• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
08.06.2024 02:10

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Избрани бисери от форума - цитати на най-смешните изказвания

Започната от renatibg, 30.04.2006 11:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

malomir

Е това е готино:-някаква течност за отопление на водата имали
И отговора:-Има- гореща вода.Аз съм си направил да ми тече от чешмата.

kamos

"Животродките са мръсни рибки, много повече мърсят водата, но са красиви."
Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

yri

Цитат на: Enzo_01 - 15.01.2008 17:15
Хм... незнам как да започна, затова ще питам направо.

Мъжката сребърна молинеза плюе, пък женската златиста седи до повърхността и щрака и цъка.

Има им нещо на мойте риби, по принцип рибите могат ли да страдат от шизофрения или нещо от тоя род. Мъжкия ходи до повърхността поема си въздух и слиза по дъното плюе накякви ситни балончета и пак същото, имам чувството, че се кефи да ме нервира, женската пъл шаврантия се кефи най-много кат легна да спя и им изгася лампата, тогава направо пльока, все едно няма въздух или съм им сипал храна и така цял ден.

Случвало ли ви се е и на вас да попаднете на такива откачалки, и нормално ли е това ?  *dontknow*


P.S. Това не е майтап!

Не е истина просто  *ROFL* *ROFL* *ROFL* *ROFL* *ROFL*
Цитат на: NO CARRIER - 13.07.2007 23:05
А пубертетът не е лошо нещо, стига да зарежеш чекиите и да минеш на нещо истинско.  :-)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.bgphoto.net%2Fphotos%2F6639%2Fo632740807782187500.gif&hash=b11becf546903bddec1630803a595a1cf0b39496

MeTogu

Цитат на: madcap - 01.04.2008 02:09
То е ясно че нема да стане такъв от раз, но горе долу идеята е, да е подобен,
За мозайката може и такава да е, но ми харесва контраста на зеленото с черното, затова иначе имам шарени камъчета с размер 0.5 - 0.6, но е бело с черно и сиво мислим
Е за много нема да са, но нема да е празен

Ай утре ще снимам, покажим
Сигурен съм че човека не е сам а са мяколко.Хубавото е че мислят еднакво! :-)
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

MeTogu

Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

jimbeam0706

Какво щв кажете за това


"спетса не ти ли е малко малак акжариума за толкожа скаларии междодруго много добре гледани жодорасли моите се нещо ми бледнеят  "
колко ли грешки може да се открият в това изречение :duvar:
Няма невъзможни неща

kapacitet

Нещо не ми става съвсем ясно положението. Хората не четат ли какво са написали преди да го публикуват. Това което си вмъкнал, като цитат си е пълно извращение.

streetspluntep

Metodu би ли ми казал на моя пост освен правописната грешка каде е изцепката , че аз малко бавно загрявам.Все пак сЪм само на 14 години и не ги разбирам тези неща.

MeTogu

Цитат на: MeTogu - 07.04.2008 21:32
не сам сигорен.
Пише се не "не съм сигурен"
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Bunz

streetspluntep

Не се впрягай.
Освен "не сам сигорен" в подписа ти има една друга, не по-малко сладурска грешка.
*DRINK*

malomir

Заглавие на тема
"Методи за филтриране и използване на вода от морето? "

Методи не отговаря обаче/ :-D

Иво Катрафилов

Цитат на: siGma - 19.05.2008 01:15
след като и преди си гледал пангас значи ззнаеш че те са преносители на ихтио (бели то4ици) и при всяка вода която не харесат се разболяват бес да има последствия за тя но целия аквариум се заразява, при мен дори края беше фатален въпреки че имах лекарства, и да знаеш 4е ихтио се лекува само с морска сол всичко друго е за канализацията, относно гниенето се обърни към някой магазин който работи със СЕРА намери къде стоят препаратите от сорта на КОСТАПУР и АЛГАЗИН , там има и препарат за разлагаши се перки ефекта е задоволяващ, а мен ако питаш тези пангаси са за канала, със или без да са боллни, по принцип те са риби хибриди който са с много зарази вградени като защитни средства ако искаш да купуваш такива риби накарай продава4а да ти добави в торби4ката 3-4 капки СЕРА акватан, защото това е антисресов агент който деиства като успокояващо а относно барбусите пак някои се исказа неподготвен, барбуса е ХИЩНИК и то много агресивен хищник от вида на пираните (стаден хищник) напада всичко постоянно без причина, се се препоръчва за отглеждане с риби с големи опашки.... така че този който го сравни с неон земи да се одави в аквариума и да не настоява за  думата........ неона е стадна планктоноядна рибка която когато е сама в аквариума заедно САМО със свои събратя хвърля хайвер и не го яде защото устата и е толкова малка че хайвера засяда, и се размножава по лесно от гупи!!!
И си вярва  *ROFL* *CRAZY*

Stas

От горния цитат ей това е яко бисер:

"... неона е стадна планктоноядна рибка която когато е сама в аквариума заедно САМО със свои събратя хвърля хайвер и не го яде защото устата и е толкова малка че хайвера засяда, и се размножава по лесно от гупи!!!"

malomir

И както Ернест каза другите неони я потупват по гръбната перка за да може да прокара.

manastar

ако имаш само сомчетата в аквариума независимо от кои от двата вида са, имай в предвид че сомовете само мътят водата не е твоя вината и не се опитвай да я чистиш след 1 ден ще хвърлят хайвер, просто сложи парче стериопор да плува на водата те ще го залепят върху него и после просто го отдели като вземеш от същата тяхна вода сложи го в 10-20 литров аквариум със същата температура и изщакай 4 до 7 дни ако нищо не се излюпи и топченцата станат кафефи намери си мъжки сом и продължи да опитваш, сома трябжа да е на повече от 8-10 месечна възраст значи поне 7-8 см , мъжките са торпеновидни слаби и строини, когато лежат по дъното лежат на цялото си тяло дори някой п1т и част от главата се допира от земята докато женската е по едра с голям корем и по издута .... ако имаш въпроси питаи аз ще ти отговоря когато мога                                                                                                                               Е те това е от същия автор и си го бива.

Similar topics (5)

11203

Публикации: 10
Прегледи: 4557

2973

Започната от madcap


Публикации: 41
Прегледи: 16807

44388

Публикации: 21
Прегледи: 10061

26429

Публикации: 8
Прегледи: 3164

19868

Публикации: 73
Прегледи: 19480