• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.04.2024 14:59

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Положителни отзиви за търговци и магазини

Започната от nixanbal, 27.04.2006 14:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

denzel

+ за Акватика и Дискус [скоро и в СОФИЯ  *privet*],и някои по-малки в Пловдив където бях днес на обиколка /от темата ''Адреси на магазини''/. много риби,много разнообразие от стока,много идеи и работи. супер са магазините,наистина. много съм доволен.
Но бях страшно разочарован заради бруталната вандалщина на един от тях,където бяха изпочупили пакетите с павета и бяха засегнали големи аквариуми и хубави риби.
това конкуренция ли е,злоба ли,завидност ли,какво ? егати дебилите,да ги сцепат като ги хванат... възмутен съм !
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.best-carp.com%2Fbilder%2Flogo.jpg&hash=0f8b9d5c6c27d71728f3297bd6a7e7c7ce52b680

Жоро

От мен един голям + за Зоо център в Суходол,наистина ми направиха страшно добро впечатление.

Yana

Още един +и от мен за магазина на улица Гълъбец при гара Подуене.Горещо го препоръчвам.Още с отварянето но вратата влизаш в друг свят и нямаш желание да си ходиш.А и двамата продавачи/предполагам са мъж и жена/бяха изключително учтиви и добронамерени без да те натискат да си купиш непремено нещо.
*BRAVO*  *thanks *THUMBS UP*

zambo

- за Кимайците - луди цени . Всичко в магазина е *2 и *3
Анатоли
175л. Rainbow Fish
56 л. Red Cherry + Cambarellus montezumae 
42 л. Cambarellus montezumae

миа

Едно плюсче от мен за магазина на спирката на окръжна болница.Всичките ми животни без рибите са от там.Винаги като влизам в магазина продавачите говорят учтиво,познават хамстерите дали са мъжки или женски,костенурките ги гледат добре-и моята костенурка е от там.Приятелката ми гледа папагали-единствения им недостатък бил,че не ги хранят и са слаби.Рибките обаче не ги познават дали са мъжки или женски,имената на видовете в аквариумите са написани на стъклата,но с правописни грешки,а и почти никога няма видовете които са написани,защото до 1 час младосчани са разграбили водораслоядите,които сварих само веднъж.Браво!

Violeta

Препоръчвам горещо новата Зоомания на Аквазавъра. Няма абсолютно нищо общо със старото място, освен самия Ицо, разбира се. Съжалявам, че не носех фотоапарат, за да покажа, но просто си заслужава да се види - Студентски град, бл.59, Магазин Зоомания (близо до Зимния дворец).
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=df778dcfadb663f1e581cfc35e6da94b&city=sofia&str=%D1%D2%D3%C4%C5%CD%D2%D1%CA%C8+%C3%D0%C0%C4+59&grid=m5k&nType=49&oName=&oType=49&Map50_20.x=171&Map50_20.y=36
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

spetsa

От мен един + за магазина на дускус на Авксентий Велешки до синдикала.Преди там работеше една баба дето не ги разбираше много много нещата и нямаше почти нищо освен аквариуми.Сега са сложили едно момиче(доста приятно и разбрано)ми се стори и имаше цял нов стилаж с аквариуми.Добре че са оправили работата  :-P

batvale

От мене един ОГРОМЕН + за Аквадизайн, хората си разбират от работата  *DONTWORRY*, набързо ми изпразниха един 230 л. аквариум обурудван и пълен със златни, та да си го отнеса (понеже пуста краста, като си науми човек нещо, докато не го свърши не заспива  *CRAZY*) пък взеха, че ми направиха и отстъпка за грунда и ми подариха най-арниа анубиас, направо ме зарадваха! Успех за вбъдеще.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimages.adrianska.multiply.com%2Fimage%2F2%2Fphotos%2F8%2F600x600%2F17%2FIMG-1307.JPG%3Fet%3DN4XQW%252B4VRn7vrOlpik%252BxUg%26amp%3Bnmid%3D104591244&hash=72af21d3f15774e4839d76bdafb7772858bd9c98

ivaka87

"+" от мен има зоомагазина с/у Окръжна Болница-верно малък е,няма кой знае какво разнообразие,но винаги когато сум си купувал оттам риби,съм бил много добре обслужван и на всички зададени от мен въпроси е било отговаряно възможно най-изчерпателно.

stef4o1193

Един огромен + за магазина на Пецата .Вътре  може да се намери всичко сера,тетра,ехеим и много други работи.Половината от рибите да не говорим ,че са българско производсто та даже и негови.За мен тои прави  наи-хубавите аквариуми в БЪЛГАРИЯ *bg* .Обслужването е на много високо ниво ,аз много често му досаждам :-[ ,но тои винаги е на линия да ми обясни.И не мога да разбера защо всички му пишат името със +.

puhcho

+ За магазина срещу първо РПУ в БУРГАС, страхотен, много зареден, добро обслужване, чисти и подредени аквариуми, дори и морски.

GrandePippo

Big Gonzo

1. Отличен асортимент от растения
2. Коректно отношение към клиентите
3. Добри цени
4. Добро качество на растенията
5. Могат да се намерят на много места в различни градове
6. Изпраща по куриер

Поздравления!

siGma

petshop1 , e заслужил + са си и от мен ,нищо че вече не съм техен служител, искам да ги похваля затова че шефовете са номер 1 дори и когато спорят с теб за нещо от което и хабер си нямат и те натоварват със задачи който не ти влизат в работата, но това е един нищожен минус който се отнася по скоро с грешката че са наели няква си там която им е или роднина или близка приятелка която се стреми да уплюе секи който си разбира от работата само и само за да може тя да се подмаже на шефовете си, но това е друга тема, Собствениците въпреки това са страхотни хора стремящи се към най-доброто за свойте клиенти (но не и за свойте служители) макар и да съм израстнал в семейство на данъчни заяждащи се със всичко аз не можах да намеря със какво да уплюя магазина по отношение на документация, и КЛИЕНТИ и КоЛЕГИ този магазин се стреми към върха очаквайте все по добро представяне от него и не вярвайте на това което се опитва да ви обеди русоляво високо момиче, Шар-пея не се набръчква като порастне той се изглажда!!! Усмивка и въпреки тази изцепка МАГАЗИНА Е СТРАХОТЕН Браво Анто Усмивка  Благодаря



chaykov

Има едно ново магазинче в Бургас жк.Изгрев до бл140 зад сервиза на форд. Изключително доволен няколко аквариума ми лепи човека, капаци прави... Сега и риби е заредил аквариуми с растения подготвя... абе 10+
Англиски форум : питаш нещо и ти отговарят. Руски форум : питаш нещо и в замяна също те питат нещо.
Български форум : питаш нещо и всички се впускат да ти обясняват колко си тъп!



https://s1.postimg.org/43tluyw8fj/aqua.jpg[/url]

iek

+ за hitlighting.com , наложи се да рекламирам един електронен баласт за металхалиди. Изпратих го по куриер до складовата им база в Първомайци, а на другия ден получих нов, всичко това за тяхна сметка, явно и в България има фирми на Европейско ниво.

Similar topics (5)

32665

Публикации: 4
Прегледи: 4628

22741

Публикации: 3
Прегледи: 5398

21228

Публикации: 1
Прегледи: 3052

3803

Публикации: 12
Прегледи: 8087

36763

Публикации: 17
Прегледи: 9757