• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.04.2024 16:32

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Къде мога да открия продукти на AQUA EL

Започната от climberdimo, 13.11.2011 16:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

climberdimo

Здравейте

След доста проблеми с вендузите на помпа AQUA EL - FANFILTER - micro търся продукт на същата фирма AQUA EL  MAGNETO S, който освен за почистване на стъклата на аквариума има приложение и като магнитна стойка за филтъра което аз лично смятам за идеално решение при положение, че силиконовите вендузи не държат мнго много. Мия ги при всяка смяна на вода и почистване на филтъра. Кисна ги 5 10 минути в топла вода след изваждането има пак са меки като нови. Почиствам стъклото идеално от лигавите отлагания като мина с пруст скърца и друга вендуза се залепва идеално. поставям помпата на същото место и след 10тина минути или пада или провисва на една или 2 вендузи от общо 4 което ме дразни страшно много. А според мен си е и притеснително поради факта че някоя рибка може да бъде затисната от помпата. Също така имам компресор на същата фирма модел ARP200 двуканален който, почна с времето да пуска въздух на максимален дебит колкото на минимален като нова което отдавам на износването на диафрагмите и търся такива да ги замена.

Молбата мие някой ако е попадал на магазин продаващ пълна гама или поне голяма част от продуктите на aqua el да ми даде адрес в СОФИЯ за да се разходя дотам. Обиколил съм доста магазини и до сега не попаднах на търговци продаващи стока с поддръжка. Булшинството разчитат на евтина китайска стока.
Аз лично съм доволен от AQUAEL и има доста техни продукти и бих искал да мога да ги подържам в изправност вместо да купувам нови което ако не успеете да ми помогнете ще се превърне в единственно решение.

Предварително благодаря на отзовалите се.

nikolaytoshev

Мога да кажа, че не съм виждал в никой от магазините в България (а съм обиколял доста), да се продава въпросната AQUA EL  MAGNETO S, която търсиш. Трудно ще намериш някой магазин, който да ти продаде резервни части за за продукти на AQUA EL, защото те просто не снабдяват такива неща, заради нулевото им търсене. Всеки предпочита да си вземе ново като се прецака старото.

ceco

На съботния пазар. Мисля, че Пламен се казва/ако не греша/. Масата му е до Мишо Калкана.

climberdimo


Similar topics (5)

53196

Публикации: 8
Прегледи: 4442

7097

Публикации: 24
Прегледи: 10761

2866

Публикации: 10
Прегледи: 7689

59958

Публикации: 8
Прегледи: 1692

46886

Започната от pqko


Публикации: 1
Прегледи: 1725