Абе само след 25мин печене станаха като камък бахти топчетата.Така ли трябва да е? :?Пеках ги в партигрила.....
пусни едно във чаша с вода- ако до два -три дни не се разпадне е добре.
аз ги пека 6 часа на ниска температура във фурната- скоро вадих топчета които стоят над две години на дъното- цели са си,само че са меки като пластелин и корените на растенията са ги пронизали,но иначе си излизат като топчета и не се разпадат.
Пуснах ги във вода и в сряда ще разбера годни ли са :) Всъщност имам друг въпрос,дали могат да се съхраняват топчетата в опекано състояние и дали така няма да им се загубят качествата?Защото съм опекъл малко повечко от колкото ми трябва :lol:
Нищо им няма, споко. И моите седят готови за употреба и си чакат реда в една кофичка от течен шоколад. ;-)