Българска Аквариумна Енциклопедия

ОБЩИ ТЕМИ => Магазини => Темата е започната от: nixanbal - 27.04.2006 14:43

Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: nixanbal - 27.04.2006 14:43
+ за новия магазин на ул. Гълъбец 5! Името точно как беше му забравих, нещо с аквариум беше.

Плюсът ми е, защото на първо място това е един от най-добре подредените магазини за акваристика, които съм виждал. Просторно е, няма натрупани боклуци, няма нещо, което да ти направи лошо впечатление. То дори аквариумите стоят като за украса на някакво друго помещение. Това е що се отнася до обстановката, а добрата атмосфера идва благодарение на човека, който лично според мен си разбира от рибите, които продава и може да ти даде съвет, но не като търговец, с цел да ти набута рибата, пък да става после квото ще с твоя аквариум, а като страничен човек! Това го оцених високо и заради това, колкото и да е далече магазинът, ще ходя при възможност отново.

Надявам се да не реши някой, че правя разни реклами нарочно или нещо такова. Просто се радвам, че има такава тема, в която ясно всеки потребител може да си изрази не само отрицателните, но и положителните впечатления относно продавачи и магазини.

Който търси най-вече цихлиди няма да сбърка ако отиде там!
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: chaykov - 29.04.2006 00:07
+++ за магазина срещу 1-во РПУ в Бургас всичко си има...
най-заредения от всички магазини в Бургас. Голямо разнообразие от риби, птици, бозайници и др. Много отзивчиви хора, отговарят на всичките тъпи въпроси който можеш да зададеш за отглеждането на риби. Винаги полезна информация, за проблеми с питомците и конкретни отговори за отрстраняването им. Единствения магазин в Бургас, в който има морски аквариуми с доста голямо разнообразие от обитатели включително и живи корали. За храни нямам думи всичко каквото се сетиш! Лекарства и много много много други! Най голямата база за развъждане на риби по южното черноморие! Който не вярва да отиде да се убеди! Аз съм бил и ще ходя там, защото по простата причина, че възможно всички магазинчета и дори и най-забутаните съм обиколил из цял Бургас и няма по добър магазин от този!!!
Относно колегата дето писал за цените... писал съм в поста по-долу и на него...!!!
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: vivic - 29.04.2006 00:52
+ магазина в Бургас до пазар "Краснодар" (улицата в дясно от централния вход) - собствениците са страшно любезни хора , няма голямо разнообразие от риби, но каквото търся винаги са ми го доставяли в рамките на 2-3 дни. Имат най-голямо разнообразие от РАСТЕНИЯ в Бургас.  Винаги са ми правили отстепка в цената ако пазаря нещо по-голямо, явно това им е политика към клиентите. Никога не отказват да дадат съвет и то винаги на място.
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Longanlon - 30.04.2006 22:14
Както много пъти съм казвал, първият белег за добър акваристичен магазин, който ми се набива в очи още от входа, са чистите аквариуми. Без мътна вода или водорасли по стъклата - доказателство, че собственикът се грижи и за имиджа, и за стоката си.

+ за магазина на Дискус.бг. Днес бях в него - без аналог сред тези, които съм виждал като обстановка, предлагани продукти и видове рибки и растения. Цените са по-ниски от софийските.

+ за магазин Корал К&К - място в центъра на София, отличен асортимент фирмени продукти, голям внос на растения и риби, много риби собствено производство. Съвестни консултанти-продавачи :)

+
за магазин ЗООМАНИЯ (на Ицо). Изключителни риби - и като екземпляри, и като видове. Голямо разнообразие от фирмени продукти. С удоволствие бих ходил там дори само за да гледам :)

Занам, че всички знаете за тия магазини - просто исках да понатрупат плюсове, за да се ориентират по-начинаещите.
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: 6aro - 01.05.2006 12:29
Един + за магазина на Дисус.БГ и от мен. Доста подреден и има всичко. От техника до храни и филтърни пълнежи и от аквариуми до риби и растения. А сега след новите аквариуми, филтри и др. техники още по-голямо разнообразие има.
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: miTko - 02.05.2006 10:57
От мен също + за Дисус.БГ! Добавям към казаното  вече, новото помещение с изложени аквариуми и осветление за тях, което направиха. Там видях на живо неща, които преди бях виждал само в нета!
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: theater - 02.05.2006 21:45
Оценка "+" за аквариумите, които прави Пецата.
Много съм доволен - красив дизайн и същевременно направен с разбиране. Заслужава си повечето пари на литър.
От него си купих и капак Хаген, който приемам със смесени чувства (по-скоро оценка "-") - не е измислен добре.
Както каза Лонги, за нагреватела Sera 200W и филтъра ще говоря след време (да се надяваме повече от година-две).
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Pac - 02.05.2006 23:25
От мен още един + за магазина на Гълъбец. Много приятно бях изненадан от всичко вътре.  Има невероятни аквариуми (особено големия цихлидарник в дъното). Всичко е чисто и подредено, а обслужването е на много добро ниво. Евала!
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Raven - 03.05.2006 23:33
и от мен + за магазина на Дискус в Пловдив,бях и горе и в базата им в мазето.
много ме впечатли,съвсем европейска работа.
има огромно разнообразие и възможности за поръчка и доставка,а цените са напълно нормални.
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: dido - 03.05.2006 23:38
Нали съм разсеян - голям + и от мен за дискус.бг. Изключително любезен домакин - Наско Казаков. Голям избор на стоки - raven си го е казал по-горе.
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: cihlidi_fan - 04.05.2006 00:15
Аз за сега един голям + за Магазина на Ицо Зоомания. Винаги когато ми е трябвало помощ съм я получил от него! Има голяма разнообразие на риби,растения и маркови продукти!
Искам да кажа че с онези големите му 4 аквариума които са. са може би главните "виновници" сега да гледам цихлид. Преди влизах в магазина му само за да гледам тези рибки!!!  :lol:  8)  Нямах представа що за риби са, и като си купих 70л аквариум той ми помогна кои рибки и какви принадлежности да си купя за него, без да ме мами, както напоследък чета за някои други търговци. Така че си го заслужава този +
+ И за кимбайците. Голяма разнообразие, на риби и на растения. Аз когато влязох първият път бях потресен от голямото разнообразие  :shock:  А и без това Кимбайците са си пичове така че, + и за тях  :lol:
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Boby_ - 04.05.2006 10:52
Аз май съм най-активният писач в този раздел, но така се получава.
Искам да сложа един + на www.petshop1.com.
Правя го заради развитието на казуса с моята поръчка. Днес получих от тях писмо с извинение за забавянето и обяснение на грешката, която се е получила, придружено с мостри от храна, цветни каталози на Сера и други приятни неща. И понеже смятам, че всеки допуска грешки, но само тези, които са способни да ги признаят и поправят, са достойни за уважение, според мен хората от www.petshop1.com си заслужиха плюса.
Смятам да си подновя поръчката при тях и ако всичко е наред, може би ще заслужат и още един плюс, така че минусът съвсем да отпадне.  :lol:
Заглавие: "Корал К&К" (кимбайците), ул. Сердика no.36 и
Публикувано от: russev - 04.05.2006 15:51
Един + от мен за кимбайците
Преди 6 месеца си взех акваиум от тях и съм много доволен. Ако питаш умно, умно ще ти отговорят. Ако задаваш тъпи въпроси (защо ми измряха рибите) ... е няма как да ти кажат :)
Може да не е най-евтиното място в софия, но май ти излиза най-евтино да си пазаруваш от там.  
За да не си помислите че това е единствения магази от който съм пазарувал, ще ви кажа, че съм бил и в магазина на албин и на солунска и в зоомания и в още два квартални. Определено си заслужава да идете до кимбайците дори и да не купите нищо.
В последно време няма възможност да ги посешавам и се налага да пазарувам от солунска ... е там хич не ми харесва. Има един единствен продавач, който разбира и него съм го засичал много рядко.
Като ми се наложи да си купувам лекарства ... мали, мали ... пича извади преведеното на български опътване и почна да ми го чете ...
добре че cihlidi_fan ми беше казал какво ми трябва. Така че за този магазин бих сложил един -
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Тони - 05.05.2006 06:59
Един "+" за Подуенския пазар. (То аз от друго място много рядко пазарувам) Та на пазара има всичко, ако нещо те интересува има кой да попиташ, цените са без конкуренция, какво друго му трябва на човек!
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: scroll_lock - 05.05.2006 09:23
хм.. ми аз пък искам да дам + За Ники Николов. Досега цихлиди съм си взимал само от него, за съвети да не говорим. Помогнал ми е за всичко в аквариума, насочил ме е към хора от които някои неща ще ми излязат по-евтино и /или по-качествено /зависи какво търся/
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Boby_ - 05.05.2006 09:28
:lol: Аз също искам да сложа един плюс за Ники Николов. Вчера си взех от него циприхоромиси - рибките са в прекрасно състояние, много добър размер (6-7 см), мъжките вече са започнали прекрасно да се оцветяват, а цената беше повече от задоволителна за риби с подобно качество. Много щастлив и доволен съм от покупката!  :lol:
Всъщност не знам дали е редно да се използва този плюс в класацията - с Ники сме приятели и може някой да ме обвини в пристрастие. Затова го давам за конкретна покупка, а не по принцип за отношенията ми с него. Нека модераторите да преценят дали да го уважат или не - аз се въздържам от мнение.  :wink:
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: cihlidi_fan - 05.05.2006 10:23
Един Голям + и от мен за Ники Николов !! Всичките ми рибки са от него (цихлидите). И всички са в перфектно състояние, и цветове и т.н. Човека си разбира от работата,няма въпрос на който да не може да отоговори  :idea:
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Liliiv - 05.05.2006 12:02
Искам да дам един "+" за Съботния пазар. Има много голямо разнообразие от всякакви риби и продукти. Повечето (по-скоро дори всички) продавачи с удоволствие обясняват, когато ги попиташ нещо. За цените да не говорим, че са без конкуренция.
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Stas - 06.05.2006 14:07
Никой досега не е казал откъде си пазарува качествени растения.

Аз искам да отлича с "+" двама търговци на растения:

1. Big_gonzo - всички растения, които съм взел от него се приспособиха чудесно към моите условия. Е, един единствен път имах проблем и получих веднага друго растение, т.е. и гаранция върху продадената стока. Растенията са внос и собствено производство.

2. Евгени Младенов - не по-различно от предния търговец. Разликата е, че растенията от Евгени са само собствено производство. Много добро качество и доста добри цени.
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Violeta - 06.05.2006 23:31
Един + и от мен за Зоомания и за Ицо. Магазинът е пълен с какво ли не, а да поискаш съвет от Ицо - можеш да чуеш безплатно цяла лекция :lol: Вярно, че не съм обиколила всички магазини, но не ми е и нужно - Зоомания ми е на една крачка.
Един + и за магазина на Окръжна болница. Наистина, пространството там е доста ограничено, но то се компенсира с добро отношение, пък и каквото съм потърсила там все го е имало
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Desmoria - 10.05.2006 19:37
Днес посетих магазина на Пецата (http://www.aquamakerbg.com) и ако имаше как да му сложа пет плюса, бих го направила :P . Невероятно обслужване и съпричастност към проблемите на клиентите, чисти аквариуми и здрави рибки. Дори ми показа хайвера който му бяха хвърлили Астронотусите. Абе направо един огромен плюс за този магазин.   :D
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: cihlidi_fan - 12.05.2006 22:21
Един Голям + от мен за Васко (killiman)  :!:  1-во защото има голямо разнообразие от килита (а нали и аз от скоро се запалих по тях)
2-ро всичките му рибки са на високо ниво (няма болни, няма бледи а ве всичко е на 6  :lol:  )
3- и 3-то най-важното, че Васко е голям Пич и винаги ще ти помогне ако се нуждаеш от съвет!
lalala  punk
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: miass - 14.05.2006 17:31
Един голям + за магазина на Дискус Бг. Разкошен магазин - и декорацията, и персонала, и чистотата са на невероятно ниво. Чистотата особено ме впечатли. Ако има риби в карантина те информират и не ти позволяват да си купиш от тях. От това си вадя извод, че за тях е важно не само печалбата, а и това клиента действително да е доволен.

+ и за магазин "Воден свят" на бул. "6-ти септември".
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: niki_s - 14.05.2006 18:24
А аз давам един огромен + за магазина на Кимбайците. Много зареден, много риби и растения. И през цялото време през, което бях там неспряха да ми говорят ( не се оплаквам от това а даже се радвам)
>>
Също така ми хареса чистотата на аквариумите при Кимбайците. Нямаше в нито един аквариум водорасли по стъклата и по растенията. А най голямо впечатление ми направиха морските аквариуми. Запърви път вижда такива аквариуми да не говориме за коралите и рибите в тях (говоря, че наживо несъм виждал такива работи). Много съм доволен и впечатлен от тях и магазинът им.
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: theater - 14.05.2006 18:46
+ за магазина на Пецата.
+ за неоните, които гледа и продава Евгени Младенов.[/b]
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Violeta - 19.05.2006 20:36
Най-после намерих време да отида и до магазина на Пецата. Сигурно не е необходимо да обяснявам защо добавям един плюс и от мен, но все пак да кажа, че съм очарована. Видях много повече, отколкото очаквах :D
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Desmoria - 31.05.2006 08:34
+ и от мене за магазина "ЗООМАНИЯ". Красиви, свободно плуващи си и разнообразни риби, чистота и подреденост, чудесно обслужване и споделяне на опит (и отстъпка за хора от форума :) ).Абе като цяло всичко е на 6.

+ за Съботния пазар. Да не взема да прекаля ама там човек може да намери и от пиле мляко  :roll: . Огромно разнообразие от рибки, храни, техника за аквариуми и много други полезни нещица.

+ и за храната на Сера - Сера Микрон. Малките ми златни растат с невероятна бързина, чак четвъртити са станали  :shock:   :lol:
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: 6aro - 02.06.2006 16:50
+ за Ицо! Трябва да кажа, че имено той е причината да се забавя с покупката си на дискусите. И най-вече статията му която написа в форума на Пецата, с която добих доста голяма представа за тези риби. А и с подготовката на аквариума ми за отглеждането на тези риби се надявам и да нямам проблеми.
+ и за Цецо (malomir)! Преди време си търсих Pelvicachromis pulcher, но тук не наперих. Тогава той видя темата и каза, че във Варна имало колкота искаш и ми прати една двойка от тях. Рибите ги получих живи и здрави и сега си штъкат из аквариума и нищо им няма. От тога е минало мноого време.
За сега толкова.
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: sho - 02.06.2006 20:26
POWERPUFF
"+ за магазина до пазара - все още няма рибки и растения, но има най - голямо разнообразие от стоки в Благоевград - филтри и храна на Сера има, нагреватели Jager и продавача е готин - като му показах старите си филтри и нагреватели, той ми каза че са добри и няма смисъл да си купувам нови - останах приятно изненадан - не се опита да ми продаде от наличните - дори ми даде дунапрен за филтъра за без пари - очаквам с нетърпение да заредят магазина с рибки и растения "
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: miass - 03.06.2006 19:00
+ и за магазина срещу Синдикалния дом/трудно го открих, но си заслужаваше/. Има голямо разнообразие от всичко-рибки, растения, храни и други необходими неща, а цените са страхотни!
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: acho_pl - 04.06.2006 14:12
+ за Зоомания. Близо ми е и съм доволен от това което се предлага там.
+ за пазара на Подуене. Доволен съм от обслужването и съветите на продавачите.
+ за Кимбайците
+++ за Пецата. Просто нямам какво да кажа за този човек. Безкрайно коректно обслужване и консултации по различни въпроси.
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Longanlon - 05.06.2006 13:32
само да вметна, че изказвания от типа на "+ за Ицо" по никакъв начин не ориентира човек, който не знае в кой магазин да отиде кой е аджеба Ицо, кой му е магазина и къде да бъде намерен

в този смисъл организаирането и на тази тема смятам за необходимо
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: miTko - 05.06.2006 14:24
Цитат на: "miass"+ и за магазина срещу Синдикалния дом/трудно го открих, но си заслужаваше/. Има голямо разнообразие от всичко-рибки, растения, храни и други необходими неща, а цените са страхотни!

И от мен + по същите причини! Надявам се новият голям аквариум да увеличи разнообразието и количествата! :)
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: NO CARRIER - 07.06.2006 23:09
+ за Big_gonzo (http://aquariumbg.com/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=325), търговец и производител на растения, представител на Даяна ПЕТ (http://dajanapet.cz/en/aktuality.html).
Отговаря изчерпателно на зададените въпроси, дава съвети съвсем на място.
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: polo - 08.06.2006 23:07
+ за новия магазин на бул.Ситняково.
Просто без коментар.
Добро зареждане и обслужване. За пръв път виждам толкова големи и хубави аквариуми на едно място.
Човека вътре ми отдели над половин час, а като разбра че се заглеждам по цихлидите ми изнесе базплатна лекция за малвийците :D .
Предложи ми и 4 различни модела канистъри за 170литров аквариум :!:
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: VassetZ - 11.07.2006 19:19
+за магазина срещу гара подуене , май "аквадизайн" се казваше....перфектното обслужване и страхотни риби;)
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Yana_666 - 02.08.2006 18:27
+ за магазин ,,Итън"на ул.Алабин.Много голямо разнообразие от рибки,растения ,храна,и всичко,от което един акварист се нуждае.Чисти,добре поддържани аквариуми със здрави и пъстри рибки.И обслужването е чудесно-продавачите направо са аквариумни енциклопедии и са много любезни.Така че,отидете там-няма да бъдете разочаровани.
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: 4i4oico - 03.08.2006 11:08
Абе ние от Варна толкова доволни ли сме бе.Аз споделям:
 ГОЛЯМ + за магазина на Дискус-млад и отзивчив екип със прекрасни риби,аквариуми,чисто и подредено ,абе много съм доволен :bravo
+ за Аквамания за голямото разнообразие на риби ,но
- за кучешките стоки. Аз лично мисля че ,,кучешки и рибешки,, стоки трябва да са в отделни магазини/не понасям миризмата на кучешки храни/
много ------ за другите магазини пак заради ,,кучешките,,стоки-просто да гледаш клетки със скимтящи кученца а над тях аквариуми с риби нещо не се връзва
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: rookie_gyn - 04.08.2006 15:05
"+" за магазина срещу I РПУ в Бургас, соственикът и хората които работят там са акваристи с опит
"+" за магазина на К&К в София, голямо разнообразие от рибки и растения, абе хората си разбират от работата
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Boby_ - 29.08.2006 11:43
Един + от мен за http://www.alisa33.com - вчера си поръчах от тях някои части за филтъра, както и филтриращи материали, по телефона прозвучаха като точни и разбрани хора. Днес преди обед пратката е вече у нас. Работят бързо и сериозно. Определено повече няма да търся от другаде филтри и части на Хаген, само от тях.

