• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.04.2024 20:46

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

избягала жаба за аквариум от аквариума

Започната от yuki.djani@gmail.com, 10.01.2015 16:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

yuki.djani@gmail.com

Разбира се по заглавието жабата ми избяга от аквариума докато му сменх водата.

venitos

Събери екип и започвайте издирването! Ако не я намерите поддържай висока влажност и разхвърляй скакалци в помещението за да не умре!
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs25.postimg.org%2Fvsynxqwuj%2F3150.jpg&hash=9e04c2edcf4c31bc9716dd722a91783aa6af7af3

yuki.djani@gmail.com

ако аз не я намеря няма ли да умре без вода а ще цапа ли из стаите

Caxapa

Как не се отваря темата? Тази  ли е? И не пиши в която ти падне тема+ не създавай повече от една и идентично съдържание.  Гледам колегите са изтрили тук там и не е препоръчително да се намесвам и аз.
Жабата  се оглеждай да е видиш. Вечер без шум може и да чуеш шумулкане от някъде. Светваш по посока шума и се надявам да е откриеш. Търси по ъглите на тъмно..зад шкафове също.

DPI

Ако имаш котка, пусни я да се прави на детектив /и ловец/ , ако нямаш - вземи котка от съседите. Говоря сериозно, в двора си имам гущери и жаби и котката обича да ги преследва.

yasenst

От жабки и понятие си нямам, но няма ли някакъв варянт, да се остави съдче с вода на пода и някаква светлина около него. Ако това го привлече.

yuki.djani@gmail.com

апартаментат ни е много голям и мисля дали не е под някой диван или в банята но няма ли да умре от обезводнение или без храна

petq3515

Преди време ми избяга червенобузестата костенурка. След 5 дни е намерих под дивана в другата стая, беше още жива, посъбрала малко паяжини но след 10 тина минути във водата се посвести и живна. При жабите не знам, но вечерно време гасиш осветлението взимаш един прожектор и започваш да светиш под мебелите и ако някъде светнат две очи действаш.
Никой не проумява какво притежава, докато не усети болката от загубата му.

Similar topics (5)