Гледам го и си мисля що ли има дупки само от пред, що половината страници и целя гръб са плътна пластмаса, и както си го гледам и се чудя с една 5мм бургия що ли не му направя гърба на швеицарско сирене да смуче вода и от там, що само от пред от тея няколко на брои решетки е направен да смучи. Има ли няква идея в това да смуче само от там или да грабвам бормашината?
Ако бях на твое място да съм го надупчил вече .
Ми аз да си питам, да не отнеса упреците после пак, то не е трудно да се сетиш и въпреки тва производителя не го е направил, или инженера му е недодялан или си има друга причина, та опитвам да разбера кое от двете е :-D Инак съвсем скоро ще яде свредлото :)
Я дай снимки, не ми се вярва да пуснат по световната мрежа продукт, и накрая да излезе че е очебиино недоизкусурено !?
Slavov ,попитай чичко Гугъл,той знае всичко. ;-)
http://www.sunsun-china.com/en/product/html/?297.html (http://www.sunsun-china.com/en/product/html/?297.html)
Да, тва е, благодаря на колегата за линка, както виждате от пред има две мижави решетки, аз вътре освен оригиналните гъби съм сложил и по едно пакетче сипоракс на сера, тоест отпред пред решетката е гъбата а зад нея сипоракс. Но си мисля че ако го дупна ще му уелича дебита доста, наи малкото площа през която ще смуче ще се удвои което не е за пренебрегване.
Е то отдолу и да няма решетка, важно е колко може да изкара, пробвай, но не мисля че ще има положителен ефект,
иначе 777 мързела нещо ме докачи че права тука работи, и не ми се губеха 12секунди да го видя O:-)