+ и за Зоомания на Ицо - купих си лампа и филтър на Сера от този магазин на много прилична цена. Впечатли ме аквариумът с големите дискуси - не ги харесвам много като риби и не разбирам от тях, но тези на Ицо са много впечатляващи като цветове и размери.
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Ernest - 04.09.2006 00:20
+ за Васко (killiman) - осигури ми чудесни анциструсчета, които ми свършиха отлична работа!
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: ptsekov - 26.09.2006 03:08
+ за killiman - предлага невероятни килита, винаги е отзивчив и коректен, изпипва нещата - винаги ми е харесвало колко усърдно опакова рибките за дълъг път. Удоволствие е да се работи с него. Във Варна няма такъв като него в магазините за рибки.
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: assensi - 28.09.2006 15:56
++ зa killiman - абе човека си разбира от работата и може да запали дори човек, който отглежда прасета :lol: . Много добро отношение и стремеж за помощ при всяка ситуация :!:
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: vivic - 02.10.2006 19:33
+ за killiman (Васко) - вчера ми прати до Бургас  2 двойки чудесни килита. Помага ми постоянно с информация и съвети и определено би било хубаво да има повече търговци като него.  :!:
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Trobata - 21.10.2006 22:19
+ За магазин Селва. Много отзивчиви и любезни.
Магазина се намира на улицата срещу Синдикалния дом, не Аксентий Велешки, а тази глухата, която отива към хотел Лайпциг.
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: yri - 23.10.2006 12:47
Един голям + за магазина срещу синдикалният дом в Пловдив (първия който е почти на ъгъла не му знам името). До сега съм пазарувал само от него и съм много доволен. аквариумите са чисти,  а продавачите или поне единия е страшно компетентен :) Досега съм много доволен от тях, довечера даже ще мина да си взема някоя и друга тревичка. :P
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: penchod - 07.11.2006 09:54
+++ за магазин Аквамания във Варна, голям избор на видове за каквито само бях чувал досега и по софийските стандарти невероятни цени! Хората си разбират от работата, бяха много загрижени за рибоците и 5 пъти ме предупредиха да внимавам да не ги простудя по пътя.
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазинl
Публикувано от: eli4ka73 - 08.11.2006 16:57
Още един + за аквариумите,които прави Пецата.Всичко е направено перфектно и с мисъл,за да се обслужва аквариума с удобство.Пецата много ми помогна и с подреждането на аквариума,понеже ми е за първи път.
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазинl
Публикувано от: FLEX - 12.12.2006 22:25
От мен един + за Интерзоо на ул. Крум Попов 64. Отидох да си купя от там Tetra Guppy. Нямаха, но си взех ПХ тест на сера. Продавачката беше много учтива, и понеше исках и тест за карбонатна твърдост, а нямаше в момента, ми записа телефона и каза, че ще ми се обади като доставят.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: BPEMETO - 19.01.2007 18:20
Днес бях в магазин Дискус - Пловдив  за пореден път :) Продавачите са винаги любезни и има доста богат избор на стоки  *OK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: don_misho - 24.01.2007 19:56
Един огромен + за растенията на Big_gonzo,докато ги засадих и тръгнаха като луди *THUMBS UP*
Огромен + и за килитата на Васко(killiman)чудесно производство,а и човек на който може да се разчита за съвет и помощ по въпроса! *THUMBS UP*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Boby_ - 25.01.2007 08:46
Я и аз да взема да сложа един + на магазина на Big_Gonzo (онлайн версията му).
Поръчах си храни и един биостартер, дойдоха навреме, човекът даже ми предложи да ми ги донесе на пазара, но аз нямах възможност да мина да си ги взема, та се наложи с куриер да пристигнат. Малко скъпичко излиза доставката, но е поносимо.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: botan - 28.01.2007 23:52
по няколко огромни +
за следните магазини:
1 кимбайците
2 мага на солунска
3 интерзоо
е тея хора са НЕВЕРОЯТНИ 1 защото са мн мн мн отзивчиви ,2 винаги имат това което търся и 3 издържат (все още)непрекъснатата ми градушка от въпроси :-D
наистина 3тото е огромно постижение! БРАВО!
*bg*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: iek - 29.01.2007 20:06
ул. Гълъбец no.5, (на бул. СИТНЯКОВО, срещу училище Жулио Кюри- един плюс и от мен за този магазин:най-просторен,чист и подреден от всички аквамагазини в София.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: doncamillo - 09.02.2007 11:36
Слагам наистина ГОЛЯМ + на www.PetShop1.com
няколко пъти за една година ми доказаха че са наистина коректни търговци,браво
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: denzel - 09.02.2007 11:58
Цитат на: Longanlon - 30.04.2006 22:14+ за магазин Корал К&К - място в центъра на София, отличен асортимент фирмени продукти, голям внос на растения и риби, много риби собствено производство. Съвестни консултанти-продавачи :)
+ и от мен. страхотен магазин има си всичко,много добри и любезни продавачи
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазин&
Публикувано от: puhcho - 14.02.2007 12:43
слагам един ОГРОМЕН + *YES*
На магазин аква дизайн,много добро обслужване от страна на Боян Шушлин.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Живко - 17.02.2007 08:35
+ за www.PetShop1.com
Много бързо си получих нещата.
Любезни и експедитивни отговори на уточняващите въпроси.
Куп рекламни материали при доставката.
Какво повече му трябва на човека.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: denzel - 02.03.2007 17:08
едно малко плюсче за зоомагазин в люлин 10,бл 109 П за това че младата продавачка обяснява и помага с каквото може. личи си че не е само там за да прибира пари. има няколко малки аквариумчета със дребни и известни стандартни рибоци,една малави буна с хубави африканци,аксесоари,джунджурии и храна на СЕРА /това което ми трябваше точно,а тя ме изненада с познанията си/... похвално !
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: penchod - 05.04.2007 16:52
 Днес ходих в магазин Аква дизайн, където не бях ходил  отдавна. Искам да споделя, че изключително много се радвам, че най после в България се намери вносител, който да направи поръчването на филтри Ехейм по интернет безмислено, за което много им благодаря!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: N.Nobs - 06.04.2007 13:06


" зоомагазин в люлин 10,бл 109 П  за това че младата продавачка обяснява и помага с каквото може."

+
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: mitkodobroto - 30.04.2007 13:04
днес ходиш да си купувам нещата за новия ми капак с вградено осветление обикалях доста докато попаднах в магазин комфорт на ъгъла на христо ботев  и парчевич там намерих всичко необходимо пури дросели и ........
обслужването е на ниво даже ми начертаха схема как да вържа нещата едното момче се обади на баща си да пита каде мога да си намеря алуминиево фолио
така че най големия плюс който може да се напише те го заслужават
моля да го добавите магазина защото за стара загора няма посочен магазин за осветление и да не обикалят и други като мен
ако темата е само за зоо магазини моля да изтриете този пост
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: le6o - 06.06.2007 18:01
Един голям + за "Съботния пазар".Целият арсенал от аксесоари за аквариуми,видян по магазините,които обиколих при престоят си в София,събран на едно място на много добри цени!!!Ехе пак ми се ходи там.. :)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазин&
Публикувано от: denzel - 07.06.2007 14:31
едно огромно БРАВО,много похвали,плюсове + и благодарности за симпатичната,добра и Разбираща продавачка/леко закръглена,с очила/ в АкваДизайн откъдето вчера си купих няколко неща след нейните думи,разяснения,демонстрации и помощ.... направо останахме смаяни със жена ми след нейното Буквално Развихряне в магазина !  *privet*  *thanks и за това че ми предложи бартер на рибите които имам,дори и да не стана,все пак ме очарова със постъпката си.  *BRAVO*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Tigankov - 28.06.2007 00:20
Голям + за трите магазина в Шумен(не знам точно на коя улица са ама са един до друг)Никога не бях очаквал че в такъв малък град ще има толкова добре снабдени и чисти магазини.Обслужването е на много добро ниво.Тва е единственото място от което смогвам да купувам жива храна.Рибките са читави,растенията също.Продавачите са добре ориентирани и готови да ти помогнат(не като тъпите бабки дето киснат по тия "дупки") *thanks *bg*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: jommy - 21.07.2007 19:36
+++ за магазина на Аквадизайн София. Да не казвам голяма дума, но от всички магазини който обиколих - това е магазинът с голямо М.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазин&
Публикувано от: spetsa - 21.07.2007 22:26
Моят наистина голям + е за магазина на ъгъла срещу синдикалния дом.Какво да кажа за пространството което е магазина е наистина много добре зареден,чисти аквариуми и винаги продавачите няма да ти откажат да ти обяснят нещо.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: martinis - 11.08.2007 13:25
От мен 3 големи плюса: *privet*
+ за магазина на Пецата - "Аквамейкър" в Слатина/София
+ за магазина на Боян - "Аквадизайн" - ул. Гълъбец5/София
+ за магазина на Кимбайците - "К и К Корал" - ул. Сердика36/София
*thanks
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазин&
Публикувано от: ceco - 17.10.2007 12:52
Тука му е мястото, пък и дойде времето да сложа един ей такъв
+
на фирма Аквадизайн.Направиха ми един красив аквариум, заедно с шкаф, капак и осветление.Изработката е такава, какъвто е и вида на магазина им- перфектна.
След време се наложи да преработят някои неща/по мое желание/- направиха го с желание и безплатно.
Бяха единствените, които след първият ми разговор ми дадоха писмена оферта, в която всеки модул беше описан видово и с цена.
Купувайте от тях аз ще продължавам да го правя с удоволствие.
*BRAVO*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: dido - 17.10.2007 13:54
Тоя последния ред няма място тука...  rulez
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: streetspluntep - 17.10.2007 14:45
Един Голям +за Магазин Дискус във Варна!
Много подреден,чист,просторен и най-вече добре зареден магазин.
Обслужването е перфектно!
Браво,Магазина е супер!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: dido - 25.10.2007 23:41
+ за кореновите таблетки на big_gonzo - Dajana Pet plant root. Спасиха ми елеохариса :-)  *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: sss - 19.11.2007 12:24
Голям + за магазина срещу Първо районно в Бургас.
Отлично подреден и поддържан. Невероятен асортимент. Богата гама от риби и растения.
Винаги компетентни съвети.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: mistar_ti - 05.12.2007 18:08
Много голям + за http://ld-gmbh.com/index.swf  предстажителите на Камоци останах приятно изненадан след запитването от мен ми пратиха оферта за нещата и при поръчката доставката беше за тяхна сметка дано да се увеличават коректните търговци
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: ogogogo - 29.12.2007 14:21
Според мен мястото където ще бъдете обслужен най-добре в софия е магазина на Пецата.
Всичко на сера,а вече има и продукти на тетра.Огромно разнообразие на филтри и най-вече
най-качествените аквариуми в България.На въпросите ти се отговаря по съвсем прост начин
така,че да може да го разбере и дете.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: denzel - 29.12.2007 19:08
+ за Акватика и Дискус [скоро и в СОФИЯ  *privet*],и някои по-малки в Пловдив където бях днес на обиколка /от темата ''Адреси на магазини''/. много риби,много разнообразие от стока,много идеи и работи. супер са магазините,наистина. много съм доволен.
Но бях страшно разочарован заради бруталната вандалщина на един от тях,където бяха изпочупили пакетите с павета и бяха засегнали големи аквариуми и хубави риби.
това конкуренция ли е,злоба ли,завидност ли,какво ? егати дебилите,да ги сцепат като ги хванат... възмутен съм !
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Жоро - 02.01.2008 22:28
От мен един голям + за Зоо център в Суходол,наистина ми направиха страшно добро впечатление.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Yana - 08.02.2008 10:57
Още един +и от мен за магазина на улица Гълъбец при гара Подуене.Горещо го препоръчвам.Още с отварянето но вратата влизаш в друг свят и нямаш желание да си ходиш.А и двамата продавачи/предполагам са мъж и жена/бяха изключително учтиви и добронамерени без да те натискат да си купиш непремено нещо.
*BRAVO*  *thanks *THUMBS UP*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: zambo - 08.02.2008 12:38
- за Кимайците - луди цени . Всичко в магазина е *2 и *3
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: миа - 09.02.2008 15:37
Едно плюсче от мен за магазина на спирката на окръжна болница.Всичките ми животни без рибите са от там.Винаги като влизам в магазина продавачите говорят учтиво,познават хамстерите дали са мъжки или женски,костенурките ги гледат добре-и моята костенурка е от там.Приятелката ми гледа папагали-единствения им недостатък бил,че не ги хранят и са слаби.Рибките обаче не ги познават дали са мъжки или женски,имената на видовете в аквариумите са написани на стъклата,но с правописни грешки,а и почти никога няма видовете които са написани,защото до 1 час младосчани са разграбили водораслоядите,които сварих само веднъж.Браво!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Violeta - 12.04.2008 13:48
Препоръчвам горещо новата Зоомания на Аквазавъра. Няма абсолютно нищо общо със старото място, освен самия Ицо, разбира се. Съжалявам, че не носех фотоапарат, за да покажа, но просто си заслужава да се види - Студентски град, бл.59, Магазин Зоомания (близо до Зимния дворец).
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=df778dcfadb663f1e581cfc35e6da94b&city=sofia&str=%D1%D2%D3%C4%C5%CD%D2%D1%CA%C8+%C3%D0%C0%C4+59&grid=m5k&nType=49&oName=&oType=49&Map50_20.x=171&Map50_20.y=36 (http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=df778dcfadb663f1e581cfc35e6da94b&city=sofia&str=%D1%D2%D3%C4%C5%CD%D2%D1%CA%C8+%C3%D0%C0%C4+59&grid=m5k&nType=49&oName=&oType=49&Map50_20.x=171&Map50_20.y=36)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: spetsa - 14.04.2008 00:58
От мен един + за магазина на дускус на Авксентий Велешки до синдикала.Преди там работеше една баба дето не ги разбираше много много нещата и нямаше почти нищо освен аквариуми.Сега са сложили едно момиче(доста приятно и разбрано)ми се стори и имаше цял нов стилаж с аквариуми.Добре че са оправили работата  :-P
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: batvale - 16.04.2008 23:32
От мене един ОГРОМЕН + за Аквадизайн, хората си разбират от работата  *DONTWORRY*, набързо ми изпразниха един 230 л. аквариум обурудван и пълен със златни, та да си го отнеса (понеже пуста краста, като си науми човек нещо, докато не го свърши не заспива  *CRAZY*) пък взеха, че ми направиха и отстъпка за грунда и ми подариха най-арниа анубиас, направо ме зарадваха! Успех за вбъдеще.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: ivaka87 - 22.04.2008 22:37
"+" от мен има зоомагазина с/у Окръжна Болница-верно малък е,няма кой знае какво разнообразие,но винаги когато сум си купувал оттам риби,съм бил много добре обслужван и на всички зададени от мен въпроси е било отговаряно възможно най-изчерпателно.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазин&
Публикувано от: stef4o1193 - 05.05.2008 13:30
Един огромен + за магазина на Пецата .Вътре  може да се намери всичко сера,тетра,ехеим и много други работи.Половината от рибите да не говорим ,че са българско производсто та даже и негови.За мен тои прави  наи-хубавите аквариуми в БЪЛГАРИЯ *bg* .Обслужването е на много високо ниво ,аз много често му досаждам :-[ ,но тои винаги е на линия да ми обясни.И не мога да разбера защо всички му пишат името със +.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: puhcho - 22.05.2008 20:12
+ За магазина срещу първо РПУ в БУРГАС, страхотен, много зареден, добро обслужване, чисти и подредени аквариуми, дори и морски.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: GrandePippo - 31.05.2008 10:05
Big Gonzo

1. Отличен асортимент от растения
2. Коректно отношение към клиентите
3. Добри цени
4. Добро качество на растенията
5. Могат да се намерят на много места в различни градове
6. Изпраща по куриер

Поздравления!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазин&
Публикувано от: siGma - 11.06.2008 01:47
petshop1 , e заслужил + са си и от мен ,нищо че вече не съм техен служител, искам да ги похваля затова че шефовете са номер 1 дори и когато спорят с теб за нещо от което и хабер си нямат и те натоварват със задачи който не ти влизат в работата, но това е един нищожен минус който се отнася по скоро с грешката че са наели няква си там която им е или роднина или близка приятелка която се стреми да уплюе секи който си разбира от работата само и само за да може тя да се подмаже на шефовете си, но това е друга тема, Собствениците въпреки това са страхотни хора стремящи се към най-доброто за свойте клиенти (но не и за свойте служители) макар и да съм израстнал в семейство на данъчни заяждащи се със всичко аз не можах да намеря със какво да уплюя магазина по отношение на документация, и КЛИЕНТИ и КоЛЕГИ този магазин се стреми към върха очаквайте все по добро представяне от него и не вярвайте на това което се опитва да ви обеди русоляво високо момиче, Шар-пея не се набръчква като порастне той се изглажда!!! Усмивка и въпреки тази изцепка МАГАЗИНА Е СТРАХОТЕН Браво Анто Усмивка  Благодаря


Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: chaykov - 26.07.2008 15:39
Има едно ново магазинче в Бургас жк.Изгрев до бл140 зад сервиза на форд. Изключително доволен няколко аквариума ми лепи човека, капаци прави... Сега и риби е заредил аквариуми с растения подготвя... абе 10+
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: iek - 15.08.2008 13:12
+ за hitlighting.com , наложи се да рекламирам един електронен баласт за металхалиди. Изпратих го по куриер до складовата им база в Първомайци, а на другия ден получих нов, всичко това за тяхна сметка, явно и в България има фирми на Европейско ниво.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазин&
Публикувано от: FHM - 13.09.2008 19:28
Един голям + за магазин "Воден свят", бул. "А. Дондуков" много добре зареден от към риби , има риби който немогат да се намерят на повечето места (например  Галактическа микро расбора )сериозни хора са (казаха кога ще има рибите който тъсех и бяха там когато отидох и са много жизнени :) )
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: WaTeR_bOy - 13.09.2008 21:39
+ За DISCUS BG във Варна.Добре зареден продавачите са много учтиви. :-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: stenli - 24.09.2008 13:21
Цитат на: Жоро - 02.01.2008 22:28
От мен един голям + за Зоо център в Суходол,наистина ми направиха страшно добро впечатление.

