• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

07.07.2025 02:13

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Коректни членове на БАЕ

Започната от Caxapa, 06.10.2010 17:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

pqko

Голям жест от негова страна,браво  :-)

Gilgalath

Искам да благодаря на kuvert, изключително отзивчив, коректен, внимателен акварист и търговец. Кuvert беше загрижен дали, ще съм доволен от покупката, информира ме до най-малкия детайл относно артикула и бе светкавичен с пратката. С лекота бих си поръчал нещо отново от него.   *DRINK*   
Оптимист до болка

http://www.rainbowfishbg.com/

Rusalka

Изказвам огромни и сърдечни благодарности на "pro_filer ".Изключително мил,коректен и любезен потребител.
Растенията,които предлага са повече от прекрасни и здрави!Информацията и помощта,която ми даде са ми от страшна полза.Благодаря ти!
Желая му здраве и мнооого късмет,заслужава го!
Прекрасен си  *THUMBS UP*

Борис Христов

Искам да благодаря сърдечно на Любомир Миронов-buchkata, както и на Светльо Младенов-svetlio3390.*DRINK*

pescado

Голям + на zariio  за бързината, коректността и отзивчивостта. Не за първи път поръчвам от него, няма и да е за последен. Успехи!

SDB

Няколко + за Светльо рибките пристигнаха в отлично състояние
и отстъпка получих - супер надявам се и за в  бъдеще да вземам риби и растения
от него

Gilgalath

Искам да благодаря на колегата svetlio3390. Изключително коректен акварист и търговец. Освен бърз и точен с доставката svetlio3390 ми даде инструкции относно растенията, както и изяви пълната си подкрепа в случай на нужда давайки ми ясна представа, че ако имам проблем той би бил насреща с евентуален съвет и възможно решение.  *thanks
Оптимист до болка

http://www.rainbowfishbg.com/

azanzu

здравейте, нов съм в форума досега само четох
Искам да оставя първото си позитивно мнение благодаря на форума че ви има доста ми помагате с новото ми хоби,
също на колегата Никан останах доста очарован от пратката която получих с полянкови растения от него. Направи ми добро впечатление още преди да съм видял растенията колко старателно и добре бяха опаковани.
Благодаря на всички ви за добрата информация която давате.

nikan

Радвам се че си доволен и успех с отглеждането  *privet*

Deqn99

+ 1 за колегата kuvert   :-D  *BRAVO* :whistle: *YAHOO*

Борис Христов

Сердечно благодаря на Светльо (zariio)!Голям пич. *DRINK*

fizika01

Благодарности на колегата Tahio , за добрите скариди и хубавия подарък които ми направи. Нека има повече такива добри хора.

belika

Най-сърдечни благодарности на asen_manolov за страхотния подарък - цяла градинка, не - горичка от разкошни огромни растения! @}->--

Ще се постарая да ги запазя в прекрасния им вид!
Three things cannot be long hidden: the sun, the moon, and the truth.

Здравков

Огромни благодарности на колегата Gebo777 за страхотните скаридки ! изключително коректен!  *DRINK*

vlado032

Сърдечни благодарности на колегата mefisto. В събота си закупих скаридки от него - чудесни екземпляри. Получих и хубав бонус . Вечерта ми се обади да ме пита как са понесли аклиматизацията, дали всичко е на ред, дали съм доволен. Изключително коректен и отзивчив!  *thanks