• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

23.08.2025 16:41

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Търси се Слави

Започната от Raven, 25.04.2008 16:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

aquamalawi

09.05.2008 03:20 #240 Last Edit: 09.05.2008 10:15 by aquamalawi
Аз просто да вметна.
Raven постоянно обяснява колко са лесни цихлидарниците и колко трудни растителните, нали?
От друга страна нета е препълнен със снимки на първокласни растителни аквариуми правени от кой ли не ( и от къде ли не) !!
Снимки на наистина първокласни цихлидарници могат да се намерят много, ама много трудно!!
Е, питам аз, кое се прави по-трудно добър растителен аквариум или добър цихлидарник??
п.п. не взимам страна в спора , понеже мнението ми е по-различно от двете крайни, но мисля че има логика във въпроса ми.

don_misho

Ти па направо ме разби с логика  *ROFL*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg682.imageshack.us%2Fimg682%2F460%2F40101892.th.jpg&hash=84ed4e38032181efb8f0a30ceb594125dba6ea32

MeTogu

Момчета,решил съм да пробвам метода на Слави.Един познат на моя позната  :-D иска да му спретна кавариум.Познайте какво ще му натреса.
150 литра,2 кофи кварцов пясък,10-15 камъка,малко оборудване,2 гигантски валиснерии и 10 цихлида.Бързи пари без да се занимвам с нищо!
А колкото до снимките на цихлидарници - без да се обиждате момчета,обаче съм сигурен че 85% от хората предпочитат да гледат растителни аквариуми из нета вместо камънаци.Точно за това и няма такива ..... не знам на какво вокати красиви.Сигурен съм че през вашите очи са ... но не и през очите на да ги наречем "неакваристи"!
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

etg

...пък ако събереш цихлидите от подаръци, направо ще си на супер далавера. :-D

jimbeam0706

Цитат на: MeTogu - 09.05.2008 10:20
Момчета,решил съм да пробвам метода на Слави.Един познат на моя позната  :-D иска да му спретна кавариум.Познайте какво ще му натреса.
150 литра,2 кофи кварцов пясък,10-15 камъка,малко оборудване,2 гигантски валиснерии и 10 цихлида.Бързи пари без да се занимвам с нищо!
А колкото до снимките на цихлидарници - без да се обиждате момчета,обаче съм сигурен че 85% от хората предпочитат да гледат растителни аквариуми из нета вместо камънаци.Точно за това и няма такива ..... не знам на какво вокати красиви.Сигурен съм че през вашите очи са ... но не и през очите на да ги наречем "неакваристи"!

Те това не е ли пладнешки обир  *dontknow*
Няма невъзможни неща

akvaristat

09.05.2008 15:08 #245 Last Edit: 16.07.2009 04:39 by akvaristat
..............

Лора

Най накрая! Една добра и заключителна реч  *BRAVO*  ;-)
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

jimbeam0706

Няма невъзможни неща

kamos

Няма ли кой да заключи темата?
Аквариумистика - увлечение, которое полностью можно охарактеризовать как обучение на собственных ошибках. Даже если матёрый аквариумист будет предостерегать от возможных ошибок и нежелательных действий, мало кому удаётся их полностью избежать...

jimbeam0706

Що да се заключва,
темата си е хубава,ама много се разстели нещо.
Макар че аз като се замисля ако имах възможност и 2-та едновременно бих си го направил.Всъщност дали има 2 в 1 аквариум .Половината цихлидарник,другата половина растителен или какъвто и  там да е
Няма невъзможни неща

ceco

Цитат на: jimbeam0706 - 09.05.2008 19:59
Що да се заключва,
темата си е хубава,ама много се разстели нещо.
Макар че аз като се замисля ако имах възможност и 2-та едновременно бих си го направил.Всъщност дали има 2 в 1 аквариум .Половината цихлидарник,другата половина растителен или какъвто и  там да е
:-D  Опитай да го разделиш със стъкло по средата.
Сигурно има такъв аквариум.Сигурно е и обаче, че собсвеника му е женен за жена с визията на модел, която не обича маркови дрехи и магазини и любимото и занимание е да домакинства.

Raven

Не мога да намеря снимката,но съм виждал аквариум разделен на три части- морски,цихлидарник,и растителен.
Доста грозни бяха и трите.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

MeTogu

Май темата беше "ко ма направи ти бе ... " в Лафче.Има линк към невероятен аквариум!  :-D

ribozmei

Как сте колеги акваристи?Аз се казвам Слави Студенков .Много глупости се писаха.Въпреки това мисля ,че този форум може да бъде много полезен.За себе си открих доста интересни факти .Не мисля ,че ще пиша тук повече.Много бих желал да обменя опит с някои колеги от форума.Всеки да се развива както намери за добре.Нека за напред да виждаме все по-хубави и различни аквариуми!

MeTogu

Най-после!И то не ние те открихме а ти нас.Я кажи сега за "чалгата"!