+ и от мене. Много добре зареден и учтиви служители.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазин&
Публикувано от: botan - 27.09.2008 10:42
+
Както винаги съм много доволен и от животинките и от обслужването във Воден Свят зад Дарик радио! *OK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: AngelEyes - 05.10.2008 11:43
Един ОГРОМЕН + за магазина в к-с Изгрев, бл. 140 (зад сервиза на Форд) в гр. Бургас. Изключително отзивчиви хора, изпълниха ми поръчка без да ме познават, цените са съвсем нормални, собственикът на магазина разбира доста от акваристика. Човекът прави и аквариуми с обков, осветление .. изпипана работа!  *THUMBS UP*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: mima_sf - 26.10.2008 10:25
Няколко огромни +++ за магазина ул."Гълъбец". Колкото пъти съм отишла там (дори с елемнтарни въпроси на начинаеща) винаги са ми обърнали внимание и са ми обяснявали всичко. Дават компетентни и ценни съвети, не се опитват да продадат на всяка цена. Удоволствие е да се пазарува при тях. А магазина е прекрасен, чисти аквариуми, здрави рибки. Едно голямо БРАВО!
Вчера си купих от тях прекрана валинсерия и си избрах вече новите обитатели на аквариума. *YAHOO*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Деян - 27.10.2008 21:11
Един плюс от мен за врачанския магазин,срещу "тракийската принцеса",продавачката е възрастна,но винаги би ти услужила със съвет.Наскоро заведох един приятел,новозапален акварист да си взима аквариум,с пълен комплект оборудване.Поради факта,че направихме добър оборот,жената ни подари четири анциструса и доста храна.Пропуснах да отбележа,че това е нещо като семеен бизнес за нея и семейството й.Те си размножават рибетата за продан,а повярвайте ми избора е доста голям.Ами това е.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Boromir - 27.10.2008 21:23
Браво на хората от DISCUS - Варна  *BRAVO*
Наистина доста добре зареден магазин и персонала е на ниво!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: todordenov - 08.11.2008 17:27
С най голямо удоволствие давам "+" на зоомагазин "Итън" на ул. Алабин в София. За малкото си пространство е изключително добре зареден с качествена стока! Богат асортимент от рибки и растения, чисти аквариуми и т.н. Пазарувам с удоволствие!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: marioiv - 11.11.2008 12:54
Цитат на: mima_sf - 26.10.2008 10:25
Няколко огромни +++ за магазина ул."Гълъбец". Колкото пъти съм отишла там (дори с елемнтарни въпроси на начинаеща) винаги са ми обърнали внимание и са ми обяснявали всичко. Дават компетентни и ценни съвети, не се опитват да продадат на всяка цена. Удоволствие е да се пазарува при тях. А магазина е прекрасен, чисти аквариуми, здрави рибки. Едно голямо БРАВО!
Вчера си купих от тях прекрана валинсерия и си избрах вече новите обитатели на аквариума. *YAHOO*

И от мен няколко плюса за същия магазин - май се казва "Аквадизайн". От скоро имам аквариум и не съм съвсем наясно с всички изисквания за добър аквариум, но там хората нямат нищо против да обяснят какво е необходимо и какво - не.  Всичката техника (аератор, филтър, негревател, термометър), плюс субстрат, чакъл, растения, корени и добавки за водата си купих от там. Последния път си купих 3 анциструса, 2 палеатуса и 2 отоцинклуса... Всичко на всичко за три ходения съм похарчил около 300 лева. Скоро пах ще ходя за още рибета за по-високите слоеве от аквариума. Забравих да спомена, че всеки път хората ми правят по някакъв дребен подарък. 
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: bgangler - 05.12.2008 13:15
Един голям + за killiman! Професионално отношение, бърза доставка, коректност!
Голямо благодаря за артемията!

Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Dred - 14.12.2008 22:38
аз ходих преди 2 седмици в "Аква Свят" и останах много доволен от обслужването и от магазинчето, бих отишал пак
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: kardam681 - 04.01.2009 11:10
+ за "Аква Свят" на "Донодуков"№66-много богато разнообразие на редки сладководни и морски рибир,корали и ракообразни -Петя и Марио си живеят със и за  рибите......................
+ за Пецата в Слатина-царя на цихлидите и направата на аквариуми и не само това!!!!!
+ за магазина на Орлин в Младост1-живота са му дискусите на този човек,единствения български акварист с такова международно пизнание
+ магазина на Аквазавъра-един от най-добрите акваристи в София -много богато разнообразие на риби
............за съжаление всички останали магазини  в София наблягат на продажбата на кучешката храна-но пък може и в това да им е силата  =-O =-O
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: APC - 31.01.2009 13:26
Здравейте Всички,

Бих желал да изкажа искреното си възхищение от магазинчето на Дондуков (Аква свят). Изключително добро обслужване на клиентите-учтиво, компетентно и ведро. Рядък пример за това какво трябва да бъде отношението към клиента.
Имат много добър асортимент от по-рядко срещани рибки, ракообразни и растения. Цените им са много разумни.

Заслужава си да ги посетите!

Поздрави
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Radinka - 08.02.2009 00:42
Днес посетих зоомагазина в кв.Владиславово до училище "Пейо Яворов",който е само за акваристика.Въпреки че все още не е напълно зареден останах доволна.Обслужването беше добро,рибите красиви а цените задоволителни.Малко останаха магазините с добро обслужване,но това е друга тема  ;)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазин&
Публикувано от: ccpzaz - 09.02.2009 00:36
И аз искам да се включа с няколко ++++++ за магазина до 1-во районо в Бургас.Това тяхното е нечовешко  =-O , а за обслужването винаги е на ниво 
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Radinka - 10.02.2009 23:17
Голям + за управителя на магазин "Дискус" във Варна.Уважавам хората който защитават своите интереси  *BRAVO*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: vnedel4ev - 16.02.2009 17:44
Цитат на: Radinka - 08.02.2009 00:42
Днес посетих зоомагазина в кв.Владиславово до училище "Пейо Яворов",който е само за акваристика.Въпреки че все още не е напълно зареден останах доволна.Обслужването беше добро,рибите красиви а цените задоволителни.Малко останаха магазините с добро обслужване,но това е друга тема  ;)
и аз го посетих днес след работа.давам +,въпреки че не е напълно готов,още не продават растения,но са приготвили 3 големички аквариума специално за тях,по около 200л ми се видяха.има богат асортимент рибки,изглеждат и здрави :-D.в съседство на окло 50 метра в посоко 5-ти супер има един зоомагазин,не знам името му,но хич го няма...бетите едни апатични,приличат на болни...много черна брада,калпави растения.та за него давам -
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: kuvert - 18.02.2009 22:57
+++ за магазина в бл.526 в квартал Връбница 1 в София.
Чисто,подредено,поддържани аквариуми,заредено с всичко необходимо за един акварист над средно ниво.Учудващо за квартален магазин поддържат добраналичност от аквариуми(дори и 400-500 л.),канистри,препарати.Забелязах,че продават и растения на Big Gonzo.Пожелавам им успех и се учудвам,че досега никой не ги е похвалил.Явно в тоя квартал акваристиката не е на почит!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Dzeni - 20.02.2009 19:33
Един голям плюс за магазина в ж. к стрелбище, имат уникални гупи и господина е доста посветен в областа на акваристиката. *BRAVO*
Обслужването е на ниво.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: batvale - 20.02.2009 21:10
До "Фантастико" на Нишава има едно кафе, преди време му викаха "Стъкленото", магазина се намира в пряката срещу кафето, във високия блок, до него има и магазинче за цигари т.н.....
П.П. Пряката е затворена от към "Нишава"  *THUMBS UP*
+ и от мен за магазинчето.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: skekivd - 31.03.2009 20:17
здравейте.искам да изкажа 100%-ови благодарности,на магазина в подуене/под кооперацията/.попаднах на една жена,която беше невероятно изчерпателна откъм отношение и разяснение+++++++браво.смятам че всеки от форума си има любим магазин.аз започнах с този и....така ще бъде,а бях там само за една сера микрон.                         п.п.съжалявам че не знам името на магазина,това ще се промени *thanks  Току що разбрах "Аквадизайн"
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: galin76 - 12.04.2009 04:35
Много ++++ за дискус варна. Наи-добрият магазин за акваристика .Сравнително голям магазин, занимаващ се само с акваристика .Винаги чисти аквариуми,здрави рибки ,подържат постоянно разнообразие от растения,охлюви ,скаридки и др.Много добро обслужване ,само плюсове.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: will - 13.04.2009 21:24
+ за магазина на стария пазар във враца (зад линията) много голям фен съм на този магаазин само там ходя продавачите са много приятни дават съвети не се мусят когато влезеш само да разгледаш рибите са здрави имат всичко за което питаш и като всичко разбират а не само да дават безмислени съвети  *THUMBS UP*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Radinka - 14.04.2009 11:42
Браво и един + за зоомагазина в МОЛ ВАРНА.От скоро са,но добре почват.Чисто е,обслужването е добро.На 16.04 очакват голяма доставка от риби и растения.за момента имат  3 вида риби.Оборудването което предлагат е на нормални цени.Не предлагат продукти на Сера което им  носи и един -.
  Взимам си думите назад,днеска страшно ме разочароваха.Момичетата нещо не са компетентни нито за риби нито за гризачите,едното момче разбира но една птичка пролет не прави.Сори изгубиха ме като клиент.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: BOJO - 18.05.2009 09:48
Голям + за магазин Дискус в Плевен/ под пожарната. Много хубава зареден магазин, чисти аквариуми , много прилични цени. Човека си разбира от работата и може да даде компетентен съвет. Вчера /НЕДЕЛЯ/ го посетих и разгледах подробно всичко. Пожелавам си да има повече такива магазини. Поздрави :)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: kvostaaa - 24.05.2009 18:28
един голям + за Скалра в Пловдив доста голямо разнообразие от рибки и не само и всичко е доста евтино и обслужването е страхотно, една жена си беше взела една златна рибка  и я попита как се гледа и една от продавачките 20 мин докато бях в магазина и обясняваше(от азотноя цикал до как се смена водата)  :-)
п.с.след като си трагнах жената още и обясняваше =-O
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: magutta - 19.08.2009 10:03
Голямо браво за магазин "Зоомания" - ул. "Майор Кавалджиев"137, Стара Загора! :) Толкова добре поддържани аквариуми в магазин не бях виждала скоро, а и не са малко аквариумите - към 40, в отделна стая. До колкото разбрах си имат специален човек, който се грижи за тях. Браво! 
*privet*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: bluefire - 16.09.2009 19:52
голям + за магазина на първо районно (които е сега малко по нагоре по улицата )
Заглавие: aaa
Публикувано от: kiko_eti - 04.10.2009 22:02
Вчера ходих  в новият Зоомагазин до JUMBO на бул. България и съм супер доволен от персонала и обслужването , магазина е доста добре зареден и е на прилични цени
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: vasso - 01.11.2009 22:08
Голям + за магазина на ДИСКУС в София ! В по-добър магазин не съм влизал. Персоналът е на ниво и си заслужава да се пазарува от там!  :-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: BOJO - 02.11.2009 09:53
Цитат на: vasso - 01.11.2009 22:08
Голям + за магазина на ДИСКУС в София ! В по-добър магазин не съм влизал. Персоналът е на ниво и си заслужава да се пазарува от там!  :-)

:-D И от мен +
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: didoman - 15.11.2009 21:19
Ако ви трябва хубав зоомагазин в Стара Загора, днес бях до един , който се намира на Ул.Гурко в близост до Бул.Патриарх Евтимий. Пирани се казваше. Изключително любезна продавачка, която ми даде доста съвети, а имаше риби, които никаде в пловдив не бях виждал.  :-) *THUMBS UP*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: suntsu69 - 15.11.2009 21:24
Цитат на: vasso - 01.11.2009 22:08
Голям + за магазина на ДИСКУС в София ! В по-добър магазин не съм влизал. Персоналът е на ниво и си заслужава да се пазарува от там!  :-)

Чак пък толкова. Продават риби, които не знаят какви са... Има едни, които са кръстили просто "барбус". Единия продавач вика, че били "роднини" на барбусите, а колежката му, че са тетри. Питаха шефа - по фактура били барбуси от Гвиана или Гвинея, ама май не били...
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: vasso - 15.11.2009 21:37
Като купувам риби предварително се запознавам с тях, така че не знам дали са компетентни в това отношение, но наистина това е недостатък ако е вярно. Чисто и добре заредено е . :-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: suntsu69 - 15.11.2009 21:46
Така де, и аз видях барбус, който не съм виждал даже на картинка и исках да се запозная с него преди да го купя, но уви...
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Асен Евгениев - 15.11.2009 21:59
Магазина е перфектен, с едно изключение - продавачите. Исках да си купя тор за
растениятя. На всеки мой  въпрос момчето излизаше да пита Наско, който водеше
бизнес разговор отвън. Или започваше да ми чете етикетите на шишетата - нещо,
което и сам мога да направя. Не знаеха и имената на растенията, които продават.
Оправят ли този проблем, няма да имат равни.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: ivaka87 - 19.11.2009 17:02
+ от мен за магазин "Аквадизайн",както и за магазин за осветителни тела "Hit",който се намира срещу Румънското посолство. *BRAVO*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: ceco - 19.11.2009 20:27
Цитат на: akapulko - 15.11.2009 21:59
Магазина е перфектен, с едно изключение - продавачите. Исках да си купя тор за
растениятя. На всеки мой  въпрос момчето излизаше да пита Наско, който водеше
бизнес разговор отвън. Или започваше да ми чете етикетите на шишетата - нещо,
което и сам мога да направя. Не знаеха и имената на растенията, които продават.
Оправят ли този проблем, няма да имат равни.
Дай им все пак поне ''100 дни''. Явно момчето и момичето са нови. Ще мине време докато се научат. Аз примерно, макар и любител го правя вече повече от 30 години :duvar:
Иначе безспорно в София ''Дискус'' и ''Аквадизайн'' са магазините. От мен по много плюсове и за двата. *BRAVO*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: sliven - 20.11.2009 14:05
+  за Дидоман=Продавачката дала да ги видят(съвети)??Браво!  *ROFL*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: ivan_251 - 29.11.2009 10:10
eдин тлъст+ за Аква Дизаин гара подуене.Аквариумите са чисти,а човека вътре е готин и си разбира от работата. *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: phoenix9040 - 02.12.2009 22:38
Е не мога да повярвам ,че досега никой не е оценил mi6okalkana ,колкото и плюсове да му даде човек все са му малко :)

1. Изключително компетентен +
2. Голямо разнообразие от внос на растение и риби +
3. Растениета са в отлично състояние. +
4. Изключително коректен +
5. Цените му са определено много народни. +
6. Праща по куриер +
7. Внася редки видове по заявка. +

Е досега се сетих само за седем неща ,но определно има и още +++++++

А ето и връзки http://aquariumbg.com/forum/index.php/board,59.0.html (http://aquariumbg.com/forum/index.php/board,59.0.html) .
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: santah - 02.12.2009 22:58
Подкрепям phoenix9040 по всички точки.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: elblanko - 03.12.2009 10:18
И от мене няколко големи плюса +++++++++ за mi6okalkana.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: don.mitio - 03.01.2010 07:55
Голям плюс за магазина на "Аквамания" във Варна.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Peakone - 11.01.2010 11:02
+ за Аква Зона срещу Синдикалния ;)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: eraser - 11.01.2010 12:50
+ за магазин ' ХАМЕЛЕОН' в Пазарджик  :-P
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: santah - 11.01.2010 19:10
Цитат на: Peakone - 11.01.2010 11:02
+ за Аква Зона срещу Синдикалния ;)
Да,наистина магазинът е много добър. Занимава се само и единствено с акваристика.
Продава разнообразна техника,видове рибки и растения.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: kardam - 26.01.2010 19:34
Цитат на: phoenix9040 - 02.12.2009 22:38
Е не мога да повярвам ,че досега никой не е оценил mi6okalkana ,колкото и плюсове да му даде човек все са му малко :)

1. Изключително компетентен +
2. Голямо разнообразие от внос на растение и риби +
3. Растениета са в отлично състояние. +
4. Изключително коректен +
5. Цените му са определено много народни. +
6. Праща по куриер +
7. Внася редки видове по заявка. +

Е досега се сетих само за седем неща ,но определно има и още +++++++

А ето и връзки http://aquariumbg.com/forum/index.php/board,59.0.html (http://aquariumbg.com/forum/index.php/board,59.0.html) .
...............аааа за първото,съм съгласен НО до като ти каже това което си питал ти изсипва един куп ненужна информация :-D :-D :-D :-D
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Мишо - 26.01.2010 23:18
Още един положителен знак за mi6okalkana от Пловдив.
- заявка по телефон
- коркетно изпълнена
- здрави риби
- актуална цена
- голямо разнообразие риби и растения
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: trupai - 27.01.2010 09:42
Още един голям + за mi6okalkana!
Освен рибите и растенията, предлага изключителни охлюви и скариди!
Супер точен и коректен!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: aleks7373 - 27.01.2010 13:09
Магазина под бл.СЕРДИКА /Русе/++++++/6+/.Евгени Бозашки/собственик/на 8-10кв.м. площ работи от много години,никога не ми е отказвал съвет, *BRAVO*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: p1amen - 10.02.2010 16:36
Един голям плюс за Wwlado, наистина много точен човек.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Vannkata - 10.02.2010 18:55
И от мен един голям + за мишо калкана и магазин Дискус Варна  ;-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: gecatax - 10.02.2010 20:29
+ за mi6okalkana (макар да не съм пазарувал от него, ми е отговарял на това което съм питал, а и скоро ще си търся HC, Pogostemon helferi, Utricularia graminifolia, Hemianthus micranthemoides - така че невиждам кой друг би ми дал HC и Utricularia graminifolia )
+ и за моя човек Владо от който си взех рибките (скоро ще го навестя за някой др. неон)
Това е от мен засега ако се сетя някой друг който ще пиша, иначе има още дълъг списък с хора който ми помогнаха и даже отделиха от времето си, за което  *privet* !
Поздрави!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: nikolaytoshev - 10.02.2010 20:51
Един голям + и от мен за mi6okalkana и
голям + за магазинчето на Жорката срещу Синдикалния дом
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: dandy - 19.02.2010 13:56
Два ++ за Евгени на Сердика и новият Изгубен Рай /и двата в Русе/, добри цени, прекрасно обслужване, голямо разнообразие.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: s1spek7 - 07.03.2010 23:30
+ за магазина в Хасково на Автогарата
има доста неща като за Хасково :-D е знам сиг е 10 пъти по-зле от тези в Пловдив,Варна,Бургас,София и др ама за  Хасково си  е доста добър
Риби,Филтри,Нагреватели,Аераторни помпи , Акваируми по поръчка и почти всички неща за добре оборудван аквариум  *BRAVO* винаги приятелски настроени  :-)
е има си и минуси ама като за Хасково е добре  :-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Asmodeus - 11.03.2010 07:50
Цитат на: p1amen - 10.02.2010 16:36
Един голям плюс за Wwlado, наистина много точен човек.

