• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.07.2025 23:12

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Сбирки във Варна

Започната от jimbeam0706, 08.03.2008 15:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Joro Vn

ironic_, за дамска компания вече съм пас.  *SORRY* Ако колегите този път измислят нещо, да предлагат.

svetli

Я днес е четвъртък :)

jimbeam0706

Мдааа
ама айде за другия ,че да се включа и аз  *DRINK*
Няма невъзможни неща

bigbeer

Втората седмица на август ако я намеря тази кръчма, ще се включа и аз ;)

jimbeam0706

Ти кажи ,че ще идваш,пък ако трябва и карта ще ти направим с пътеките и баровете до кръчмата  *DRINK*
Няма невъзможни неща

svetli

Цитат на: jimbeam0706 - 24.07.2008 17:18
Мдааа
ама айде за другия ,че да се включа и аз  *DRINK*
Какво за другия?

Лора

В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

svetli

24.07.2008 21:55 #67 Last Edit: 25.07.2008 11:32 by svetli
Че е четвъртък ясно,ама не ми стана ясно какво "айде за другия "

Barbus

Искаше да каже, че другия четвъртък ще дойде на сБИРкА  *DRINK*
We hold each other closer, as we shift to overdrive
And eveyrthing goes rushing by, with every nerve alive
We move so fast it seems as though weve taken to the sky
Love machines in harmony, we hear the engines cry.

Joro Vn

ЦитатЧе е четвъртък ясно,ама не ми стана ясно какво "айде за другия " имаше в предвид колегата  явно си е мислел за нещо ,което остана недоизказано 
Четвъртък бе, име на ден от седмицата, име, нещо неодушивено, не е от плът и кръв, че да го пипнеш!  ;-)
     А че е четвъртък, четвъртък е, но днес пак пропуснахме сбирка. За трети ли, четвърти ли пореден път, но стана множко. Такава ваканция май не се помни в историята на дружеството. Някои колеги все пак са се явавали на явката, понеже не знаеха за отмяната на мероприятието. Последните две-три години се утвърди практиката едно ядро, които сме редовни на сбирките, да се чуваме все пак през деня дали ще има сбирка. Не е зле и други, които имат намерение за присъствие, да се включват предварително в оповестителната система. Това оповестяване стана още по-актуално от есента, когато сменихме заведението. Преди всяка сбирка се обаждам по телефона за резервация на маса с определен брой места. Просто от заведението искат предварителна резервация за всеки път, а не както в предното заведение, където гарантирано ни пазеха места в дена на сбирките. Това успяхма да завоюваме, за случайни резервации се иска и предварително парично капариране. Обаждах се няколко месеца на колегите, за да ги питам ще идват ли, но честно казано, в един момент започна да ми писва и се отказах. Доста ангажиращо е, все пак не сме без работа по цял ден. Затова предварително се извинявам, ако някой дойде и не намери никого или се получи недостиг на места!

bigbeer

аз ще съм между 8-15 август във варна.. оставете поне един телефон къде мога да ви намеря през тази седмица :)

svetli

Мен пък от 14-ти ме няма във Варна , но ето тук са сбирките

Бирария "Викинг"
Телефон: 052/ 644-949
Раб.време: 10.00 - 24.00
бирария

kapacitet

А дали ще може и аз да се присъединя след 7- ми на някоя от срещите. На 5- ти тръгвам към Варна и предполагам на 6- ти ще съм на линия  *thanks

Joro Vn

Цитатаз ще съм между 8-15 август във варна.. оставете поне един телефон къде мога да ви намеря през тази седмица
Жената имаше някъде един мобилен телефонен апарат NOKIA, дето не искаше да го ползва, почти нов е. Къде да го оставя!?  :-P И набираш 0889/801-863.
ЦитатМен пък от 14-ти ме няма във Варна , но ето тук са сбирките
Предполагам, че се касае за датата 14.08.2008 г. Ако е така, до тогава има още 31.07. и 7.08.2008 г. За тези дати нещо няма ли да има, а?!  *predupejdavam*                :-D

ЦитатА дали ще може и аз да се присъединя след 7- ми на някоя от срещите. На 5- ти тръгвам към Варна и предполагам на 6- ти ще съм на линия 
Няма проблеми, сбирките са всеки четвъртък от 19.00 ч. Адресът го е дала svetli. На 7.08. тъкмо ще се запознаеш и с нея. 
    Брех, как на бързо създадох организацията, чак не си повярвах.  :-D А днес на работа цял елитен екип не можахме и толкова работа да свършим.  ;-)

svetli

Ами ако дойда ще се запознаеш :) ама при специална покана може и да си помисля  :-)

Similar topics (5)

30785

Започната от grazo

Публикации: 1
Прегледи: 2286

27849

Започната от fasciatum

Публикации: 1
Прегледи: 1997

24521

Публикации: 6
Прегледи: 15833