супер най-малкото си пречистваш организма и си окисляваш кръвта.

HaIr4o

знам,че трябва да е начесто (6 пъти на ден),но знаеш ли какво е темпото на отслабване?до сега съм се тормозил и ако продължа с 6 пъти на ден просто си знам,че ще си кажа "нищо не правя с този фитнес...отказвам се " в момента не мисля особено дали е полезно или не просто съм готов на всичкооо *CRAZY*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.bgbirds.com%2Fimages%2Fuserbar.jpg&hash=376d30a5c42be44b4d47f3bbe69e0b6d78975ca3

миа

Как не ви мързи да се занимавате с глупости?Като гледам профилите някои даже не сте пълнолетни.За какво отслабване говорите?Извинете,но не е нормално цял ден да караш на тънка филия,домати и дъвки!Колко по-слаби искате да сте?Спорт-супер  *privet*
но диета НЕ.
За йо-йо ефект нещо да сте чували?Получава се при над 8% загуба на тегло за месец при гладуване.Диета не значи да гладуваш!Да не говорим,че като престанат да те бият хормоните горко ще си скубеш косите заради язвата,която си си навлякъл с глада.
Извода за мен е здравословно,балансирано хранене и спорт (или поне раздвижване).

Дъвките изострят чувството за глад-просто казано стомахът си мисли,че скоро ще има храна и пуска храносмилателни сокове,но нищо не идва и соковете...ядат нещо друго,от което започва да боли и после цял живот взимаш хапове.

houngan

От плодовете ще напълнееш  *THUMBS UP* , а по-горните постове за баници, туршии,шоколади салнини и прочее не знам - това е някаква много отицателна страна на българина - да се храни по ужасяващо вреден начин   *dontknow* , за поста на барабата - твоят организъм ми е мечта ама йок, и аз качвам доста бавно и съм в постоянна битка с желязото за поредния килограм тегло  :duvar:

А за мързела -  *MODERATOR*  винаги може още и още  *THUMBS UP*  човек не е стъклен!

streetspluntep

миа ,и фитнеса е спорт ,не го пренебрегвай така.
Колкото до дъвките и аз съм против тях.

rollon

Добре де нали плодовете съдържат най-много въглехидрати,които наистина са най-лесно усвоими,но и най-предпочитани като източник на енергия от клетката и по тази логика при спортуване яденето им не би трябвало да е толкова вредно за отслабването.Второ напиши си годините ако не си минал пубертет не се хаби ако структурата на тялото ти не е лоша(а тва няма как да го промениш) след пубертета сигурно ще станеш фиданка имам пример с едно момче което се превърна от дебелака в най-харесвания в училище навремето  *THUMBS UP*

barabata

спазването на каквито и да било диети после като бумеранг ще ти се върне тъпкано. Когато започват да липсват разни компоненти в храната организма е настройва да докопва по повече когато се мерне че е кът и после като започнеш нормално хранене и организма почва да се презапасява с каквото може и става една ...

Инак тук из Варната може някой от вас да са ме виждали - метъл идиот с дълга коса се разхожда и зиме и лете по къси дънки и фанелка. Ми ко да направя като ми е топло. Сядам някъде и ме питат не ти ли е студено. Казвам пипни ми голата ръка - по-топла е от неговата навлечена в пуловер. Че даже и 1-2 пъти ходих в университета при сняг с къси дънки и фанелка и и заради реакцията на колегите повече за там специално си слагах по-дълги дрехи.
Ама вече дърти години шкембето пречи да си завържеш обувките, позамисляш се дали все пак не е по-добре да ти е една идея по-топло че утре току виш кръст те заболи ... такива ми ти работи.

Изобщо не се занимавайте с диети ( освен ако зелта не е напълняване ). Това в краткосрочен план действа в желаната посока, но в дългосрочен план вреди на организма. Намерете си някаква работа с моного движения или ако не можете - плуване , колоездени и лятоска копане с мотика в градина. Достатъчно е едно лято да прекопаш декарите на село и после с малко тичане и плуване да се поддържаш. За жалост мен много ме мързи.
Горчивината от лошото качество остава дълго след като сладостта от ниската цена е свършила.