+ И от мен! И въпреки че растенията, които поръчах от него пътуваха в зимни условия /0 гр./, и при това закъсняха с 1 ден заради задръствания по пътищата, състоянието им е отлично!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Black Adder - 11.03.2010 11:22
Цитат на: Peakone - 11.01.2010 11:02
+ за Аква Зона срещу Синдикалния ;)
голям + и от мен, няколко пъти вече ходим с приятели - момчетата са много любезни, и приказка може да си направи човек с тях и  опит да обмени, че и отстъпка  като за членове на форума ни направиха.
*DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: nikolaytoshev - 14.03.2010 12:53
Аква Зона срещу Синдикалния дом е номер 1. Винаги ми правят отстъпки, защото ходя по-често там отколкото до магазина за хляб. Скоро и парко място трябва да ми направят. :-D
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: spetsa - 14.03.2010 23:38
Сичко може да намериш в Аква зона ама с парко мястото ще останеш разочарован  :-D
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: borislav - 14.03.2010 23:44
Жорето е точен и цените са му най-добрите!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: stefans - 19.03.2010 23:51
+++  за магазин ЗооМания гр. Пловдив ! Много високо ниво на предлаганите стоки в "сектор" техническо оборудване. Че даже и за предлаганите растения. Даже и за храните ! Защо не и за рибките ! Бравос !!!
Заглавие: За начинаещите!
Публикувано от: radha - 23.03.2010 18:50
Здравейте! Аз съм начиначиеща и прекарах огромно време в търсене на съвети (не само от тук :-) ) по магазините. Най-накрая открих едно златно :-) магазинче!!!!  Намира се на бул. "Христо Ботев" №67, 10м до пресечката й с "Пиротска". Магазинчето не е само за рибки, всъщност аквариумите са около 6. Има около 50 вида рибки и всичко необходимо за един аквариум, но все пак, четейки тук и виждайки колко са напред :-) акваристите, ви го препоръчвам като за начинаещи. Т.е. няма да намерите външни филтри и прочие сложни за мен неща :-). Мацката, която държи магазина, обаче е невероятен спец (работила е в софийския зоопарк по поддръжка на аквариумиуте!!!!!!!!!!!), готова да сподели знанията си (а това се среща рядко :-(!), за нея животните са по-важни от парите *privet*, при нея няма болна рибка, а и случайно да има - няма да ви я продаде!!!!!!! С една дума *BRAVO* и препоръчвам магазинчето на всички начинаещи, а и на спецовете, ако искат да обменят мнения :-) Успех на всички!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: mejdupraznika - 30.04.2010 19:59
+ Дискус Варна.  *privet* Е няма такива аквариуми, с Атерините е убииствен, растителният е  =-O =-O,  морският също, евала на хората.   *thanks.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: magutta - 02.05.2010 14:45
+ за Дискус на Нишава, София :) Много чисто и добре заредено  *THUMBS UP*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазин&
Публикувано от: valnata - 02.05.2010 22:10
+++ Дискус Варна.  *privet*  Много добре зареден магазин, който уважава клиентите и им помага. *thanks
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: bengan - 04.05.2010 10:53
 Пазаруване по интернет от Дискус - удобно и без проблеми. Още един + и от мен.  *THUMBS UP*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: wire - 04.05.2010 16:47
+ за магазин Микимак. Там си намерих Гро Лукс и Аквастар на прилични цени, както и шини с електронно запалване. . Не го видях в магазините за "Осветителна техника", ако искате, може да ги добавите :-) http://www.mikimak.com/ (http://www.mikimak.com/)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: cochese - 07.05.2010 21:55
+++ за Дискус- Варна! Много ми помогнаха с първите стъпки в акваристиката и винаги са били коректни, независимо дали това им носи печалба или не. Всички риби, растения, оборудване и продукти са ми от там и нямат грешка. А пък самия магазин- който е влизал той знае, що за красоти има вътре. Обслужването е на доста високо ниво!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: wire - 12.05.2010 12:59
+ и за магазин "Аква свят" на Дондуков 66.  *THUMBS UP* Всеки път имам много въпроси и всеки път получавам отговори  *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: ceco - 12.05.2010 14:49
Цитат на: wire - 12.05.2010 12:59
+ и за магазин "Аква свят" на Дондуков 66.  *THUMBS UP* Всеки път имам много въпроси и всеки път получавам отговори  *DRINK*
И аз им слагам един голям +
Магазинчето е малко, но има учудващо голямо разнообразие на риби. Цените на рибите са ниски- за магазин. Това обаче, което ме впечатлява най- много е, че аквариумите им са с грунд и растения.  *BRAVO*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Giorgio_Armano - 31.05.2010 21:12
за мене най добрия магазин във Варна е Панда срещу макдрайф.
4овека  е стар акварист врял и кипял и знае доста и обяснява вси4ко което ви интересува .
потдържа си добре магазина
абе вси4ко му е на ниво
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Деян - 01.06.2010 23:04
Един голям, ама наистина голям + за Васко - killiman. Килитата му са страхотни, моите пристигнаха днес и още час след пускането в новия им дом се отдадоха на разврат. Страхотни цветове и отлично гледани риби!
*DRINK*

А и да си го кажем честно - с тези цени почти ги подарява.  :-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: beroi4e - 26.06.2010 16:09
Цитат на: Giorgio_Armano - 31.05.2010 21:12
за мене най добрия магазин във Варна е Панда срещу макдрайф.
4овека  е стар акварист врял и кипял и знае доста и обяснява вси4ко което ви интересува .
потдържа си добре магазина
абе вси4ко му е на ниво

+ и от мен!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: joro1981 - 26.06.2010 16:33
И от мен един + ! Купих си звездни анцитруси наскоро от него.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: gecatax - 26.06.2010 19:07
Един + за pet-paw много коректни, даже ми пратиха 4 книжки на SERA и химикал.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: adam - 11.07.2010 07:43
 Тази събота за първи път бях на Подуенския пазар за животни. На доста "скатано" място се оказа пазара, но с питане далеч се стига. Атмосферата беше страхотна, лично на мен ми напомня за атмосферата на битака в Димитровград (сектора за животни) през 80-те години.
Срещнах няколко познати лица от форума, но успях да се запозная единствено с Райко, които има ферма за аквариумни рибки и Петя от "Аква свят". На тях двамата искам да им кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ, затова че ми помогнаха да се ориентирам (все пак за първи път бях на пазара) и че имаха търпението да ме изслушат. Някои ще кажат "Е , не е кои знае какво.", но за мен това са хора известни в българската акваристика, така че беше удоволствие за мен.  
Пазара в Подуене е малък, но за сметка на това има всичко, или ако няма търговците ти го доставят на следващата събота. Пък и цените са доста добри.
Определено беше интересно преживяване.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: elblanko - 12.07.2010 13:23
Цитат на: adam - 11.07.2010 07:43
лично на мен ми напомня за атмосферата на битака в Димитровград
*offtopic Това сигурно е така защото там навремето беше софийския битак.  *DRINK*
Заглавие: Re: За начинаещите!
Публикувано от: kardam681 - 30.07.2010 12:10
Цитат на: radha - 23.03.2010 18:50
Здравейте! Аз съм начиначиеща и прекарах огромно време в търсене на съвети (не само от тук :-) ) по магазините. Най-накрая открих едно златно :-) магазинче!!!!  Намира се на бул. "Христо Ботев" №67, 10м до пресечката й с "Пиротска". Магазинчето не е само за рибки, всъщност аквариумите са около 6. Има около 50 вида рибки и всичко необходимо за един аквариум, но все пак, четейки тук и виждайки колко са напред :-) акваристите, ви го препоръчвам като за начинаещи. Т.е. няма да намерите външни филтри и прочие сложни за мен неща :-). Мацката, която държи магазина, обаче е невероятен спец (работила е в софийския зоопарк по поддръжка на аквариумиуте!!!!!!!!!!!), готова да сподели знанията си (а това се среща рядко :-(!), за нея животните са по-важни от парите *privet*, при нея няма болна рибка, а и случайно да има - няма да ви я продаде!!!!!!! С една дума *BRAVO* и препоръчвам магазинчето на всички начинаещи, а и на спецовете, ако искат да обменят мнения :-) Успех на всички!
......това ми звучи ,като много евтина реклама
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: wwladoo - 30.07.2010 12:36
 *offtopic Колега ,че те всички постове в тая тема са един вид реклама на даденият магазин от доволни клиенти,както и да ги погледнеш!!!А дали е целенасочена или не казва ли ти човек ;-) :-D
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: spetsa - 31.07.2010 00:13
То това за мен е Антиреклама 50 вида риби в 6 аквариума,тая кака трябва да е магьосница
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазин&
Публикувано от: Svill - 12.08.2010 22:08
Мнооого голям + за zoomagazin.eu Освен че поръчката ми дойде за един ден, без да знам са ми направили отстъпка и не само че не платих транспорт от София до Бургас а платих и под обявената в сайта им цена. И това за поръчка около 60лв.  *BRAVO*. И като се има предвид че филтъра който купх беше на най-ниска цена в българските он-лайн магазини, /и не само в българските/
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: pamelina - 13.08.2010 21:21
От мен един голям +   за wisteriabg.com .
Много коректни и точни .
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: rgeorgieff - 22.08.2010 17:26
Голям + за Мишо (мишокалкана). За пореден път показва, че е коректен човек и търговец  :-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: phoenixlm - 28.09.2010 22:51
+++ за wwladoo. Напълни ми душата човека, "имаш ли такива рибки - имам, кога ще пратиш - тогава, кога ще пристигнат - тогава". Каквото е казал, това стана и ми обясни всичко, за което го помолих. Много коректен, много точен. Браво  *privet*  *bg*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: IVO MITEV - 01.10.2010 22:25
+++++++++++++++++++ЗА Райко *thanks *thanks *privet* *privet*евалла,професионална работа *BRAVO* *BRAVO* *BRAVO* *BRAVO*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Longanlon - 12.10.2010 15:30
Налага се да дам положителна оценка на Анубиас.бг и mi6okalkana.

Човека отговаря на съобщения бързо, обажда се по телефона да уточни поръчката, списъкът му с предлагани риби, растения и други неща е подробен и голям, всичко пристигна на време в голяма стиропорена кутия, опаковано прилежно - всеки отделен вид в по две (едно в друго) дебели пликчета. Изобщо - личи си, че се старае да направи всичко както трябва.

+++++
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: brankov - 12.10.2010 15:54
Цитат на: Longanlon - 12.10.2010 15:30
Налага се да дам положителна оценка на Анубиас.бг и mi6okalkana.

Човека отговаря на съобщения бързо, обажда се по телефона да уточни поръчката, списъкът му с предлагани риби, растения и други неща е подробен и голям, всичко пристигна на време в голяма стиропорена кутия, опаковано прилежно - всеки отделен вид в по две (едно в друго) дебели пликчета. Изобщо - личи си, че се старае да направи всичко както трябва.

+++++
+1 и от мен, днес получих растенията в прекрасна форма  *THUMBS UP*.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Bolta - 12.10.2010 20:47
И от мен +++++ за Мишо (mi6okalkana) .
На него поръчах новият си аквариум - 250 литра (исках да е от 10 мм стъкла ....за да се презастраховам :-)) и на уговорената дата ми го донесе направо вкъщи  *thanks  *privet*. Много ми харесва изработката ...с черен силикон е - прекрасен аквариум !
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: митко - 12.10.2010 21:05
И от мен + за Райко.Най-хубавите сини гупи които съм виждал.Прекрасни рибки. *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазин&
Публикувано от: valnata - 12.10.2010 21:12
И от мене ++++++ за wwladoo.. *thanks Най-голямо разнообразие от риби в отлично здраве и много добри размери.. а цената.. е няма толкова ниска цена!!! *privet* *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Danyel - 19.10.2010 01:54
10Х за Мишо, най-добри цени, най-редки животинки, най-хубави растения,  всичко най. От скоро си пазарувам от него за морската акваристика и като сравня негови цени с цени на някои от цитираните магазини в тази тема, направо ги удря в земята. *spank*  Би било добре да си открие магазин!   *fish                             
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: jojo - 19.10.2010 21:21
+ за wwladoo, поръчаните риПки пристигнаха 100% живи и в срок + отстъпка, доволен съм *thanks.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: geroff - 05.11.2010 22:16
Добавям един голям + за SERA. При почистване на филтъра, без да искам го изпуснах и доста сериозно го счупих. Свързах се с колегата и му обясних за проблема си. Доста сериозно и отговорно се отнесе. Още на следващия ден получих резервните части, а към тях имаше дори и бонуси  :-[ .
*DRINK* *privet* *privet*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: pachoo - 07.11.2010 12:13
Един плюс и от мен за Дискус наистина добър магазин, но смятам че във Варна има и други магазини, като например Панда "+" за него, за препарати и храни Петшоп "+" (за рибки "-"), Аквамания голям асортимент на рибки в добро здраве "+" (държат и други храни и в магазина мирише ужасно "-") и колкото и да ви е странно слагам "+" и на магазинчето на ул. Желязна врата. Доста рибки съм си купил от човека всички са в перфектно здраве. Дава полезни съвети и помага, също така аквариумите му са доста евтини(10л за около 4.5лв). Мога да добавя "+" също така и магазинчето на Чаталджа. Въпреки, че са четири, аквариумите винаги са чисти, техниката е сравнително по-евтина с другите магазини във Варна.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: alma - 23.11.2010 18:44
искам да дам един голям +++++ за магазин Зоомания в Бургас.Намира се в Лазур Батак 3,ако някой се интерисува.Магазина е много добре зареден от към акваристика.Продавача е много любезен и си разбира от работата си.Имат различни риби и растения,а аквариумите светят от чистота.Звучи като реклама,но си струва да се види.В Бургас има само два хубави магазина на Драмалиев и този за който ви обясних.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: stefans - 23.11.2010 21:15
+++ за магазин Аква Зона в Пловдив и +++ за самия spetsa !!! Истинско удоволствие е да се пазарува там !
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: morriddin - 06.01.2011 17:13
Хайде и от мен един + за wwladoo: Голямо разнообразие от растения и рибки, ниски цени, с една дума - разбира си от работата човека! Днес се запознахме и съм страшно доволен, че си поговорихме за нашата обща страст... :-D
+++ за коректност, понеже 3 дни пази поръчаната от мен рибка, а в тази криза да задържаш стока си е направо престъпление! При всички положения, печелившия от днешната ни среща бях аз! *thanks
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: wwladoo - 06.01.2011 18:12
Цитат на: morriddin - 06.01.2011 17:13
Хайде и от мен един + за wwladoo: Голямо разнообразие от растения и рибки, ниски цени, с една дума - разбира си от работата човека! Днес се запознахме и съм страшно доволен, че си поговорихме за нашата обща страст... :-D
+++ за коректност, понеже 3 дни пази поръчаната от мен рибка, а в тази криза да задържаш стока си е направо престъпление! При всички положения, печелившия от днешната ни среща бях аз! *thanks
*thanks--благодаря ти колега--понякога и една дума за благодарност е достатъчна--А като извадиш поколение да не забравиш да почерпиш--може и виртуално няма проблеми  ;-) :-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: denbosch - 08.02.2011 21:02
+ за Аквамания във Гранд Мол-още не е окончателно завършен,но си струва да се посети!
Хлапето изпадна в див възторг при вида на рибата-дракон,черната мурена и другите морски обитатели.
Имаше и десетина вида растения,а до края на седмицата очаквали нови 26 вида =-O-чак не ми се вярва,ще го проверя обезателно!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: TiratroN - 27.02.2011 16:39
+ за онлайн магазин "Д-р Стефанов" ( www.zoomagazin.eu (http://www.zoomagazin.eu) )
Няколко пъти поръчвах от там и всичко е коректно.
Всички цени са най-евтините които могат да се намерят в интернет , слагат отстъпки с което цената пада още.Транспортът е на символична цена , а при определена сума дори става нула .
Има възможност за въпроси онлайн с които не се налага да се пишат по имейл.
Това е относно хвалбите . Относно забележката ми към тях ето може да погледнете тук
http://aquariumbg.com/forum/magazini/otricatelni-otzivi-za-targovci-i-magazini/msg307944/#msg307944 (http://aquariumbg.com/forum/magazini/otricatelni-otzivi-za-targovci-i-magazini/msg307944/#msg307944)
Не е фрапиращо но е дразнещо.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: didana74 - 25.03.2011 14:59
Един голям + от мен за зоомагазин "Рейнбоу"в Люлин.Просторно е,аквариумите са изключително чисти,богат избор на рибки и продукти,а за обслужването просто нямам думи.Собствениците са доста отзивчиви,винаги можеш да поискаш съвет от тях.Цените са напълно нормални.Който не вярва да отиде да се убеди!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: radko milanov - 31.03.2011 10:45
и от мен един голям+++за зоомагазин Рейнбоу в люлин много професионална работа това може би е най добрия магазин за акваристика в който съм влизал. отидете и вижте.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Rainbow sid - 31.03.2011 11:01
Благодарим Ви,колеги!
Радваме се ,че сте останали доволни.
Заповядайте отново!
*privet*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: geniusloci - 15.04.2011 14:20
Много положително мнение за онлайн магазина http://zoo-paradise.com/ (http://zoo-paradise.com/) - не съм ходил до реалния магазин, но бяха изключително любезни след поръчката ми, питаха за всеки детайл, днес си поръчах още нещо оттам и се съгласиха дори на поръчка от типа "за след час-два", каквито дори аз самият не приемам в онлайн магазините ни.  Доставката беше доста бърза, явно са имали повечето неща в наличност :)

С малко по-смесени, но като цяло положителни чувства съм към http://www.bg-pet.com/ (http://www.bg-pet.com/) - първата ми поръчка оттам (разни неща за котката) така и не се състоя. Втората ми я донесоха на другия ден, затова се навих да си поръчам отново и разни неща за аквариума (особено при филтрите и разни аксесоари понякога се получава голяма разлика в цените между онлайн магазините) - и този път бе доставена до вратата ми, при това вечерта след работа.

