• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
27.04.2024 16:35

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Коментари по обявите в раздели Търся и Предлагам

Започната от NO CARRIER, 13.07.2010 22:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

valiovci

Има и вариянт в който,форума щте се напълни с хиляди безумни постове за да се получат нужните 100. аз съм от много време тук,начил съм повече от колкото съм търгувал,все пак не съм търговец а това ми е хобито:)нямам нужните 100 поста но намерих начин да пиша пак,ако се наложи мога да постна и оше 20-тина мнения :) идеята е че, всеки който иска да си продаде ненужната гупичка,ще напише чудеса тук..и след 10 дни всички ще имат нужните постове а форума доста излишни глупусти:)

zambo

Цитат на: valiovci - 05.02.2012 21:03
Има и вариянт в който,форума щте се напълни с хиляди безумни постове за да се получат нужните 100. аз съм от много време тук,научил сум повече от колкото съм тургувал,все пак не съм търговец а това ми е хобито:)нямам нужните 100 поста но намерих начин да пиша пак,ако се наложи мога да постна и оше 20-тина мнения :) идеята е че, всеки който иска да си продаде ненужната гупичка,ще напише чудеса тук..и след 10 дни всички ще имат нужните постове а форума доста излишни глупусти:)
А пък ние модераторите ще се забавляваме , като трием изписаните дивотии .
Анатоли
175л. Rainbow Fish
56 л. Red Cherry + Cambarellus montezumae 
42 л. Cambarellus montezumae

ico

Не съм против ограниченията, но то се е почнало вече писането - малък пример - почти година само четене и сега як старт. А колко още подобни примери има... Ама интересното тепърва ще става, като изпадат тия "временните" обяви, колко ли хора ще се напънат със съветите и ще се разводни яко. Не знам, как може да се ограничи това.  =-O
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

cwetalin

Цитат на: paolo6481 - 05.02.2012 20:37
Търся ще се напълни с обяви от рода на-Търся купувач за 6 скаларии.....и т.н.
Ахахаха, е това ме разби. Браво колега, благодаря че ме разсмя.  *DRINK*
И стига сте коментирали тези правила във всяка тема.

Despot

А няма ли да започнат да се спазват правилата? Половината обяви нямат снимка, а за цена,населено място и т.н. да не говорим....

NO CARRIER

Всяко начало е трудно. Все още повечето хора не са прочели новите правила. Ще се справим.  *privet*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Nikola 1

Цитат на: akapulko - 21.01.2012 00:05
"Здравейте,
предлагам изработка на 3D фонове и всякакви видове декорации , предмети , монументи...и какво Ви сака душа да притежавате във водния си рай или необятната джунгла на вашия терариум/вивариум , а защо не и палудариум?! Съответно материали 100% безвредени за предназначението които определят цената.
За контакти:
Skype: undergroundsound или на лично съобщение!
от Димитровград
Налично
Размери 50/50/ 40височина ; цена 45лв"



Извинявай, Tonchev, но ще трябва ти да ми дадеш някой лев, за да сложа това в аквариума си /доста повече от 45 лв. при това/.
Покажи някой 3D фон.



Това трябва да се премести към темата "Антична история"  *ROFL* *ROFL*

raadkoo

Всеки си има поглед и разбиране за нещата. Това му харесва  и затова се опитва да го предложи. Друг е въпроса дали някой ще му се върже... кой ший тоззз  :-|

sailender

Здравейте,
Бих искал да посоча няколко мои мисли относно правилата.

Не мисля че за да публикуваш в разтел търся трябва да имаш 100 публикации.
Да си представим следния сценарии човек си купува аквариум и му трябва нещо след месец а има 50 публикации примерно и какво правим вместо да помогне на колеги като потърси и намери отива в магазина а колегата който е можел да му помогне си остава със ненужния предмет риба вкъщи.

Също така не мисля че търговците трябва да имат право да публикуват каквото и да било в раздела "Пазар" освен ако не е стара или ненужна техника с която биха искали да се разделят. И сега ще аргументирам мнението си. Тези реклами там горе са за да бъде кликвано върху тях и да се види какво предлага човека (фирмата). В един момент забелязах че съфорумниците са свикнали да кликват там само когато нещо се постне с раздел Пазар. И това не е породено от факта че те не биха кликнали върху обявата, напротив те просто са свикнали когато има нещо ново то да им бъде показано(дори натяквано) и чак тогава да си направят труда и да погледнат. Не трябва да забравяме и факта че над 30% от постнатото е от търговци.
А уж пазара е за потребителите!