HaIr4o

аз не се ограничавам в нищо и не оставам гладен.относно за дъвките дъвча ги толкова често,защото обичам дъвки пък и баща ми разботи за орбит и имам един чувал под кревата буквално,не защото се засищам с тях *NO*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.bgbirds.com%2Fimages%2Fuserbar.jpg&hash=376d30a5c42be44b4d47f3bbe69e0b6d78975ca3

mejdupraznika

13.02.2009 23:38 #38 Last Edit: 13.02.2009 23:47 by mejdupraznika
Значи,нормално да сваляш по-толкова килограма, ти на ден едва ти се сабират около 100 гр въглехидрати хаха тва е смешно. Мазнини не поемаш, белтък ако хапнеш 1 яйце ще имаш минимално колиество белтък което си поел. В момента сваляш и Мусколна маса + мазнини, и след месец ще приличаш на ето тая дъска  :duvar:
По-това което си написал цял ден на тоя тънък сандвич и някакъв фреш, мене ми е чудно как не си припаднал в залата още. Най-добре спри по-тоя начин и се консултираи с инструктор. Защото това не е диета, а глад и гледай да не свикваш да не ядеш, защото анорексиятаще те подгони и тогава ще видиш как се свалят кг.
ПС:Аз лично като свалям преди лятото съм на  месо,риба, ориз, овесени ядки, извара, 5 яйца белтъците. Това е , закуска1-7:00, закуска2-10:00 ,Обяд 13:00 ,След обяд: 17:00 Вечеря:20:30  , 5 пълноценни хранения с който се свалят кг.  *THUMBS UP*

ПС2:Сигурен съм че не оставаш гладен до 1-2 месеца ще отслабнеш много и няма да се познаеш, след това ще ти е невъзможно да изядеш 2 кремвирша. Хапваш 2 хапки и си готов, и от там почват проблемите, тук никой не иска да те разубеди просто това не е начина.

миа

Цитат на: streetspluntep - 13.02.2009 22:53
миа ,и фитнеса е спорт ,не го пренебрегвай така.
Не го пренебрегвам,просто не го написах.Движение има ли,значи е спорт (грубо казано).

Деян

Цитат на: botan - 13.02.2009 09:17
Тука идва момента да си призная, че съм флегматичен ленивец. Просто се чувствам, някак си тъпо, да правя някакви допълнителни упражнения, не само че нямам време, ами винаги си намирам нещо, което ми изглежда много по-смислено и увлекателно.
Движение, определено не ми липсва, всеки ден ходя по киломерти пеша, още по- малко пък апетит.
Аз не, че се оплаквам от моите 55кг на 180 см височина, нито пък гаджето, ама винаги ми става някак си странно как става тази магия да надебелееш. Дори и по Коледа не качих нито грам, а ви уверявам че маах баници, баклавички и пържолки като за последно. *JOKINGLY*

Леле ботане, мислех че аз съм много зле, но ти ме биеш, аз съм около 185см на 65кг. :-P

kasareev78

аз дали съм добре?190 на 70кг

HaIr4o

според формулата е най-добре ако си примерно 1.70м да тежиш 60 кг(но това е за момичета) а за момчета 1.70м=70 кг :)  четсно да ти кажа си доста слаб :karamse: ,ако започнеш една хубава програма с подходящ режим за 2 месеца ше станеш супер(ако искаш такава програма пиши,имам я от трениор) :-)

kasareev78

кажи каква е тази диета :-D
: 14.02.2009г 22:10ч
ако искаш може да пишеш лично

Лора

Хм! Виждам, че и ръст и тегло пишете. Ами аз какво да кажа? 1,57см :-[ 40кг.
Храня се хормално, понякога доста обилно... повече от 45кг не съм била.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Similar topics (5)

9017

Започната от val

Публикации: 10
Прегледи: 4475

2376

Започната от michelin

Публикации: 39
Прегледи: 17355

42254

Публикации: 7
Прегледи: 3162