Между другото - би било много по-полезно (и високо в гугъл класациите), ако имаше отзиви за магазините по отделно. ;)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Nikiengi - 16.07.2011 11:09
От мен един голям + за колегата wwladoo от Бургас. Изпрати ми страхотни скаридки Сакура - добре опаковани и без проблеми след пускането в скаридарника. И на много добра цена! Благодаря колега!  *thanks
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: wwladoo - 16.07.2011 14:12
Цитат на: Nikiengi - 16.07.2011 11:09
От мен един голям + за колегата wwladoo от Бургас. Изпрати ми страхотни скаридки Сакура - добре опаковани и без проблеми след пускането в скаридарника. И на много добра цена! Благодаря колега!  *thanks
*thanks-колега,както ти отговорих на ЛС,скаридите са млади-среден размер и тепърва още ще се дооцветяват,ако се гледат като хората,а доколкото те прецених си човек,който прави всичко необходимо за хобито си и то му носи наслада и аз уважавам такива хора и труда им!!! *bg* :-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: nikan - 27.08.2011 13:23
Голям+ за колегата Zariio, закупих СО2 система от него всичко беше така както ми го описа,нещо повече дори ми я дообурудва помогна ми с абсол1тно всичко за настройките и т.н!Още веднъж благодаря!Нека има повече такива хора  *THUMBS UP*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: nikolajomv - 27.08.2011 14:22
Цитат на: nikan - 27.08.2011 13:23
Голям+ за колегата Zariio, закупих СО2 система от него всичко беше така както ми го описа,нещо повече дори ми я дообурудва помогна ми с абсол1тно всичко за настройките и т.н!Още веднъж благодаря!Нека има повече такива хора  *THUMBS UP*

Светльо е точен много, изпипва си ги нещата
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: ivaka87 - 12.09.2011 15:50
Голям + за собственика на този сайт- http://bonsai-mag.co.cc/, (http://bonsai-mag.co.cc/,)който ми изпълни поръчката светкавично,макар он-лайн магазина да не работи.+ получават и Zoo-paradisе,както и магазина на Аквазавър.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Бате стефко - 12.09.2011 21:27
и от мен един голям ++++ за зоомагазин Рейнбоу много,много добри цени и обслужване *BRAVO*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Rainbow sid - 12.09.2011 22:06
Благодарим ти,Стефане!
Винаги можеш да разчиташ на нас.
*DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: smuggler - 30.09.2011 18:32
Един голям + за yasen-vn, за перфектните скаридки ред чери  *privet*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: easternalien - 15.10.2011 14:54
Още един голям +++ за магазин Рейнбоу и Митко! Изключително компетентни и приятелско отношение, независимо дали пазарувате за 5 или 105 лева. Убеден съм, никой няма да ви върне, дори само да питате нещо. Горещо препоръчвам :)  *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Rainbow sid - 16.10.2011 10:41
А пък ние благодарим за добрите думи! *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Tanazius - 03.11.2011 11:26
И от мен един голям ПЛЮС за Зоомагазин"Рейнбоу" - страхотно отношение към клиентите, направо приятелско! Магазина е добре зареден, аквариумите са супер, рибите гледани - а, бе - магазин, такъв, какъвто трябва да бъде! На глупавите ми въпроси (нов съм още) не отговаряха снизходително, а с разбиране и опит да ме предпазят от глупави грешки. Купих си оттам крибензиси (тяхно производство) и серпи - препоръчаха ми ги и съм супер доволен! Така се печелят клиенти! Поздравления, момчета и дано имате МНОГО работа!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Rainbow sid - 03.11.2011 14:50
Благодарим Ви,колеги!
За нас не съществува друг път освен изграждането на добри отношения, и доволни клиенти.Все пак вие сте факторът благодарение на който ние съществуваме като фирма.Успех на всички които се занимават, или мислят тепърва да се захванат с най-красивото хоби.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: tsokala - 15.11.2011 15:18
Едно +че от мен за Тонино - е няма такъв аквариум, или поне аз не съм виждал. Страхотна изработка, спазване на всички срокове, прилежно опакован и доставен според уговорката. Ако някой реши да прави нов аквариум, той е човекът!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Miroo - 15.11.2011 19:24
+++ и за http://www.discus.bg/ (http://www.discus.bg/) в Пловдив! След като му казах колко малко количество (по една шепа) ми трябва от лавата и медицинския камък, човека не стига, че ми сложи повечко, но на всичкото отгоре не иска пари за това. Преди това бях в друг магазин, за който не искам да споменавам, продавача се изсмя на количеството и ми каза, че никой няма да иска да ми продаде толкова малко! Е все пак има и хора, които ти влизат в положение  *privet*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: radko milanov - 18.11.2011 14:12
Голям+за зоомагазин амазония  http://aquariumbg.com/forum/amazoniya/купих (http://aquariumbg.com/forum/amazoniya/купих) си оттам хасемания нана 8 рибки и ми подариха 8 корена валиснерия *YAHOO* освен това  магазина е добре подреден,чист, цените са повече от нормални и обсужванато е на изключително високо ниво. Браво колеги продължавайте в същия дух. *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: АМАЗОН - 18.11.2011 20:01
Благодарности за хубавите думи,за нас е удоволствие да работим с такива клиенти като теб.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Nadia Nadia - 20.11.2011 21:42
Днес за първи път посетих магазин Рейнбоу в Люлин и искам да споделя прекрасните си впечатления от магазина.Като отворих вратата и влезнах   попаднах в един приказен свят,цялата стена беше в аквариуми с кристално чиста вода,в която рибките бяха просто весели и динамични и заедно с различно обагрени богатства от растения наистина образуваха огромна цветна дъга.Като прибавим към това и обслужването с усмивка,давам един голяяям + за магазина.  *YAHOO*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Rainbow sid - 20.11.2011 22:26
Благодарим за хубавите думи, и за това, че бяхте наш клиент.
Поздрави!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: bicho1976 - 23.11.2011 22:40
Поздравления за Zoo-paradise,изключителни профисионалисти и много коректни.
Изпълняват поръчките в максимални срокове,без да има значение какво и на каква цена си поръчал.
Вече знам от къде да пазарувам.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: grigor nakov - 24.11.2011 14:39
Цитат на: bicho1976 - 23.11.2011 22:40
Поздравления за Zoo-paradise,изключителни профисионалисти и много коректни.
Изпълняват поръчките в максимални срокове,без да има значение какво и на каква цена си поръчал.
Вече знам от къде да пазарувам.
Аз също искам да искажа голями благодарности за колегата ,,wwladoo" от Бургас,много точен и рибите са му перфектни
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: wwladoo - 25.11.2011 00:08
Цитат на: 6ebeka - 24.11.2011 14:39
Аз също искам да искажа голями благодарности за колегата ,,wwladoo" от Бургас,много точен и рибите са му перфектни
*thanks---Благодаря колега,винаги съм се старал всеки да е доволен,е верно човек не може на всеки да угоди,но каквото е зависило от мен съм го правил... :-) *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: J`E`K`O - 25.11.2011 09:35
Да напиша и аз тук - голям ++ и от мен за tonino. Преди около месец си получих аквариума от него и изработката, опаковката и цялото отношение бяха перфектни.  *THUMBS UP* *thanks
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: gandalf_hsr - 11.12.2011 09:09
да дам и аз няколко +++ за магазин Скалар в пловдив.цените им хубави,заредено с доста рибки и оборудване.вече имат един сигурен клиент.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: boxy - 21.12.2011 11:31
Здравейте,
+ от мен за магазин Дискус гр. Варна- изключително доволен съм от подробните обяснения за закупения от мен филтър и съвети които получих.
+ за един сравнително нов магазин в гр. Варна казва се Щтурчо отново добро обслужване и винаги си казва момчето, ако стоката му има някакъв недостатък дори и дребен.
Поздрави!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: ivaka87 - 15.01.2012 14:46
+ за aquarium.bg.Вчера си поръчах външен филтър от тях,днес на обяд ми го донесоха до входната врата. :-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: TiratroN - 15.01.2012 23:35
Хайде и аз да се подредя с останалите :)
Един плюс за магазин Дискус гр.Варна.
Единственото място от където успях да си купя пури за аквариумите ми . А цената беше повече от изгодна. В доста специализирани осветителни магазини ходих, но никъде не успяха да ми доставят пък даже и с доставка.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: gambina - 19.01.2012 09:26
И аз също искам да благодаря на колегата wwladoо

отдели ми доста време за консултация(напълно безплатно) и 2-пъти пове4е за изпращане на рибите(които са страхотни)

продължавай в същия дух

П.С
Трябва да посетя базата отново . Разбрах , 4е имаш нови придобивки  8-)

Поздрави  *DRINK*

Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: ceco - 22.01.2012 14:28
Искам да кажа няколко добри думи за Зооцентър в ХИТ- Младост. Така би трябвало да изглежда един магазин в европейска държава. Просторен, с много и чисти аквариуми, сравнително добър избор на риби и поносими цени.
Естествено има и огромен избор на техника,  аксесоари и храни.
Ходих днес и в потвърждение на това, което казах по горе магазинът имаше много клиенти. А и персонала е доста. Ще ми се да имаше повече такива магазини в София. Някои казват, че няма оборот, но ето аз отидох за да утрепам половин час и оставих 40 лв.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: svilens_73 - 25.01.2012 12:48
ОГРОМЕН плюс+ от мен за колегата ZORAN-Изключително точен и коректен. *THUMBS UP*рибките му са супер,Единия вид който исках беше свършил,и той взе от друг колега за да ми изпрати всичко което бях поръчал.А имаше и рибка подарък *YAHOO*.Бъди жив и здрав! *thanks
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: svetgest - 25.01.2012 13:35
И аз искам да благодаря много на danielm
Прекрасни скаридки и добро оояснения по моите въпросителни
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: TiratroN - 25.01.2012 23:17
Давам един плюс за малкото магазинче намиращо се на Булевард Сливница близо до светофарите на кръстовището с Бенковски. Не знам как се казва, спомням си че на него пише "Зоомагазин".
Единствено там успях да намеря Артемия.
Обиколих Панда на макдрайв, едно магазинче до подлеза на Евтимий с Варненчик, ходих на колхозния пазар на двата магазина, ходих и до един огромен магазин на Ян Палах където всъщност имаха от Артемията на Сера дето е заедно със солта.
Съжалявам много ,но тия префърцунени нови продукти дето са насочени към абсолютните аматьори и тия дето много ги мързи и чакат нещата да се случат сами, въобще не ми допадат.
Общо взето някои от магазините ги посетих пеш. А дъжда се лее ... станах вир вода. Добре че пича спаси положението :)

п.п Относно Артемията със солите ...
Зареждаш си всичко , пускаш вибратора , налюпват се малките и почваш да храниш. След две ,три хранения трябва да вкараш нова доза яйца за да може когато излюпените рачета свършват да се излюпват вече другите.
Да ама това няма как да стане . Защото ако сипеш заедно със солта ще стане една прясол...
Така че... мързела настрана моля. Ако ще гледам риби по книга: вдигни капака на аквариума, ръсни малко храна, затвори капака , гледай рибите , кефи им се. :)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: cheatah - 26.01.2012 08:49
Голям + за магазина на Аквадизайн(кръстовището на подуене),целия персонал начело със собственика са много яки хора:)))))
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: bat - 27.01.2012 18:19
От мен огромен плюс за магазин АМАЗОНИЯ, и специално Оги. Въобще няма нищо общо с другите продавачи в зоомагазини, които гледат само да "набутат" клиента. Това е човек от който можете много да научите, няма да ви излъже и можете да сте сигурни че ще ви препоръча най-доброто за вашият аквариум и обитателите му.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Genadig - 27.01.2012 18:59
Цитат на: cheatah - 26.01.2012 08:49
Голям + за магазина на Аквадизайн(кръстовището на подуене),целия персонал начело със собственика са много яки хора:)))))


Нямам за цел да се заяждам...незнам за какъв персонал говориш - възрастна баба и дядо продават. Посещавал съм магазина поне 9 пъти за половин година...Собственика почти не се мярка в магазина, даже почти изобщо не продава...може би е станало чудо незнам...и незнам за какъв плюс по отношение на какво даваш, че всички са яки хора..коментирай по задълбочено магазина. Аз лично останах с ужасни опасения след като един ден отидох по обяд и видях колко много мъртви рибки плуваха и как наливаха и сипваха чешмяна вода и какво мазало бяха направили..За мен тези възрастни хора и на идея си нямат какво правят, но тяхна си работа. Аз съм разочарован от този магазин. А и прекалено безинформирани са по доста въпроси които им зададох, но не получих отговор..
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: zariio - 27.01.2012 19:02
Съгласен с колега горе.Бабата и дядото не са много наясно какво продават.Има и едно момче което съм засичал два три пъти и си личи че с желание си гледа работа.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Mirobg - 27.01.2012 19:15
Хората разбиращи от Акваристика в България се броят на пръсти и според мен Боян/собственика на Аквадизайн/ е един от тях. Чесно казано незнам кога сте ходили в последно време Боян е постоянно там.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: cheatah - 27.01.2012 19:34
 ....Искаш факти ето ти ги:)Посещавал съм магазина поне 10 пъти в близкият месец, Въпросният Боян (шефът) го нямаше само 1 път, но беше едно момче от персонала с който разговарях около 30 мин.отностно съвети гледане на рибки и т.н.Шефът всеки път когато съм пазарувал от там ми е правил ПОДАРЪЦИ и отстъпки!!!!и отделя много време да ми обясни какво точно и как да го направя.Говориш за мазало в магазина,а аз със очите си съм виждал 6 караннтини аквариума отдзад в склада(и ни е отказвал рибки заради карантина),И НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ УМРEЛИ РИБИ запазвал ми е продукти от магазина само на добра дума!!!Genadig без да се ОБИЖДАШ но при положение че,си наблъскал морски рапани звезди и разни миди в азиатски (сладководен)биотоп не мисля че,има к'во да коментирам:))
Peace!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: АМАЗОН - 27.01.2012 20:08
Мисля че на всеки може да се наложи да отсъства от работното си място понякога.
Боян не може да е навсякъде по едно и също време.Има потдръжки на аквариуми
които отнемат време и е нормално да го смени някой.Магазина е чудесен а,Боян
е човек който знае и може много и това че се е случило да го няма не значи че
трябва да го оплюват.Аз също тези дни не съм в магазина защото дъщеря ми и аз
самият сме болни,това значи ли че трябва да бъда оплют.
Коментара си пиша като човек който знае как стоят нещата в това бизнес/хоби а,
не като приятел на Боян Шушлин.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: nikiK - 27.01.2012 20:13
Цитат на: cheatah - 27.01.2012 19:34
....Искаш факти ето ти ги:)Посещавал съм магазина поне 10 пъти в близкият месец, Въпросният Боян (шефът) го нямаше само 1 път, но беше едно момче от персонала с който разговарях около 30 мин.отностно съвети гледане на рибки и т.н.Шефът всеки път когато съм пазарувал от там ми е правил ПОДАРЪЦИ и отстъпки!!!!и отделя много време да ми обясни какво точно и как да го направя.Говориш за мазало в магазина,а аз със очите си съм виждал 6 караннтини аквариума отдзад в склада(и ни е отказвал рибки заради карантина),И НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ УМРEЛИ РИБИ запазвал ми е продукти от магазина само на добра дума!!!Genadig без да се ОБИЖДАШ но при положение че,си наблъскал морски рапани звезди и разни миди в азиатски (сладководен)биотоп не мисля че,има к'во да коментирам:))
Peace!