Незнам дали думите ми ще бъдат приети правилно, но се надявам поне да бъдат коментирани и да се помисли по въпроса.

Карган

Здрасти.

Мисля,че беше уточнено, че ако екипа на БАЕ прецени, ще му бъде разрешено да публикува и без да има точно 100 мнения.
Отивайки в магазина той помага и на търговеца. Ако в Германия мислеха като теб и те нямаше да имат толкова големи и добре заредени магазини в някакви забутани градчета, както се видя в една тема.

Имат право да публикуват не просто търговците, а търговците които рекламират на сайта. Това е логично да е така. И това какво ще продават би трябвало да си е тяхно собствено решение. Освен това не е гаранция, че някой който няма 100 мнения и не рекламира на сайта, не е търговец.

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs6.postimg.org%2F3tsi79bo1%2FDSC0159_350x70.jpg&hash=8e1dae1e0e99dbfd93a27b858abc4b03af9ee6fc
Аквариумът е затворена, функционираща общност на живи същества, а не само просто събиране на растения и животни.

HEPOH

Прочетох правилата (взех книжка без да чета закона за движ. :-D) .Ощетен съм и някои не ми хареват,но се съобразявам и няма да почна да "ак.м" във всяка тема,за да достигна заветните 100  *DRINK*

Търся мъжки Воален Анц. Албинос

Caxapa

Сега да поуточня малко и се надявам да ме разберете.
Тези които нямат "заветните" 100 поста да се хванат и да почетат малко и да видят кой  какво предлага или търси от тези които вече имат тези 100 поста. Защото всеки уж  не се стреми  към 100-те  но разглежда винаги въпроса само от страна на "ощетеният" с под тази бройка  постове.
В такъв случай..Четете повече и търсете повече! На кой каквото му трябва ще го намери.. И относно разните  декорации които някой е накупил  и едва тогава е чел обстойно във форума, че  са непреимливи и не естетични в аквариумите ни. Щом иска да ги продаде на друг "новобранец" който също не е чел си е чиста проба търгащина.
Чухме доста и прочетохме множество мнения по отношение правилата. Някои имат доста смислен отенък но повечето са на ръба на бесмисленоста и гледането от лична точка с зле прикрит замисъл който при все отричат.

elblanko

Цитат на: Caxapa - 08.02.2012 14:34
И относно разните  декорации които някой е нкупил  и едва тогава е чел обстойно във форуа, че  са непреимливи и не естетични в аквариумите ни. Щом иска да ги продаде на друг "новобранец" който също не е чел си е чиста проба търгащина.
Промяната на правилата си е абсолютно ваше право, и не дължите на никой обяснение за това. Когато обаче почнете да чупите китки и да си измисляте някакви оправдания с изкуствени китки, ми звучите като депутат от народното събрание. Не мислете хората за наивни коне с капаци, сигурно не е останал и един човек в форума на който да не му е ясно защо се прави това.
Тези които плащат трябва да получат нещо срещу парите си, и можете спокойно да обявите че правите тези промени за да могат рекламодателите да печелят повече.
Аз съм с двете ръце за промените ако те повлияят на развитието на магазините, и силно се надявам това да се случи.
Не ''убивайте'' времето, защото то ще ви го върне.
                                                                                                                                Антон Светозаров
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Falfa.kachi-snimka.info%2Fimages%2Fviu1343311821a.gif&hash=826485123ec157466e56654f744135d3a56dfb37

NO CARRIER

Да, правилата са и за да си пазим рекламодателите. Заключвам темата до второ пришествие, защото писаното вече изобщо не отговаря на заглавието. И пак повтарям. Това е форум за акваристика, а не е продавалник, раздавалник, елмаз.ком и т.н.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

assenas

Да използвам случая, че темата е отворена. На Ники му казах мнението си, но да го споделя с останалите. Много от доводите са вече казани и няма да ги повтарям.
Искам да попитам какво означава "Правилата са за да си пазим рекламодателите". Ами аз ако бях рекламодател или/и търговец пръв щях да съм против. Как да си продам например старото оборудване или рибки и после да отидя пак при тях за да си купя нови. Господа рекламодатели и търговци. Ако ви е страх от Гошо и Пешо, дето са излюпили 100 гупи или 2 стръка валиснерия, явно сте си сбъркали професията. Занимавам се с търговия от n+ години и държа да ви споделя, че този подход е грешен. Само не ми казвайте, че пазара е малък или свит, че ще ми стане смешно.

Поздрави,
Асен