• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
27.04.2024 20:13

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Положителни отзиви за търговци и магазини

Започната от nixanbal, 27.04.2006 14:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

FHM

Един голям + за магазин "Воден свят", бул. "А. Дондуков" много добре зареден от към риби , има риби който немогат да се намерят на повечето места (например  Галактическа микро расбора )сериозни хора са (казаха кога ще има рибите който тъсех и бяха там когато отидох и са много жизнени :) )

WaTeR_bOy

+ За DISCUS BG във Варна.Добре зареден продавачите са много учтиви. :-)

stenli

Цитат на: Жоро - 02.01.2008 22:28
От мен един голям + за Зоо център в Суходол,наистина ми направиха страшно добро впечатление.

+ и от мене. Много добре зареден и учтиви служители.

botan

+
Както винаги съм много доволен и от животинките и от обслужването във Воден Свят зад Дарик радио! *OK*

AngelEyes

Един ОГРОМЕН + за магазина в к-с Изгрев, бл. 140 (зад сервиза на Форд) в гр. Бургас. Изключително отзивчиви хора, изпълниха ми поръчка без да ме познават, цените са съвсем нормални, собственикът на магазина разбира доста от акваристика. Човекът прави и аквариуми с обков, осветление .. изпипана работа!  *THUMBS UP*

mima_sf

Няколко огромни +++ за магазина ул."Гълъбец". Колкото пъти съм отишла там (дори с елемнтарни въпроси на начинаеща) винаги са ми обърнали внимание и са ми обяснявали всичко. Дават компетентни и ценни съвети, не се опитват да продадат на всяка цена. Удоволствие е да се пазарува при тях. А магазина е прекрасен, чисти аквариуми, здрави рибки. Едно голямо БРАВО!
Вчера си купих от тях прекрана валинсерия и си избрах вече новите обитатели на аквариума. *YAHOO*

Деян

Един плюс от мен за врачанския магазин,срещу "тракийската принцеса",продавачката е възрастна,но винаги би ти услужила със съвет.Наскоро заведох един приятел,новозапален акварист да си взима аквариум,с пълен комплект оборудване.Поради факта,че направихме добър оборот,жената ни подари четири анциструса и доста храна.Пропуснах да отбележа,че това е нещо като семеен бизнес за нея и семейството й.Те си размножават рибетата за продан,а повярвайте ми избора е доста голям.Ами това е.

Boromir

Браво на хората от DISCUS - Варна  *BRAVO*
Наистина доста добре зареден магазин и персонала е на ниво!
Shrimp Breeding Lover

todordenov

С най голямо удоволствие давам "+" на зоомагазин "Итън" на ул. Алабин в София. За малкото си пространство е изключително добре зареден с качествена стока! Богат асортимент от рибки и растения, чисти аквариуми и т.н. Пазарувам с удоволствие!

marioiv

Цитат на: mima_sf - 26.10.2008 10:25
Няколко огромни +++ за магазина ул."Гълъбец". Колкото пъти съм отишла там (дори с елемнтарни въпроси на начинаеща) винаги са ми обърнали внимание и са ми обяснявали всичко. Дават компетентни и ценни съвети, не се опитват да продадат на всяка цена. Удоволствие е да се пазарува при тях. А магазина е прекрасен, чисти аквариуми, здрави рибки. Едно голямо БРАВО!
Вчера си купих от тях прекрана валинсерия и си избрах вече новите обитатели на аквариума. *YAHOO*

И от мен няколко плюса за същия магазин - май се казва "Аквадизайн". От скоро имам аквариум и не съм съвсем наясно с всички изисквания за добър аквариум, но там хората нямат нищо против да обяснят какво е необходимо и какво - не.  Всичката техника (аератор, филтър, негревател, термометър), плюс субстрат, чакъл, растения, корени и добавки за водата си купих от там. Последния път си купих 3 анциструса, 2 палеатуса и 2 отоцинклуса... Всичко на всичко за три ходения съм похарчил около 300 лева. Скоро пах ще ходя за още рибета за по-високите слоеве от аквариума. Забравих да спомена, че всеки път хората ми правят по някакъв дребен подарък. 

bgangler

Един голям + за killiman! Професионално отношение, бърза доставка, коректност!
Голямо благодаря за артемията!

"One who cannot love her smallest creations, cannot claim to stand in front of Nature"

Dred

аз ходих преди 2 седмици в "Аква Свят" и останах много доволен от обслужването и от магазинчето, бих отишал пак

kardam681

+ за "Аква Свят" на "Донодуков"№66-много богато разнообразие на редки сладководни и морски рибир,корали и ракообразни -Петя и Марио си живеят със и за  рибите......................
+ за Пецата в Слатина-царя на цихлидите и направата на аквариуми и не само това!!!!!
+ за магазина на Орлин в Младост1-живота са му дискусите на този човек,единствения български акварист с такова международно пизнание
+ магазина на Аквазавъра-един от най-добрите акваристи в София -много богато разнообразие на риби
............за съжаление всички останали магазини  в София наблягат на продажбата на кучешката храна-но пък може и в това да им е силата  =-O =-O

APC

Здравейте Всички,

Бих желал да изкажа искреното си възхищение от магазинчето на Дондуков (Аква свят). Изключително добро обслужване на клиентите-учтиво, компетентно и ведро. Рядък пример за това какво трябва да бъде отношението към клиента.
Имат много добър асортимент от по-рядко срещани рибки, ракообразни и растения. Цените им са много разумни.

Заслужава си да ги посетите!

Поздрави

Radinka

Днес посетих зоомагазина в кв.Владиславово до училище "Пейо Яворов",който е само за акваристика.Въпреки че все още не е напълно зареден останах доволна.Обслужването беше добро,рибите красиви а цените задоволителни.Малко останаха магазините с добро обслужване,но това е друга тема  ;)
златарник,скаридарник и жабарник

Similar topics (5)

59614

Публикации: 3
Прегледи: 8650

1880

Публикации: 8
Прегледи: 10057

42394

Публикации: 2
Прегледи: 3412

32665

Публикации: 4
Прегледи: 4626

22741

Публикации: 3
Прегледи: 5392