Напълно споделям казаното от колегата, това е един от много добрите магазини в София.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Mirobg - 27.01.2012 20:22
Цитат на: Genadig - 27.01.2012 18:59

Нямам за цел да се заяждам...незнам за какъв персонал говориш - възрастна баба и дядо продават. Посещавал съм магазина поне 9 пъти за половин година...Собственика почти не се мярка в магазина, даже почти изобщо не продава...може би е станало чудо незнам...и незнам за какъв плюс по отношение на какво даваш, че всички са яки хора..коментирай по задълбочено магазина. Аз лично останах с ужасни опасения след като един ден отидох по обяд и видях колко много мъртви рибки плуваха и как наливаха и сипваха чешмяна вода и какво мазало бяха направили..За мен тези възрастни хора и на идея си нямат какво правят, но тяхна си работа. Аз съм разочарован от този магазин. А и прекалено безинформирани са по доста въпроси които им зададох, но не получих отговор..
В крайна сметка темата е за ПОЛОЖИТЕЛНИ отзиви.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: niki_v - 28.01.2012 14:37
Не пиша много често в този форум, но и от мен един голям +++ за Зоран и Марио, за всичките съвети които са ми давали и за прекрасните цихлиди, а за цените няма какво да говорим- супер са.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: камен чочев - 28.01.2012 15:11
Цитат на: Genadig - 27.01.2012 18:59

Нямам за цел да се заяждам...незнам за какъв персонал говориш - възрастна баба и дядо продават. Посещавал съм магазина поне 9 пъти за половин година...Собственика почти не се мярка в магазина, даже почти изобщо не продава...може би е станало чудо незнам...и незнам за какъв плюс по отношение на какво даваш, че всички са яки хора..коментирай по задълбочено магазина. Аз лично останах с ужасни опасения след като един ден отидох по обяд и видях колко много мъртви рибки плуваха и как наливаха и сипваха чешмяна вода и какво мазало бяха направили..За мен тези възрастни хора и на идея си нямат какво правят, но тяхна си работа. Аз съм разочарован от този магазин. А и прекалено безинформирани са по доста въпроси които им зададох, но не получих отговор..
Не те знам каква ти е целта, но възрастния човек (който е баща на Боян) почина преди няколко месеца. И изобщо като гледам въпросите ти тук във форума, с най-голямо удоволствие бих те изгонил от магазина ми ( ако беше мой). За самият магазин и собственика му Боян, както и за брат му Сашо мога да изкажа само благодарности и суперлативи. Дано повече магазини бъдат като този!
П.П Ако бях модератор щях да те накажа за коментара ти
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: BOJO - 01.02.2012 20:58
Цитат на: Genadig - 27.01.2012 18:59

Нямам за цел да се заяждам...незнам за какъв персонал говориш - възрастна баба и дядо продават. Посещавал съм магазина поне 9 пъти за половин година...Собственика почти не се мярка в магазина, даже почти изобщо не продава...може би е станало чудо незнам...и незнам за какъв плюс по отношение на какво даваш, че всички са яки хора..коментирай по задълбочено магазина. Аз лично останах с ужасни опасения след като един ден отидох по обяд и видях колко много мъртви рибки плуваха и как наливаха и сипваха чешмяна вода и какво мазало бяха направили..За мен тези възрастни хора и на идея си нямат какво правят, но тяхна си работа. Аз съм разочарован от този магазин. А и прекалено безинформирани са по доста въпроси които им зададох, но не получих отговор..

Генадиг: това че не можеш да оцениш един от най добрите магазини в БГ говори лошо за тебе. Това дали имаш опасения си е твой проблем. Преди да изръсиш глупостите си помисли малко. Ако има инцидент (спиране на тока например) какво ще направиш освен да наливаш прясна вода. И естествено ако съм зает , няма ти обърна внимание на предполагам тъпите въпроси ( като ти гледам поста) .
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: mam4e75 - 01.02.2012 21:00
Голям +++за ''Аквадизайн'',в този магазин мога да стоя с часове,и го правя когато съм в София.''Аквадизайн-супер магазин,-Боян-супер човек.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: ceco - 03.02.2012 23:08
Цитат на: Genadig - 27.01.2012 18:59

Нямам за цел да се заяждам...незнам за какъв персонал говориш - възрастна баба и дядо продават. Посещавал съм магазина поне 9 пъти за половин година...Собственика почти не се мярка в магазина, даже почти изобщо не продава...може би е станало чудо незнам...и незнам за какъв плюс по отношение на какво даваш, че всички са яки хора..коментирай по задълбочено магазина. Аз лично останах с ужасни опасения след като един ден отидох по обяд и видях колко много мъртви рибки плуваха и как наливаха и сипваха чешмяна вода и какво мазало бяха направили..За мен тези възрастни хора и на идея си нямат какво правят, но тяхна си работа. Аз съм разочарован от този магазин. А и прекалено безинформирани са по доста въпроси които им зададох, но не получих отговор..
Колега от няколко дни ти гледам поста и се удъдржам да не ти отговоря. Хайде за да не съм язвителен ми кажи колко пари похарчи в този магазин ? Кажи ми правиха ли ти евала последният път като си купи цигари, хляб и кисело мляко ? И веднага ли те обслужиха, и с усмивка ?! Извинявай ама за такива като теб само подуенският пазар, барабар с прилежащите му магазини.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: nikolay0876 - 04.02.2012 00:39
Е к'во го награбихте всички Генади? Човека си има мнение- изразява си го.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: zariio - 06.02.2012 21:24
И аз тва се чудя.Ами казва си мнанието човека при това базирано на 9 посещения и кво сега да съжалява че е било така ли?А пича дето пита по-горе колко пари е оставил в магазина,трябва ли с влизането да кажа че имам едни 100-200лв за пръскане та да ми обърнат внимание?И за кви цигари и къвхляб ми говори все едно си купува консумативи за акваристика толкова често колкото хляб и мляко *CRAZY*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: камен чочев - 06.02.2012 21:44
Не е лошо преди да му ставате адвокати, да посетите дадения магазин. Не съм ходил повече от пет пъти, но в това, което казва няма грам истина.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: mackman - 10.02.2012 10:10
Аз искам да дам един голяма +, за Аквамания-Варна, за мен това е най-добрият зоомагазин във Варна. Хората, които работят там са приятни и много отзивчиви, а и добри специалисти. *thanks
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Eliz - 07.03.2012 16:22
Един + от мен за зоомагазин "Рейн боу",много отзивчив персонал,прекраси и добре гледани риби,чисти аквариуми.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: nikiK - 07.03.2012 18:02
Цитат на: zariio - 06.02.2012 21:24
И аз тва се чудя.Ами казва си мнанието човека при това базирано на 9 посещения и кво сега да съжалява че е било така ли?А пича дето пита по-горе колко пари е оставил в магазина,трябва ли с влизането да кажа че имам едни 100-200лв за пръскане та да ми обърнат внимание?И за кви цигари и къвхляб ми говори все едно си купува консумативи за акваристика толкова често колкото хляб и мляко *CRAZY*

Само не можах да разбера как става така-всеки път супер недоволен от всичко, а ходи в магазина 9 пъти поред там.  8-)
Заглавие: Голям + за Big_gonzo
Публикувано от: iva-ad - 13.03.2012 15:17
Искам да споделя отличните си впечатления от Big_gonzo и сайта aquarium-bg.eu. Миналия месец поръчах няколко растения, но въпреки че бяха много добре опаковани, измръзнаха по пътя. Направих нова поръчка, като помолих да ми изпратят растенията по автобуса. Това не беше обчайна практика, но Big_gonzo се съгласи и настоя да платя само най-скъпото растение, а останалите били подарък. Подаръкът се оказаха растения в отлично състояние, в три пъти по-голямо количество от поръчаното, придружени с едно доста рядко и скъпо растение, което търсех отдавна, но не бях поръчала, защото мислех, че е изчерпано. Като обобщение: препоръчвам смело търговеца-растенията са чудесни, а хората- етични и отговорни повече от необходимото.

(Нова съм във форума, така че се извинявам, ако нарушавам някое правило- не е нарочно)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: mirosiav - 13.03.2012 21:09
От магазина на Аквадизайн(на кръстовището на подуене) съм с отлични впечатления. Последно бях там преди 5 дни, имат много добра поддръжка на аквариумите. Коректни и точни са били към мен продавачите.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: mkolev - 14.03.2012 19:01
Благодарности на @tonino(Аквариуми и терариуми ЕООД) за аквариума и отношението. Перфектно изпълнение.   *privet*

(https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi39.tinypic.com%2F14c4f28.jpg&hash=bd1bcf4c025b33e4d11f284c11311db2c46491c3)

(https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi39.tinypic.com%2F2j4d0k7.jpg&hash=82615448236d18bb79e52fe7572b3424d4ed9495)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: bat - 18.03.2012 15:55
Огромен + за Аквадизайн. Днес бях там, и останах очарована. Не бях виждала до сега в друг магазин такова разнообразие на рибки и растения, всичко беше пригледно, подредено и чисто. Момчето което продава там наистина си разбира от работата, а отношението му е супер. *BRAVO* И не съм пръснала 100-200 лева както спомена някой по-горе, а си купих само 2 белички Анциструса и чистачка за дъното.
Със сигурност пак ще пазарувам от там.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: bicho1976 - 30.03.2012 17:35
Пореден голям +
,за Владо от Варна Дискус.Само за час след като му се обадих ,човека реагира и донесе желаният от мен дискус(при това само една бройка),на удобно за мен(моят приятел)място.
А рибите му няма да ги коментирам,поредният красавец в моят аквариум.
Дано има повече такива търговци.
Благодаря,Владо!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: ivaka87 - 27.05.2012 18:37
+ и от мен за колегата tonino.Разкошен комплект ми изработи.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Georgi94 - 30.05.2012 01:10
Аз искам да похваля магазин ''Пираня'' в гр. Стара Загора до спирка Алана. Много добро обслужване - хората са любезни и компетентни и като цяло съм много доволен от обслужването им :)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: bat - 12.06.2012 17:29
Искам да споделя страхотните си впечатления от Rainbow sid и магазина му Rainbow. Отидох в магазина малко неориентирана какви точно рибки искам, знаех само че искам мирни рибки. Момчето ми обясни всичко което исках да знам /завиждам му за търпението 3 часа да се занимава с мен/, даде ми доста ценни съвети и си излязох от магазина с 12 прекрасни рибки.
Благодарна съм и за отношението и за съветите, и за прекрасните Атерини.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Eliz - 18.07.2012 23:48
Един  "+"  и от мен за "Aquadesign".Голямо разнообразие от риби,декорация-много красиви корени,камъни и най-вече грунд с различни размери на фракцията и не на последно място компетентен персонал.

Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: didoman - 10.08.2012 10:41
Голямо БЛАГОДАРЯ за продавача в магазин "Скалар" в Пловдив. Човека си разбира от работата и ми даде много ценни съвети как да процедирам с хайвера.  *THUMBS UP*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: S_mo - 29.08.2012 15:34
+ за магазина Аквадизайн, от там купувам техниката която ми трябва и не забравят да напишат гаранция или да пробват продукта на място
+ за зоомагазин Рейнбоу може да е зоомагазин, но не остъпват с атерините и цихлидите
+ за кимбайците при тях рибите може да са скъпи, но по разнообразие на храни и оборудване са едни от най-добрите
  За магазина на Пецата няма да дам минус заради многото риби  и растения, но няма дам  плюс, защото ми забравиха аквариума който поръчах тоест не са го направили а аз си чаках :duvar:
- за Зоомания в студенстки град, Христо ако четеш това превключи на ръчно оправление не на автопилот! Цените на корените са високи макар че са употребявани(имат нишки от  явайски мъх) няма разнообразие от риби, каквото имаше от преде една година.
- за Зооцентъра в хит младост. Докато гледах акавриумите един от персонала смяхаше вода на един от аквариумите. Зададе се ''жертва'' и той отиде да им пробута растения и торове, но забрави сифона в аквариума. Остана около1.5сантиметра вода (разбрах че го е забравил)  въздуха от аквариума забуча и той спря сифона. На агамиксовете им се подае 1/3 гърба. Пълна немарливост. В аквариумите има много умрели риби. Разбрах с какво ги хранят някакви едри  1.5см пръчици, няма гупа ендлер, няма расбори с това хранят всички риби.
- за Зооцентъра на бул. България, правят  отделмо помещение за риби и костенурки обаче колко персонал има само един разбира малко (който го засякох 1 път от три посещения) Купих чифт  Aphyosemion australe избрах рибите но кадърния продавач изпусна по-хубавия мъжки на земята след това го хвана с ръка и го пусна в аквариума и ми даде другия(по малкия). Почти целия персонал е некадърен
- За Зооцентъра на Солуснка. Търсих храна за дънни риби и продавача ми продаде сера топчета със спирулина Цитирам: Били много добри за сомовете, защото съдържалия спирулина. Когато ги пснах в аквариума стояха на повърхноста докато не се разградиха  :buff:
- за Зооцентъра на околовръстното. Най-простите риби гледани зле, коремите им свити. Един папаг се бешезаклещил под една декоративна пещеричка и не можеше да излезе, а персонала мина и не го забеляза *
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Myxa TepopucT - 29.08.2012 19:26
А аз един път бях влязъл в един зоомагазин до рибния пазар в Бургас и вътре в аквариумите водата почти черна на дъното умрели риби, слаби риби колкото искаш, клетките с папагали препълнени по дъното умрели папагалчета направо можех да гледам(не убичам да гледам умрели животни). Срещу полицията във Бургас има един много добър зоомагазин има мъж и жена, мъжа не разбира нищо, но жената разбира от всичко имат доста голямо разнообразие от риби и растения, но за съжаление гледат една доста голяма риба(Hractocephalus Hemioliopterus (Червено-опашат сом) той запълва целия аквариум), а аквариума е 50-60 литров.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Mirobg - 29.08.2012 19:37
Цитат на: S_mo - 29.08.2012 15:34
+ за магазина Аквадизайн, от там купувам техниката която ми трябва и не забравят да напишат гаранция или да пробват продукта на място
+ за зоомагазин Рейнбоу може да е зоомагазин, но не остъпват с атерините и цихлидите
+ за кимбайците при тях рибите може да са скъпи, но по разнообразие на храни и оборудване са едни от най-добрите
  За магазина на Пецата няма да дам минус заради многото риби  и растения, но няма дам  плюс, защото ми забравиха аквариума който поръчах тоест не са го направили а аз си чаках :duvar:
- за Зоомания в студенстки град, Христо ако четеш това превключи на ръчно оправление не на автопилот! Цените на корените са високи макар че са употребявани(имат нишки от  явайски мъх) няма разнообразие от риби, каквото имаше от преде една година.
- за Зооцентъра в хит младост. Докато гледах акавриумите един от персонала смяхаше вода на един от аквариумите. Зададе се ''жертва'' и той отиде да им пробута растения и торове, но забрави сифона в аквариума. Остана около1.5сантиметра вода (разбрах че го е забравил)  въздуха от аквариума забуча и той спря сифона. На агамиксовете им се подае 1/3 гърба. Пълна немарливост. В аквариумите има много умрели риби. Разбрах с какво ги хранят някакви едри  1.5см пръчици, няма гупа ендлер, няма расбори с това хранят всички риби.
- за Зооцентъра на бул. България, правят  отделмо помещение за риби и костенурки обаче колко персонал има само един разбира малко (който го засякох 1 път от три посещения) Купих чифт  Aphyosemion australe избрах рибите но кадърния продавач изпусна по-хубавия мъжки на земята след това го хвана с ръка и го пусна в аквариума и ми даде другия(по малкия). Почти целия персонал е некадърен
- За Зооцентъра на Солуснка. Търсих храна за дънни риби и продавача ми продаде сера топчета със спирулина Цитирам: Били много добри за сомовете, защото съдържалия спирулина. Когато ги пснах в аквариума стояха на повърхноста докато не се разградиха  :buff:
- за Зооцентъра на околовръстното. Най-простите риби гледани зле, коремите им свити. Един папаг се бешезаклещил под една декоративна пещеричка и не можеше да излезе, а персонала мина и не го забеляза *
Темата е само за положителни отзиви. Има с друга за отрицателни.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: easternalien - 01.09.2012 13:36
+ за магазина на aquarium.bg на пазара "Подуяне"
Добре зареден, отзивчив персонал и най-вече добрите цени, които често са по-ниски от предлаганите тук втора употреба стоки!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: SERA - 01.09.2012 19:41
Цитат на: S_mo - 29.08.2012 15:34
- за Зоомания в студенстки град, Христо ако четеш това превключи на ръчно оправление не на автопилот! Цените на корените са високи макар че са употребявани(имат нишки от  явайски мъх) няма разнообразие от риби, каквото имаше от преде една година.

Този магазин вече не е на Христо

Цитат на: S_mo - 29.08.2012 15:34- За Зооцентъра на Солуснка. Търсих храна за дънни риби и продавача ми продаде сера топчета със спирулина Цитирам: Били много добри за сомовете, защото съдържалия спирулина. Когато ги пснах в аквариума стояха на повърхноста докато не се разградиха  :buff:


Ако въпросните топчета са sera Spirulina tabs продавача не те е излъгал. От нея предлагаме и големи разфасовки (цена над 100 лв за опаковка) от които се възползват предимно развъдчици на дънни рибки. Не отглеждам дънни рибки, но и невярвам да са неподходящи при положение, че ги търсят и след това.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: S_mo - 02.09.2012 00:04


Ако въпросните топчета са sera Spirulina tabs продавача не те е излъгал. От нея предлагаме и големи разфасовки (цена над 100 лв за опаковка) от които се възползват предимно развъдчици на дънни рибки. Не отглеждам дънни рибки, но и невярвам да са неподходящи при положение, че ги търсят и след това.
[/quote]
Забравих да спомена че са за златни рибки (така пише на опаковката)http://zoo-paradise.com/shop/index.php?page=search&search_text=spirulina&product=Sera_Goldy_Color_Spirulina_100ml&n=1
Това е  :-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: NikolaiChankov - 07.09.2012 04:30
 *offtopic Извинявам се за грешката.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: ogogogo - 07.09.2012 11:59
Цитат на: NikolaiChankov - 07.09.2012 04:30
Здравейте. Аз искам да благодаря на колегата yasen_vn за страхотните скаридите ред чери и за анциструсите, които закупих от него. Също съм с добри впечатления и от колегата Paskalev. +-та и за двамата. *DRINK*
Колега,хубаво е че си доволен от колегите но,тук е за търговци и магазини.Темата която ти трябва е http://aquariumbg.com/forum/pazar/korektni-chlenove-na-bae/. (http://aquariumbg.com/forum/pazar/korektni-chlenove-na-bae/.)
Поздрави.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: otli4nikat2 - 22.09.2012 01:33
един + и от мен за магазин "Изгубеният рай"-РУСЕ  продавачите са доста възпитани и разбират си от работата
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: тодор76 - 22.09.2012 21:18
.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: oranda - 21.10.2012 18:33
Няколко плюса давам за "Аквамания" във Варна. Компетентни, добре заредени и любезни.  *THUMBS UP*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Genadig - 27.10.2012 17:01
Цитат на: ceco - 03.02.2012 23:08
Колега от няколко дни ти гледам поста и се удъдржам да не ти отговоря. Хайде за да не съм язвителен ми кажи колко пари похарчи в този магазин ? Кажи ми правиха ли ти евала последният път като си купи цигари, хляб и кисело мляко ? И веднага ли те обслужиха, и с усмивка ?! Извинявай ама за такива като теб само подуенският пазар, барабар с прилежащите му магазини.



