• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

21.07.2025 20:21

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Избрани бисери от форума - цитати на най-смешните изказвания

Започната от renatibg, 30.04.2006 14:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Boby_

Ето един култов диалог:

Един пита:
Цитат на: streetspluntep - 24.06.2008 18:54
Малката Нумпея от "свестния магазин" ли е?

Втори отговаря:
Цитат на: Demo`` - 24.06.2008 19:48
растенията са : Нимпфения от червената...

MeTogu

Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Лора

Я да добавя от същата тема:
Цитат на: Demo`` - 24.06.2008 19:48
растенията са : Нимпфения от червената,лудвигия,лимфония,анубиес,валсинерия,дъбче,и още едно ама не му знам името .
Ако има някъде грешки сори ;)
Дискусите са малки.

Аз те извинявам,все пак никой не е роден научен,но за следващия път се постарай да им научиш имената.Все пак това са най масовите растения в нашите аквариуми.  ;-)
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

jimbeam0706

Купих си аз един малък речен декоративен рак.Живя си добре извстно време храни се всичко си беше наред.Събуждам се два дни след закопуването и гледам рака станал на една пихтия мъртъв.Взех го и го изхвърлих.Връщам се гледам рака стои под корена,направо полудях викам си нещо ми има.Отивам до кофата рака вътре(направо си викам сигорно съм луд).После вече се стих че рака най-вероятно си е сменил черупката а и сега ми изглежда по голям.Сега той живее в един 80 литров аквариум(сам)скоро ще има и риби.да муда мли да яде едно попче или ще се пристрасти към рибата и ще ми хапе сомчетата.С кавко мога да го храня досега той ядеше от храната на рибите,но не искам да си палня новия аквариум с нитрати от сега а пуснах рака вътре.

много яко
как с еспи 2 дена  :buff:
Няма невъзможни неща

NO CARRIER

Цитат на: aquilla - 23.07.2008 12:42
Имам 2 ампуларии. От около месец и половина, след като ги преместих в нов аквариум, започнаха активно да правят секс. През нощта ги чувам да пляскат. Такава страст!!!
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Bunz

Цитат на: streetspluntep - 24.06.2008 21:46
:-D :-D :-D :-D
хХАхх  *ROFL* *ROFL* *ROFL*

Вместо да се хилотиш си оправи правописа в подписа.
Освен ако нямаш предвид, че вечер ходиш на спА.
:-P

batvale

От съседен форум:
Тема: Малко охлювче ?!?!

Jokera
Sr. Member
Възраст: 20
Място: София

« -: Януари 27, 2008, 04:50:56 pm »
--------------------------------------------------------------------------------
Значи в аквариума ми имам 3 охлюва (не знам как точно се казват)-от тези жълтите,които добиват значителни размери   и явно са решили да си създават семейство без моето знание....Вчера случайно попаднах на съвсем съвсем малко охлювче което шпацираше по предното стъкло    и добре че го видях...сега е отделено.Моля ако някои се е сблъсквал със същото нещо да дава съвети-как се размножават тез животни,има ли вероятност да има още малки в аквариума,трябва ли да върна малкото обратно?
--------------------------------------------------------------------------------
Sokola
Newbie
  « Отговор #1 -: Януари 27, 2008, 04:58:00 pm » Цитат 
Веднага ги избий!!!   Иначе край с растенията ти... И скоро ще имаш по хиляди в аквариума.. Моят сега е в такова състояние.. Ушким ги няма и всяка сутрин намирам по двайсет по стъклата.. Мачкам ги и ги давам на рибите, на следващият ден дъното е черно..... 

=-O хиляди, десетки хиляди......
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimages.adrianska.multiply.com%2Fimage%2F2%2Fphotos%2F8%2F600x600%2F17%2FIMG-1307.JPG%3Fet%3DN4XQW%252B4VRn7vrOlpik%252BxUg%26amp%3Bnmid%3D104591244&hash=72af21d3f15774e4839d76bdafb7772858bd9c98

botan

Цитат на: tishomura - 09.10.2008 23:20
аз награбих смело "Водна леща" ... и сега с дебелашко самозадоволство мога да заявя,че ми се въди много-отлично-добре(в излишък)поради перфектната екосистема и условия,за които пари не жаля.
Сори, просто като го прочетох ми стана много смешно. :-[ Само заради това ще се развива толкова добре водната леща, да знайш! :-D
Сега сериозно, водната леща има такъв цикъл, просто си се размножава супер бързо, дори и на екстремни (от акваристична гледна точка) условия. Така че не можеш да съдиш точно по нея че имаш "перфектната екосистема и условия". ;-)

miTko

Е, поне не му е отровена средата на човечеца. И това е нещо. ;-) Няколко капки петрол и край на лещи - млещи и всичко.
Разни мои АКВАРИУМИ 

jimbeam0706

Мисля,че това е последния бисер ,който е излизал във форум

И пак няма да го чуеш 
Обаче ако става дума за филтера и е външен има вариант ако поскаш въздух от някаде в аквариума да дърпа кофата от него и като се напълни със фъздух шуми но ако разклатиш кофата да изкара въздуха трябва да няма проблем, а и ако има боция някоя и тя може да ти прави шум щракат досадно гадините, незнам кво друго може да шуми

Аве как може да се раждат такива бисери .Ни един препинателен знак в няколко изречения.Да не говорим за правописа
Няма невъзможни неща

Пламката

Сори за  *spam Ама тука всички сте като Господари на ефира(без да правя реклама)
Да не измислите златен рибок за награда човека написал най много "бисери"  *CRAZY*
Има ли желание има и начин :)

Лора

Цитат на: plamkataaaaa - 14.10.2008 21:50
Да не измислите златен рибок за награда човека написал най много "бисери"  *CRAZY*

Добра идея!  *DRINK*
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

botan

Цитат на: plamkataaaaa - 14.10.2008 21:50Да не измислите златен рибок за награда човека написал най много "бисери"  *CRAZY*
Челното място се успорва много и е трудно да се прецени на кой трябва да се връчи. *CRAZY*

Лора

Цитат на: WaTeR_bOy - 17.10.2008 00:52
Аз предлагам в раздел болести да се пише за болни рибки и тнт. и преди да направи нова тема  на члена да му излиза таблицата за попълване на данните......
.....Toва е моята идея можеби ще намали недоразуменията!

Такова недоразумение вкара, че сега ще има да се чудим, за какъв член говориш?! :-D

Similar topics (5)

11203

Публикации: 10
Прегледи: 5323

2973

Започната от madcap

Публикации: 41
Прегледи: 18891

44388

Публикации: 21
Прегледи: 15444

26429