• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

17.09.2025 04:05

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

240л цихлиди

Започната от jabeto, 25.09.2021 00:04

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

jabeto

Цитат на: Lightning_boy - 21.02.2025 21:18Ми, супер си е  *THUMBS UP*
Ти развъждал ли си коридораси?

Аз не съм развъждал.Колегата Mushroom им е специалист *THUMBS UP*

jabeto

Здравейте колеги!Имам един въпрос.Може ли Анциструс да живее и да не бъде тормозен в аквариум с Малавийци(цихлиди)?Замислям се да сложа няколко бройки да хапват водораслите от камъните.

_Kirilov

Вижал съм Гибицепс приятелю, за обикновенни анциструси не знам. Може и да нямат ядове , стига да са 10+см големи  *privet*

jabeto

Чудя се дали да не им търся нов собственик на цихлидите.Нещо не можах да свикна без растения и зеленко в аквариума. :( Ще го умувам.

_Kirilov

Пробвай с ввалиснерия, криптокорини , анубиаси ?
Мисля ,че има шанс да оцелее нещо да има зеленичко , нищо,че не им е биотопа.

Иначе решиш ли мога да ударя едно рамо за перковци като моите - не знам гледал ли си темата ми , но продължават да растат гадовете - уникални са просто !

jabeto

Гледал съм темата ти :) Екстра са скаларийте!Знаеш,че и аз имах такива,но в 240л за мен не се чувстват добре.Големи риби не ми се гледат :) Ако правя пак растителен ще го напълня с Коридорасите и Анциструсите от малкия аквариум.Анциструсите си се размножават  :)

VassetZ

По принцип аз имам 240 литра аквариум и точно цихлиди мисля да пускам вътре!

_Kirilov

*DANCE*

Стискайте си ръcете направо ..

Майтапа на страна, ти вече не малко време ги гледаш , те са големи и сигурно са атрактивни за гледане. Сигурен ли си ,че искаш да се  разделиш с тях??

jabeto

Цитат на: VassetZ - Вчера в 11:00По принцип аз имам 240 литра аквариум и точно цихлиди мисля да пускам вътре!
Oт къде си колега?

VassetZ

Вчера в 17:14 #99 Last Edit: Вчера в 20:45 by VassetZ
София, Надежда-1
И да уточня, че аквариума дойде онзи ден. Все още няма нито пясък, нито филтър, нито лампа, нито нагревател!
Мисля 407-ца да му слагам?
https://i.postimg.cc/CRy2yTp3/IMG-6359.jpg

https://i.postimg.cc/LJzb2CHn/IMG-6361.jpg

jabeto

Кой изработи аквариума?Изглежда добре направен.

VassetZ

Aquaworld  ;-)
В шеги и закачки всичките ми аквариуми са от там. Стойката е много готина с вграден разклонител.
Аквариума е с капак. Размери 120 д на 40 в и 50 ш, с дебелина на стъклото 10 мм.
По- натам ще поръчам и един 360 л. и приключвам с оборудването в аквабазата  (wasntme)

jabeto

Засичал съм техни обяви в базар и олх .Те май в момента дават най-ниски цени за изработка.Питам ,защото ми се иска и на мен едно по-голямо коритце.

Similar topics (5)

53509

Започната от vnh

Публикации: 5
Прегледи: 3193

10030

Публикации: 9
Прегледи: 5015

59235

Започната от nasko.

Публикации: 39
Прегледи: 27052