• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
07.05.2024 08:50

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Въпрос(Предложение) към модераторите на форума

Започната от Ty3ap, 02.09.2012 21:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ty3ap

Здравейте от доста отдавна съм регистриран във форума , и го следя , искам да ви кажа че форума е наистина прекрасен и го чета с удоволствие когато мога.
Та на въпроса: Обмисляли ли сте идеята в раздела пазар да бъде пуснат нов раздел - "Търгове" или нещо от рода , в който да могат да бъдат пускани стоки на търг. Като всяко нещо и тази идея си има плюсове и минуси но тъй като аз съм от по позитивните обикновенно не мисля за минусите :-D затова мога да кажа някой от плюсовете които ми идват на първо време.
  1. Предполагам че раздела предлагам ще се поразреди малко от обяви които постоянно се Up-ват
  2.По този начин ще се избегнат пазарлъците с ЛС  :-D
  3.Всеки който има стоки с които иска бързо да се оттърве и не е претенциозен към цена, ще може да го направи така да се каже с по голяма печалба.

Myxa TepopucT

Аз нито съм администратор нито модератор, но според мен това хич няма да стане ще станат едни обърквания и караници. *CRAZY*

Ty3ap

Ами незнам , то да ти кажа всичко е въпрос на създаване на правила(което не става от 1вия път и за един ден ) и до спазването им.
   Примерно ако търговете се провеждат в точно определени часове (примерно от 18:00 до 22:00) и има точно изградени правила съответно за провеждането им и обявяването им не мисля че ще има проблеми.(пък то щом има правила трябва да има и наказания за неспазването им  *JOKINGLY*)

easternalien

Аз също не мисля, че ще стане. Администраторите, няколко пъти ясно заявиха, че не искат да обръщат форума в тържище, има си други сайтове за тази цел. Мисля, че Пазара в този си вариант, е предостатъчен :)

NO CARRIER

Съжалявам за късния отговор. Да, основната цел на форума е взаимопомощ, а не търговия.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.