От този магазин си купих 4 златни рибки, аквариум и аквариумна техника - нагреватели и прочие, рибки неонки, декоративни растения, 10 вида храни на сера и прочие... обща стойност на покупките - над 200лв доволен ли си?!!?!
: 27.10.2012г 16:04ч
Цитат на: камен чочев - 06.02.2012 21:44
Не е лошо преди да му ставате адвокати, да посетите дадения магазин. Не съм ходил повече от пет пъти, но в това, което казва няма грам истина.


Колега, нямам нужда от адвокати и всичко което изказах като мнение е истина за съжаление. Ако теб не ти харесва мнението ми замълчи, аз изказвам мнение, а ти като някой комплексар ме нападаш. Жалък си, заядлив си и не ме интересува, ако ти беше собственик на магазина какво щеше да направиш.  Продължавай да избиваш комплекси, просто истината боли когато я напиша такава каквато е и теб не те устройва....
: 27.10.2012г 16:04ч
Цитат на: mirosiav - 13.03.2012 21:09
От магазина на Аквадизайн(на кръстовището на подуене) съм с отлични впечатления. Последно бях там преди 5 дни, имат много добра поддръжка на аквариумите. Коректни и точни са били към мен продавачите.

Такива като теб с по 5-6 мнения натрупани отгоре отгоре хвалите този магазин...няма лошо, но нека оценка да дават хора  с повече от 150 мнения.... много е лесно да накарам 10 човека на натрупат по 10 мнения и да ми хвалят зоомагазина...
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: andreydemon - 27.10.2012 19:15
Колега тук всеки има право да си изкаже мнението независимо от броя на постовете си. Ти като имаш толкова много колко от тях са смислени?? *DRINK* *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: zariio - 27.10.2012 21:43
Той Гената ги е подкарал наред след като го прекараха с 50 стотинки в магазина на Шипка :-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: S_mo - 27.10.2012 22:16

: 27.10.2012г 16:04ч

Такива като теб с по 5-6 мнения натрупани отгоре отгоре хвалите този магазин...няма лошо, но нека оценка да дават хора  с повече от 150 мнения.... много е лесно да накарам 10 човека на натрупат по 10 мнения и да ми хвалят зоомагазина...
[/quote]
Браво, имаш 150 мнения и си регистран от 2 години  *THUMBS UP* !! Имаше слух че Аквадизайн отварят нов магазин.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Genadig - 27.10.2012 22:52
Цитат на: zariio - 27.10.2012 21:43
Той Гената ги е подкарал наред след като го прекараха с 50 стотинки в магазина на Шипка :-)


Не съм за 50те стотинки, а за голямата им хвалба, че са от 20 години на параза... не беше това начина :karamse:
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: ivaniliev - 28.10.2012 11:15
Един голям + за колегата от Антон Стоянов -Antuni
Преди два месеца си взех външен филтър "Сън Сън" 2000л/ч който дойде с малък проблем (счупена керамична ос)
колегата реагира много бързо и проблема беше отстранен веднага въпреки,че бяха почивни дни.  *privet*
Филтъра работи безотказно вече втори месец дано и за напред да е така   *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Nikiengi - 28.10.2012 12:27
Благодарности на zariio - точен и бърз!  *thanks
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: velkov5 - 29.10.2012 13:58
Здравей те !!!! :-)

До сега не съм писал в този раздел на форума за положителен отзив за търговец,но сега мисля да го направя!
   Става въпрос за закопуването на растения от един колега във форума.Ника му е ----Еvgeni200---- До колкото знам тои се занимава с интензивно отглеждане на аквариумни растения.Също така и продава растения на много,ама много прилични парички !!!

Искам офицялно да го похваля пред Вас за неговото старание в тази област.Растенията му са прекрасни и в перфектен външен вид.Добра коренова система със силно изразени зелени листа.
От него вече за втори път си закопувам много различни видове растения *YAHOO* И съм останал с страхотно впечатление от него.Пратката винаги е добре опакована,растенията са в страхотно здраве.Няма по тях нищо загнило,пожълтяло или пък да има някакви водорастли.Просто растенята му се отглеждат в идеални условия,за да изглеждат така крсиви.Винаги съм бил много доволен при всяка една покупка от него.

Преди веме съм си поръчвал растения от разни "колеги" които ми гарантират,че тяхните растения са много хубави.Да ама не  *SORRY* Идва пратката и като отворя,какво да видя.Някакви унили растения в супер малко количеств,а за цени да не говорим.После му звъня на въпросния човек да го питам да ли ми се подиграва,а той с цялата си наглос ми отговаря "Е ТИ ЗА ТИЯ ПАРИ КАКВО ОЧАКВАШ"   =-OЕ кажети ми на такъв човек как да не му счупиш зъбките ]:->   Това е стара история и няма смисъл вече да се ядосвам !!!

Както и да е :-)Препоръчвам на всеки които има желание да си закупи растения да се обърне към колегата Еvgeni200.Ще остонете много доволни от растенията !!!

Евгени Благодаря Ти много за прекрасните растения !!!!!!!!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: lisaka - 29.10.2012 14:36
Малко късно но ... горното мнение е твърде меко за evgeni :P
Страхотни растения и много отзивчив човек.  *thanks
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: zlatna ribka - 02.11.2012 20:46
Цитат на: mirosiav - 13.03.2012 21:09
От магазина на Аквадизайн(на кръстовището на подуене) съм с отлични впечатления. Последно бях там преди 5 дни, имат много добра поддръжка на аквариумите. Коректни и точни са били към мен продавачите.


+1
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: belqta - 18.12.2012 16:00
И аз да добавя един голям + за evgeni200
Няколко пъти си взимам растения от него и не е имало проблеми с тях. Даже днес ми дойде една пратка в термо кутия и всичко, нямаше и едно замръзнало растение. Всичко беше ОК.
Даже пратката я взех около 14:40 от офиса на еконт. Няма жертви, растенията са супер! Като кутията я взех около 14:40 се прибрах в 15:15 и я мокри дъж и я вя вятър. И пак нямаше проблеми.
Много коректен колега!
Когато го попиташ нещо, винаги ти отговаря изчерпателно.

Много +++++++ за evgeni200 !  *DRINK*

Пожелавам на всички колеги весели празници!  *DRINK*

Да не каже, че някой лъжа, ето една снимка:

(https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs7.postimage.org%2Fykvbwoczr%2F8e7a8682273b25eb.jpg&hash=d955259ad221ae3770fd020fa0655451ce94c409) (http://postimage.org/image/ykvbwoczr/)

(https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs11.postimage.org%2Fe9gcnsuqn%2F6ad5cb56ad79e77e.jpg&hash=5a4523e65452d29ddb27493c87ad5e0e85184cf8) (http://postimage.org/image/e9gcnsuqn/)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: pro_filer - 12.01.2013 17:08
Благодарности на tonino за хубавия капак от клиървижън!  *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Heartwork - 12.01.2013 17:29
Благодарности на Вени, страхотни рибки и растения  *thanks *thanks
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: mackman - 16.01.2013 11:15
Благодарности на колегата "6ebeka-Гришя", за нагревателя, който ми изпрати!  *thanks
Много точен и отзивчив човек!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: FHM - 19.01.2013 12:35
Едно голямо благодаря на колегата easternalien за женския анциструс който ми подари днес . Много добре го беше опаковал да не му е студено на рибочето.  :-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: pamelina - 13.02.2013 13:58
Един голям + за http://zoo-paradise.com/shop/index.php (http://zoo-paradise.com/shop/index.php) .
Много съм доволен от коректното отношение , не за първи път си пазарувам от там.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: vanko77777 - 20.02.2013 11:15
Цитат на: pamelina - 13.02.2013 13:58
Един голям + за http://zoo-paradise.com/shop/index.php (http://zoo-paradise.com/shop/index.php) .
Много съм доволен от коректното отношение , не за първи път си пазарувам от там.


Един голям плюс и от мен  *THUMBS UP*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: pro_filer - 22.03.2013 11:14
Голям + за Виварим център! Растенията са в прекрасна форма и пристигнаха според уговорката! Браво!  *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: black pearl - 22.03.2013 13:45
Голям + за ВИВАРИУМ ЦЕНТЪР и от мен.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: stanislav89 - 28.03.2013 19:22
И от мен + за Вивариум център
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: nikolajomv - 03.04.2013 13:36
+ от мен за Астарио, рефлекторите, които получих определено са пипнати! Доволен много!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: pro_filer - 23.07.2013 11:42
ВИВАРИУМ ЦЕНТЪР  *privet*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: nikolay metodiev - 31.07.2013 20:39
10x
за Астарио-Вили
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: dalgia - 13.09.2013 17:11
Искам да изкажа благодарности на wwladoo от Бургас.Много точен, коректен и разбран Надявам се да има повече като него. *privet*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: wwladoo - 29.09.2013 13:59
Цитат на: dalgia - 13.09.2013 17:11
Искам да изкажа благодарности на wwladoo от Бургас.Много точен, коректен и разбран Надявам се да има повече като него. *privet*
*thanks благодаря ти колега,за хубавите думи.. *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Карган - 10.10.2013 18:02
+ за http://www.zoo-paradise.com/shop/index.php (http://www.zoo-paradise.com/shop/index.php).
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: negepamopukc - 10.10.2013 21:05
Цитат на: Карган - 10.10.2013 18:02
+ за http://www.zoo-paradise.com/shop/index.php (http://www.zoo-paradise.com/shop/index.php).

+ *THUMBS UP* Пича ми донесе скимерчето на крака. Евала. *CRAZY*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: hank87 - 12.10.2013 12:48
Зоомагазина я Paradise Mall е много добър. Има всякакви видове храни, препарати и аксесоари. Изборът на риби не е гигантски, но има основните видове на добри цени. Има и програма за лоялни клиенти - вече имам 10% натрупана отстъпка
Предлагат и готови аквариуми на лизинг
Може би единственият нефостатък е че нямат растения
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: wesley77 - 26.10.2013 21:17
Цитат на: Карган - 10.10.2013 18:02
+ за http://www.zoo-paradise.com/shop/index.php (http://www.zoo-paradise.com/shop/index.php).
Бях останал с много добри впечатления до момента, в който не установих (преди около десетина минути) следното несъответствие:
Гаранционен срок, упоменат от фирмата-производител върху опаковката на съответния артикул -  три години. Гаранционен срок, упоменат в гаранционна карта, връчена от магазина - две.  *NO*
Мисля още утре сутрин да им се обадя и да ги попитам на какво се дължи това несъответствие, при условие че: "Гаранцията на продаваните продукти е спрямо гаранционните условия на производителя (вносителя)." Пише си го на гаранционната карта.

Публикациите са слети: 27.10.2013 13:18

Цитат на: wesley77 - 26.10.2013 21:17
Бях останал с много добри впечатления до момента, в който не установих (преди около десетина минути) следното несъответствие:
Гаранционен срок, упоменат от фирмата-производител върху опаковката на съответния артикул -  три години. Гаранционен срок, упоменат в гаранционна карта, връчена от магазина - две.  *NO*
Мисля още утре сутрин да им се обадя и да ги попитам на какво се дължи това несъответствие, при условие че: "Гаранцията на продаваните продукти е спрямо гаранционните условия на производителя (вносителя)." Пише си го на гаранционната карта.
Току що ми беше обяснено следното: Оказва се, че законовите гаранционни срокове, определени със Закона за защита на потребителите са двугодишни. След изтичането на посочения гаранционен срок продавачът не носи никаква отговорност, отговорността му се прехвърля вече върху фирмата-производител, увеличила срока на безплатен ремонт от две години - на три. Познайте кой обаче ще поеме разходите по транспорт на стоката до съответния сервиз. Мисля, че на всеки му е ясно - аз, потребителят. Какво излиза: купи си нов нагревател, да ти е мирна главицата и да не се занимаваш - в пъти по-евтино ще ти излезе, пък и главоболия няма да имаш. Измислили са го.   *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: slayerp5 - 04.01.2014 11:03
Голям + за зоомагазин моя зона, няма такива добросъвестни търговци. Благодарение на тях притежавам един от най-добрите външни филтри на света и то на доста сносна цена. Благодаря ви от все сърце.  *thanks
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: hank87 - 17.01.2014 20:36
Сега се връщам новия магазин на Ляпчев (www.aquarium.bg (http://www.aquarium.bg)) и съм супер доволен!
Търсих корени за аквариума, който ще стартирам утре и направо ми грейнаха очите като видях 5 големи кашона с всевъзможни корени...по 20 лв/килограм са
Взех и  малко камъни, които са по 2лв/кг, но при тях нямаше толкова голям избор
Казаха, че корените май ще отиват към друг магазин, така че уцелих перфектен момент
Риби има относително стандартни, но много си харесах едно воални скаларии
Имаха подготвени морски аквариуми, но все още са без риби
Растенията също засега са ограничени, но са заделили доста място за тях, предполагам ще има добър избор
Иначе откъм техника и аксесоари са много добре заредени и то на добри цени

Пожелавам йспех на магазина, дано да успее да се наложи! (Момичето каза, че е отворен преди месец)

Публикациите са слети: 17.01.2014 20:45

Плюсове и за
+Моя Зона :с 10% отстъпка за взимане от място + 5% с код myzone се получават супер цени. От тях досега имам
Филтър ehaim 2028
Нагревател jager 250w
Sera active co2 reactor 500

Zoo-paradise (уникално разнообразие на стоки на добри цени) поръчах си T5 пури, рефлектор и филтърен пълнеж от тях
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: WickedSick - 17.01.2014 21:51
Голям + за wwladoo от Бургас. Рибките, които взех от него са супер, растения вървят чудесно, той винаги е готов да помогне и да отговори на всякакви въпроси свързани с хобито.  *THUMBS UP*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: vnh - 19.01.2014 21:11
+ wwladoo - Много коректен и голям избор на риби на нормални цени.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Caxapa - 20.01.2014 19:46
Специални благодарности на колегите от AqualineBG за доставената поръчка. Отбиха се от пътя си за Холандия специално за да ми донесат мембраната за осмозната система. Благодаря ви колеги!  *DRINK* *thanks Лек път и живи и здрави да се върнете с жива стока в  *bg*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: zmeq - 21.01.2014 11:50
Цитат на: Caxapa - 20.01.2014 19:46
Специални благодарности на колегите от AqualineBG за доставената поръчка.
Де всички да имахме тоя късмет. И аз мислех да си поръчам някоя рибка/тревичка, но ...
"за какво количесво става дума? за над 5 кашона може да минем през софия."  :'(
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Caxapa - 21.01.2014 12:48
Няма да защитавам пътуващите колеги НО все пак София не им е по маршрута за връщане.  ЕС си е ЕС..И избягват Сърбия....Варна е на другия край на БГ спрямо София и за тях е по-добре да минават през Румъния-Букурещ-Русе...Все пак возят жива стока и всеки час за тях е от значение да се приберат  на време и да започнат с адаптирването на рибите.  Не вярвам да не са ти дали оферта да си поръчаш и после да получиш или вземеш от място поръчката си според техните политики и начин на работа/това как процедират не ми е известно/
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: wwladoo - 21.01.2014 16:11
Цитат на: WickedSick - 17.01.2014 21:51
Голям + за wwladoo от Бургас. Рибките, които взех от него са супер, растения вървят чудесно, той винаги е готов да помогне и да отговори на всякакви въпроси свързани с хобито.  *THUMBS UP*
Благодаря ти колега за хубавите думи *thanks

