• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.04.2024 08:54

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Магазин с богат асортимент растения в София?

Започната от brankov, 24.07.2010 14:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

brankov

Здравейте ,скоро ще стартирам аквариум 100л. и ме интересува в кой магазин има доста видове растения ,че жена ми я пращах на Солунска и Алабин ма нещо бедна работа .Принципно работя в Илиенци ,ма района няма голямо значение важното е да има ранобразие и да мога да зема всичко от едно място.Орентирах се към "Пецата" на Гео Милев ма чакам и ваши предложения за които благодаря предварително.Поздрави!

suntsu69


a__andreew

Здравей, ако устискаш до другата събота на пазара в Подуене ще немериш много интересни китки. Цените им са по  ниски. Можеш да погледнеш в магазин Дискус на ул. Нишава. На кръстовището от ул. Мадрид  в посока новия Мол има магазин в първата сграда на улицата  след спирката. Там има много неща.

Ant0n86

Както е писал колегата по-горе, на бул. Ситняково, точно след кръстовището с бул. Мадрид е магазин "Аквадизайн". Там освен, че има растения и риби, продават китайски продукти, Сера и Тетра. Абе с две думи голям избор в магазин само за акваристика  :-)

п.с. Магазинът е в приземния етаж на кооперацията, така че се огледай добре точно след спирката, ако се спреш на него.

SashoPhoto

"Аквадизайн" е хубав магазин, но приоритетът не са му китките. Съветвам колегата да разгледа списъците на Мишо Калкана и Биг Гонзо и да посети съботния пазар - по-голям избор от растения не знам дали ще открие на друго място в София. Заслужава си да разгледа и сайта http://wisteriabg.com/ . Аз лично съм пазарувал от всички тези места и без изключение съм доволен от разнообразието и качеството на продаваните китки.

Similar topics (5)

32682

Публикации: 0
Прегледи: 2676

5177

Започната от Живко


Публикации: 28
Прегледи: 13409

59743

Публикации: 2
Прегледи: 7821

22953

Публикации: 37
Прегледи: 15701

4965

Публикации: 0
Прегледи: 2709