Публикациите са слети: 21.01.2014 16:12

Цитат на: vnh - 19.01.2014 21:11
+ wwladoo - Много коректен и голям избор на риби на нормални цени.
Благодаря колега и на теб. *thanks :-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: yavor_dz - 21.01.2014 21:27
++ за wwladoo. Само ще кажа, че такива хора са все по-голяма рядкост - за които хобито е на първо място.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: wwladoo - 22.01.2014 18:03
Цитат на: yavor_dz - 21.01.2014 21:27
++ за wwladoo. Само ще кажа, че такива хора са все по-голяма рядкост - за които хобито е на първо място.
Благодаря колега!И аз само ще кажа,че има хора които си мислят,че това е слабост и се опитват да го използват......... *NO*т.е. ,,играчи,, на дребно.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Grigorov - 22.01.2014 21:11
+++++ За "Аква Къща" гр.Велико Търново на Ники. Днес след като пообиколих няколко магазина из Русе , прибирайки се тази вечер се отбих при него да си закупя това онова , установих колко напред с "материала" е  човека. Страхотен човек , страхотен магазин и конкурентни цени. Жив и здрав.  *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: icebg - 22.01.2014 23:29
+++ За колегите от Aqualine  :-) Рибоците ми  пристигнаха живи здрави и в момента си плуват весело в Аквата *YAHOO* Благодаря ви много!  *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Борис Христов - 25.01.2014 18:06
Искам да изкажа сърдечна благодарност на Светльо(svetlio3390).
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Денката Станчев - 01.02.2014 12:41
Голям + за магазин Aquamania в GrandMall Варна. Много добре зареден. Растенията и рибките са без проблеми и се развиват много добре. Продавачите са винаги готови да помогнат със съвет без да се опитат да си продадат скъпата стока. 
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Борис Христов - 04.02.2014 18:08
Благодаря на Vivarium Center за ин витро растенията!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: grivata - 07.02.2014 10:50
+++++++++++++++++++++ за Владо от Бургас! Невероятно красиви рибки, изключително коректен и културен човек, готов винаги да помогне със съвети! Поклон!  *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: wwladoo - 07.02.2014 11:31
Цитат на: grivata - 07.02.2014 10:50
+++++++++++++++++++++ за Владо от Бургас! Невероятно красиви рибки, изключително коректен и културен човек, готов винаги да помогне със съвети! Поклон!  *DRINK*
Благодаря ти колега за хубавите думи! *thanks.Когато мога да помогна със съвет винаги съм насреща *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Heartwork - 08.02.2014 12:09
++++ от мен за Владо, точен и коректен. Доволен съм от артемията.  :-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: wwladoo - 08.02.2014 17:19
Цитат на: Heartwork - 08.02.2014 12:09
++++ от мен за Владо, точен и коректен. Доволен съм от артемията.  :-)
*thanks-благодаря ти колега *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: nikan - 10.02.2014 12:10
Благодаря на   Aqualine гр. Варна,поради лошото време 2седмици ме изчакваха да си взема поръчаните  риби от последния внос !За магазина възхитен съм, добри наличности,още по добри цени и не на последно място много знания и информираност!Препоръчвам *THUMBS UP*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: vesko_aa - 10.02.2014 12:21
Цитат на: nikan - 10.02.2014 12:10
Благодаря на   Aqualine гр. Варна,поради лошото време 2седмици ме изчакваха да си взема поръчаните  риби от последния внос !За магазина възхитен съм, добри наличности,още по добри цени и не на последно място много знания и информираност!Препоръчвам *THUMBS UP*
Благодаря за добрите отзиви,ще се стараем да сме все така полезни на всички колеги. *privet*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: loopman - 10.02.2014 17:41
+++++ За Аквадизайн София много съм доволен закупих нано 25л рибки и др. обслужването беше на ниво ще посетя магазина отново
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: lipopld - 15.02.2014 10:47
Благодаря на svetlio3390, отлична комуникация и бърза доставка  *THUMBS UP* .
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: gozzu - 15.02.2014 22:37
+за онлайн зоомагазин 'Д-р Стефанов' ,много добри цени и +за Аквадизайн.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: sVGNsali - 28.03.2014 09:14
+++ за wwladoo.
15 клиновидни разбори, 4 рамизерита, heatpack-ове, кислородни ръкави, изолирано кашонче - всичко стегнато не мърда. Красиви риби. Точна и културна комуникация.
Със свито сърце очаквах някой да подритва кашона в Централният офис на Еконт, но напразно. Кашона беше обозначен, на отделен рафт. Служителя го донесе сравнително внимателно - професионално опаковано.
Какво повече му трябва да един клиент?
Благодаря колега.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: wwladoo - 28.03.2014 10:00
Цитат на: sevginsali - 28.03.2014 09:14
+++ за wwladoo.
15 клиновидни разбори, 4 рамизерита, heatpack-ове, кислородни ръкави, изолирано кашонче - всичко стегнато не мърда. Красиви риби. Точна и културна комуникация.
Със свито сърце очаквах някой да подритва кашона в Централният офис на Еконт, но напразно. Кашона беше обозначен, на отделен рафт. Служителя го донесе сравнително внимателно - професионално опаковано.
Какво повече му трябва да един клиент?
Благодаря колега.
*thanks-Благодаря колега за хубавите думи. *DRINK*Стартирай си отделно, наното със скаридите както говорихме и всичко ще е точно.Колкото до подритването на кашончето,кашоните ги обозначаваме със служителя на Еконт в Бургас,със три вида стикери--,,Не палетизирай,,Транспортирай вертикално,, и ,,Чупливо,,-за да се обърне внимание на товарачите,че това е специална пратка.Жив и здрав да си и ти и рибоците,когато колега знае какво иска и е стриктен и се отнася към питомците със нужното внимание,комуникацията е на ниво. :-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Caxapa - 28.03.2014 20:20
Искам без да се смята за реклама и макар със закъснение да изкажа огромни благодарности на Аквалиния-Варна и на тримата модератори+ техния инжинер "Нямамдуми" за съдействието и намесата в  набавянето на необходимата ми техника+  обикалянето по магазини, колеги и складаве за набавянето  на материалите..............Тук искам също да добавя и Владо от Бургас....  *DRINK* *thanks Благодаря за отзивчивоста и въпреки ниските температури   по това време, по мое настояване изпрати поръчаното. 
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: wwladoo - 28.03.2014 21:06
Благодаря ти колега Сахара,за хубавите думи *DRINK*.Аз малко не съм доволен от себе си,при уговорката ти обещах малко повече скариди от единият вид а излязоха малко по малко,но искам да ме разбереш правилно--не съм виновен,аквариумите ми със скариди са силно растителни, а и не само те ,а  и доста аквариуми със риби също(който е идвал на място знае) и когато останат по малко бр.,от даден вид скариди ми е много трудно да кажа точната бройка от даден вид.Имало е колеги от БС са ме чакали по 2 часа и нещо,да им хвана необх.бр. А има и скариди примерно като Дарк Гриин на които поведението им е такова,че постоянно се крият и е още по сложно положението с тях и хващането.Извинявам се за леко неудобната ситуация тогава :-[,че не стигнаха няколко бр.Сакура,но пък скаридарник с тези видове скариди които гледам без растения не става.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Барбарон - 19.04.2014 11:11
Огромен + за Аквадизайн (http://www.aquadesign-bg.com/index.php?section=1). Горещо препоръчвам на всички двата им софийски магазина (в района на гара Подуене и срещу Лесотехническия университет). Професионализъм, чистота и подреденост. В София съм обиколил доста зоомагазини и не открих нито един, който да може да се съпостави с Аквадизайн. При тях няма да откриете масово залелите пазара китайски боклуци. Изключително добре заредени са с всякакъв вид техника, аксесоари, глезотийки, храни, торове и медикаменти на водещи производители. Аквариумите им винаги са чисти (ако това е критерии за някого) и често при тях можете да намрите риби, които на други места не се предлагат. Магазина в района на Подуене е специализиран само за акваристика, докато този срещу Лесото е комбиниран и в него има насекоми, зайчета, изобилие от храна за кучета и котки и т.н. Храната е прилежно разфасована и запечатана, благодарение на което с влизането в магазина не ви удря мириса на комбинация от десетки храни. И двата магазина са изключително добре подредени и чисти, а продавачите в тях винаги са любезни, учтиви и готови да ви помогнат със съвет. Цените в Аквадизайн са без конкуренция, съпоставено с тези в другите зоомагазини. Откакто отново се запалих по акваристиката, всичко съм си купвал от тях - аквариум, техника, аксесоари и т.н. Когато съм имал нужда от съвет, ако не мога да посетя магазина, един телефонен разговор ми е бил достатъчен. Изпълнявали са нееднократно доставка на техника и аксесоари по мое желание, която на пазара я няма никъде в наличност, което си е чисто съобразяване с капризите на клиента. С други думи в Аквадизайн човек получава една отлична комплексна услуга на конкурента цена. В допълнение искам да уточня, че имам възможност да пазарувам директно от вносител. Не съм го направил нито веднъж, защото високо ценя професионализма и добрите цени в двата им магазина. Което на практика доказва горните ми думи.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Борис Христов - 19.04.2014 21:11
Oт мен също голям + за Аквадизайн.
Цените на качествените, доказали се на пазара марки техниката и консумативите, са без конкуренция спрямо всички останали магазини в София, и смея да твърдя с относително голяма разлика.Обслужването винаги е на ниво.

+ и благодарност за Васко Гогов(killiman).Винаги перфекти риби, на най-добри цени.

+ и благодарност за Светльо Младенов(svetlio3390)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Барбарон - 20.04.2014 10:59
И от мен огромен плюс за Светльо и Евгени Младенови (тук (http://aquariumbg.com/forum/predlagam/vnos-na-anubiasi-ehinodorusi-kriptokorini-i-dr-49946/), тук (http://aquariumbg.com/forum/predlagam/rasteniya-sobstveno-proizvodstvo-nalichnost/) и тук (http://aquariumbg.com/forum/predlagam/tor-aquaformula-standardtor-tropica-premiumspecialisedsubstratico2-sistemi/)). Почти всички растения, които са в аквариума ми, са взети от тях. Всичко е с отлично качество, на добри цени и придружено с необходимите съвети.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Joro V - 20.04.2014 15:20
И от мен плюс за Светльо. Винаги с бърза реакция, хубави растения и добри съвети!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Tzveti - 11.06.2014 14:31
Много голям "+" и за двата магазина на Аквадизайн (http://www.aquadesign-bg.com (http://www.aquadesign-bg.com))
"Зарибихме се" при тях (преди около два месеца с едно аквариумче), а сега вече разширяваме и отглеждаме бебета рибоци... Важно е да можеш да се консултираш с персонала, а там всички са в час!
Успех!!! *THUMBS UP*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: frozen-rlz - 18.07.2014 09:11
Голям плюс за Владо от Бургас. Много точен и коректен. Много добра комуникация,човека си тежи на мястото.Рибите,които ми изпрати бяха перфектно опаковани,добре обозначен кашон,въздушни ръкави и всякакви лепенки от Еконт чупливо и разните им други за по специфични пратки.Много добро обяснение за самите риби по телефона и за поставянето на рибите в моя аквариум.Много сме доволни ,Благодаря ти Владо ,продължавай в същия дух да радваш и други Колеги.  8-) :-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: hunter - 18.07.2014 09:22
Владо си е нашата гордост, аз снощи си купих от него два отосинклуса. Перфектно здрави и жизнени рибки и аз много благодаря  *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: wwladoo - 18.07.2014 16:49
 *thanks--благодаря ви колеги за хубавите думи,желая ви дълго време да се радвате на питомците :-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: gp - 17.10.2014 18:43
Цитат на: Tzveti - 11.06.2014 14:31
Много голям "+" и за двата магазина на Аквадизайн (http://www.aquadesign-bg.com (http://www.aquadesign-bg.com))
"Зарибихме се" при тях (преди около два месеца с едно аквариумче), а сега вече разширяваме и отглеждаме бебета рибоци... Важно е да можеш да се консултираш с персонала, а там всички са в час!
Успех!!! *THUMBS UP*

Мда, наскоро реших да си купя аквариум. Като начало, обиколих почти всички магазини в София и единствено в Аквадизайн ме изтърпяха :-) Така че, си купих всичко от тях, и продължавам с пазаруването. Благодарение на съветите им аквата се развива супер успешно и безпроблемно. Голям + и от мен
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: DPI - 21.10.2014 19:33
И аз благодаря на Владо от Бургас.
За протокола гупите ги превозиx до София живи и здрави.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: wwladoo - 23.10.2014 16:42
Цитат на: DPI - 21.10.2014 19:33
И аз благодаря на Владо от Бургас.
За протокола гупите ги превозиx до София живи и здрави.
Супер  *THUMBS UP*--със здраве да си ги отглеждаш. :-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: kraimirr - 26.10.2014 12:36
Един + за http://www.aquarium.bg/ (http://www.aquarium.bg/) конкретно за новия магазин в Младост. Дават добри съвети и са отзивчиви. Магазинът също е много добре зареден.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: belika - 18.11.2014 17:12
Цитат на: kraimirr - 26.10.2014 12:36
Един + за http://www.aquarium.bg/ (http://www.aquarium.bg/) конкретно за новия магазин в Младост. Дават добри съвети и са отзивчиви. Магазинът също е много добре зареден.

Подкрепям с две ръце! Особено момчето, което работи и е специалист в секцията им с риби!
Също бих препоръчала две места на Подуенския пазар -
1. Големия магазин за акваристика в дъното, където работи едно чернокосо момче - много отзивчиво, и

2. Магазинчето на "Езерни риби" - http://www.ezerniribi.com (http://www.ezerniribi.com) , където дават отлични съвети за болестите на рибките, и с чиято помощ излекувахме успешно болните от бактериална инфекция акулки в аквариума на един близък ресторант.

Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: dalgia - 24.11.2014 18:57
Един голям + за http://www.zoo-paradise.com/shop/index.php (http://www.zoo-paradise.com/shop/index.php) и по точно за Петър Петков.Човекът които не познавам лично ми помогна неимоверно много.А можеше въобще да не ми обърне внимание.Историята е дълга и няма да ви отегчавам със нея.Просто нямам думи,такива хора заслужават благодарност.А имаше зоо- магазини,които не си направиха труда да ми отговорят камо ли да помогнат.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Борис Христов - 18.01.2015 17:12
Един положителен отзив за новия магазина на "Aquarium.bg" в Младост 2 бул.  Андрей Ляпчев блок 261Г.Така също и за http://www.zoo-paradise.com/shop/index.php (http://www.zoo-paradise.com/shop/index.php)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Pukanka - 18.01.2015 17:39
Голям  + и от мене за  "Aquarium.bg"  .   *THUMBS UP*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: vlado032 - 23.01.2015 08:51
Още един голям плюс за Владо от Бургас! Вчера си получих растенията от него. Изключително коректен човек, с търпение и подробности отговаря на въпросите, които те интересуват. Дай Боже повече хора като него! Владо, радвам се , че те има  *DRINK*
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Ratsata - 23.01.2015 11:23
Голям + за Владо от Бургас .Невероятно добър и отдзивчив. Благодаря ти Владо и продължавай в същия дух.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: wwladoo - 25.01.2015 11:56
 *DRINK*Благодаря ви за хубавите думи. *thanks
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Pukanka - 13.02.2015 21:30
Искам да благодаря на sano-pets (http://aquariumbg.com/forum/profile/?u=14135)  и http://www.reef.bg/online-shop (http://www.reef.bg/online-shop) . Вече 4 поръчки правя от тях за два месеца и всичките им продукти ме изненадват много приятно с ефективността си. Станислав е много любезен и винаги ми обяснява ако нещо не ми е ясно, въпреки че продуктите имат подробни и пълни описания на български без да са пестили от превода. Ако направя грешна поръчка с неподходящи за мен продукти ме коригира и насочва да взема правилното, като от това дори губи, защото като го прави на мене ми излиза по-ефтино.  :) Благодаря ти Станиславе  и надявам се все така да ме търпиш с тъпите ми въпроси . Тая вечер буквално ми възкръснаха два корала за няма и час от хубавата храна която получих днес от тебе.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: em89 - 07.03.2015 12:07
+ от мен за магазин Аквалайн - Варна. Много добро отношение, аквариумите са супер, растенията също. Отговориха ми на всичките въпроси, за което много благодаря.  :-)
+ Аквамания в GrandMall Варна. Но тук давам + само за по-възрастния мъж. За по-младия един голям "-" даже, но това е за друга тема.
+ за Аквадизайн София в района на Подуяне. Това може би е магазина, който ме запали по хобито.
+ за mi6okalkana. Не вярвах, че ще ми обърне внимание за едно малко аквариумче, но съм много доволна - аквариумът е супер!
П.С. защо не я боднете и тази тема да стои горе? Че докато я намеря...
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Giorgio_Armano - 08.03.2015 11:35
Цитат на: em89 - 07.03.2015 12:07
+ от мен за магазин Дискус - Варна. Много добро отношение, аквариумите са супер, растенията също. Отговориха ми на всичките въпроси, за което много благодаря.  :-)
+ Аквамания в GrandMall Варна. Но тук давам + само за по-възрастния мъж. За по-младия един голям "-" даже, но това е за друга тема.
+ за Аквадизайн София в района на Подуяне. Това може би е магазина, който ме запали по хобито.
+ за mi6okalkana. Не вярвах, че ще ми обърне внимание за едно малко аквариумче, но съм много доволна - аквариумът е супер!
П.С. защо не я боднете и тази тема да стои горе? Че докато я намеря...
Магазина не се казва DISCUS колежке.Много отдавна е AQUALINE
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: em89 - 08.03.2015 13:47
Извинявам се... ако може модератор да го поправи, защото вече не мога. Като гледах адреса тук във форума беше изписан така, защото специално търсех името. Явно съм гледала стари теми.
Заглавие: Положителни отзиви за търговци и магазини.
Публикувано от: asito - 26.11.2015 15:20

Днес си получих доставката от аквариум.бг.Всичко беше в наличност(не малконеща),страхотно отношение към клиента,а за капак получих карта за 10% отстъпка.Това при положение,че цените им,по мои наблюдения,са по-ниски от повечето магазини.Понеже си допълних поръчката,то втората част беше с 10% намаление :) Препоръчвам магазина и се надявам все повече такива магазини да има.За момент почуствах,че наистина сме в Европа :)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини.
Публикувано от: Amev - 26.11.2015 15:26
Аз ходих в един от магазините им в Пазарджик и мога да потвърдя думите ти +1
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: kojuharov - 29.12.2015 14:30
Добро отношение и коректни - магазина на Aquarium.bg в София (Подуяне до животинския пазар).
Момчето там задоволи любопитството ми на разбираем за мен език.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: buchkata - 02.04.2016 17:53
Много съм доволен от  Vivarium centar!Както винаги точни,коректни и вежливи!
Удоволствие е да се пазарува от тях!
Благодаря им затова!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: zipich - 02.04.2016 20:03
Цитат на: buchkata - 02.04.2016 17:53
Много съм доволен от  Vivarium centar!Както винаги точни,коректни и вежливи!
Удоволствие е да се пазарува от тях!
Благодаря им затова!
+1 и от мен ...

Sent from my LG-D855

Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: BatV - 25.05.2016 00:51
+++ Светльо от София
+++ Владо то Бургас
и двамата от форума

Коректни, много отзивчиви професионалисти.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: APOSTOLOV - 13.08.2016 20:44
голям + за колегата St. Anger страхотни риби благодаря
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Virosss - 02.09.2016 18:38
Макар да съм поръчвал от Владо (от Бургас) доста отдавна, останах доволен, така, че му давам голям плюс и от мен.

Днес се отбих до един нов магазин в Ямбол и останах доста доволен от покупката. По разговорите ми се стори, че момчето влиза и тук, но не го разпитвах допълнително.

Магазина се намира в гр. Ямбол, ул. "Индже Войвода" 14А. Малко на забутано място се пада, но като знаеш адреса, после се намира лесно по голямата табела пред магазина.

Хареса ми отношението на момчето и магазина беше доста добре зареден, включително с растения, скариди, разнообразие от помпи и дори корени.

Преди няколко месеца ми трябваха такива неща и като търсих в другите зоомагазини в града нямаше. Та давам голямо плюсче на този магазин и го препоръчвам на колегите от региона.
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: Борис Христов - 11.02.2017 13:20
Искам да благодаря на Васко Гогов-killiman за чудесните риби. Прекрасна комуникация и отношение ,както винаги.
Горещо препоръчвам!!!
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: bazel - 31.08.2017 20:19
 Много съм благодарен на svetlio3390 за растенията, които ми изпрати. :-)
Заглавие: Re: Положителни отзиви за търговци и магазини
Публикувано от: a__andreew - 04.08.2018 08:58
Здравейте, останах доволен от магазин за лед осветление. Купих си лед пура за аквариума за растения и препоръчвам. Случайно попаднах там имах работа в съседния обект и с този пост не гоня личен интерес. Могат да налепят каквито желаете диоди на тялото. Фирмата е Дианид и се намира гр. София, жк. Белите брези, бл. 27, партер до Прокредит банк.